Budžets + līmeņi

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Ļoti, ļoti populārs temats, uz redzu, ka daudzām interesē. Mani interesē tas, ar kādiem līmeņiem jūs tikāt budžetā, tāpēc, lūdzu, uzrakstiet, kurā skolā un ar kādiem līmeņiem tikāt!
Visvairāk gan interesē tieši rtu
14.08.2012 23:33 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Mācījos valsts ģimnāzijā (piedevām biju teicamniece un 12.klasi beidzu ar visiem A līmeņiem), tomēr nejutos pārmācījusies un izdegusi. Brīvais laiks bija pietiekami. 12.klasē vispār mācībām nebija laika, jo iepazinos ar savu vīrieti un lidinājos debesīs, nevis mājās mācījos. Mājasdarbus pildīju starpbrīžos utt. Nav traki valsts ģimnāzijā.

Lieta, manuprāt, ir tajā, ka dažiem ir vieglas galvas. Citiem tādas ir tikai uz kādu vienu novirzienu, citiem tādas vienkārši nav un ir naktīm jāzubrās, lai kaut kas tajā galvā arī paliktu.
23.08.2012 01:36 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ak jā, un par stulbumu es to nenosauktu - personīgi es esmu gājusi pie matemātikas privātskolotājas, esmu mācījusies mājās matemātiku utt., bet kā nav tās matemātiskās domāšanas ieliktas, tā nav. Protams, sekmīga esmu, taču, piemēram, 8 sapņos pat nerādījās. Savukārt dažos citos mācību priekšmetos gāja vieglāk.
23.08.2012 01:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)