picas man tieši vislabāk garšo čili picā! Vislabāk Siciliesu laikam, viņai tādi tā ka apaļi maltās gaļas rimbuļi virsu. Bet vispār man dazreiz apkalposana tur ne visai, pirmkart jau eedienu ja ir pavairāk cilveeku ir jaagaida ĻÕÕÕTi ilgi, mans max ir 40min!!! Un vienreiz es vsp biju nikna, atnacu alfaa tur no paša riita, kādu stundu pēc atveersanas, apseedos, gaidu, kad man atnesiis menu, nenes nenes, skatos taas oficiantes apkaart staigaa un es domaaju mani noteikti redzeeja, kkādas min 10 nogaidiiju, domaaju nu ok, nav problema pati aiziesu panejmt, pieceļos eju jau gandriz aizeju, pieskrien viena - mes jums tulit atnesiisim, es saku ka viss ok, pati panjemsu, panjemu aizgaju apseesties, saaku izvēlēties, un vinjas vsp pie manis nepienaaca kkādas min 15 kaut gan es vnk sedeju skatiijos un vinjam taa ka nu ir jasaprot ka laikam stundu es neizveelesos :D Un sis tik tur staav visas pie bara pļāpā, es paliku tiik dusmiga, izdomaju nafig man iet pašai veel pie letes pasutit, moš uztaisit un veel atnest? :D vnk panjemu mantas un aizgaju projam.