Varētu, ja vīrietis tiešām labi pelnītu un nodrošinātu ar visu nepieciešamo. Man arī šķiet, ka man pat patiktu, vismaz uz kādu laiku, kamēr bērni maziņi, pavisam noteikti. Pēc tam nezinu - varētu kādu nelielu darbiņu tīri savas priekam.
Tas, ka kļūtu neinteresanta vīrietim - risks pastāv arī, ja strādā (starpcitu, tieši tik pat liels!) un tāpat otrādi, sievietei vīrietis var šķist neinteresants, jo daudz laika pavada darbā. Un otrādi atkal. Būu taču savi hobiji, ietu uz sporta zāli, baseinu, apmeklētu kādus kursus, piemēram fotogrfēšanas, kuros gūtās iemaņas liktu lietā ikdienas dzīvē, piemēram, braucot ar bērniem un vīru kādos izbraukumos. Tas tāds maziņš piemērs. Un es arī daudz labprātāk rūpētos par bērniem pati, nevis uzticētu visādām auklītēm, pēc skolas pavadītu brīvo laiku kopā un tā.
Protams, dzīvē visādi gadās, nedomāju, ka šķiršanās gadījumā sievietei dzīve būs norakstīta, var taču darbu dabūt arī 30, 40 gadu vecumā, vismaz tas ko es studēju, pavisam mierīgi!
Man patiktu vismaz kamēr bērni maziņ,i pēc tam jau skatītos, ja situācija atļaus un viss tā ieriktētos, noteikti dzīvotu tā! :)