Nikola, varu vien just līdzi :( Tas ir bezgala skumji un grūti. Man nav bijis tik traki ar savu draudzeni, tāpēc laikam varu tagad nopūsties un priecāties, ka viss jau nav nemaz tik slikti.
Zane, man ir tāpat kā tev paturu sevī visu un cīnos ar savām problēmām, jo visiem jau tādas ir un, kad tev visu laiku jāizdzīvo ir otra cilvēka problēmas un jāiedziļinās tajās, vienā brīdī vnk jūtu, ka pati palieku tāda pesimistiska un depresīva. Bet šodien ir ok, pārgāja, būšu stipra un gan jau nokārtosies ar draudzeni viss. Nemšu vērā arī meiteņu ieteikumus, aicināšu doties viskkur un iepazīties ar jauniem cilvēkiem, lai nav tik daudz laika domāt par problēmām un sliktām lietām. patiešām gribētos, lai viņai ir vairāk draugu, nevis tikai viena es, tad arī būtu savādāk drošvien.
un tās, kuras saka, ka es nevaru palīdzēt maldās..ja es nebūtu ar viņu, tad viņa tagad vēl aizvien dzertu antidepresantus un mocītos ar to visu daudz smagākā formā, ja es tolaik varēju palīdzēt tikt tam pāri, tad tagad šajos krīzes brīžos, kas uznāk pa retam arī palīdzēšu...galv. jau pašai izturēt un saņemties, lai nepavelkos līdzi, dažkārt tas ir grūtākais, jo ne jau man viss ir vienmēr tik ideāli kā gribētos. Katrā ziņa, paldies par viedokļiem visām meitenēm! :)