Sveikas, dāmas! Jau kādu laiku mēģinu pati saprast savu problēmu, un rast tai racionālu risinājumu/izskaidrojumu, bet nekādi nespēju. Tātad esmu 19 gadus veca, bet vīrietis, ar ko sāku satikties, ir par 13 gadiem vecāks. Viņš gan dzīvo citā valstī, un šobrīd ilgtermiņa attiecības uzsākt nav iespējams, bet drīzumā atkal viņu satikšu un nezinu, kā būs tad. Tātad, ik reiz, kad nonākam līdz intīmam brīdim, viņš vēlas seksu, bet saka, ka to nedarīšot, jo negrib man 'sačakarēt' smadzenes. Es tiešām nezinu, ko tas nozīmē un kā tas jāsaprot. Man pret viņu tiešām ir spēcīgas jūtas, un es vienkārši gribu saprast, kas notiek viņa galvā. Ir acīmredzams tas, kā viņš cenšas distancēties, bet tajā pašā laikā brīžiem pilnīgi izgāžas tajā. Kad pateicu, ka būšu viņa dzīvesvietas tuvumā, viņš, protams, uzreiz bija priecīgs un teica, ka noteikti mani satiks utt. Tas laiks, ko pavadījām kopā acīmredzami bija fantastisks, viņš bija mani ielūdzis uz savas mammas dzimšanas dienas svinībām. Viss it kā ir tik labi, bet tomēr tik slikti.... Esmu tiešām apjukusi... Vai kādai ir kāda ideja, kas notiek?