Pisģets... tiešām gribas nolamāties izlasot te da žas labas komentārus!
Ja cilvēkam ir depresija viņu nekādā gadījumā nevar apvainot un saukt par čīkstuli,novērsties un darīt vēl sazin ko,it īpaši ja tā ir draudzene...un tad brīnā kāpēc tik daudzi cilvēki it kā bez iemesla pēkšņi pārtrauc savu dzīvi!
Ja Tev tāda būtu mamma ko Tu iesāktu ?Un nesakiet ,ka es nezinu,kas ir depresija...
Cīnos ar savu māti,kopš sevi atceros...neskaitāmi pašnāvības mēģinājumi,vēnu griešana,etiķa dzeršana,gāzes krāna atvēršana,cilvēks vēlējās mirt par visu pasaulē.Katru dienu zvanīja,raudāja klausulē,teica,ka nevienam viņu nevajag,kaut gan jā,viņa man atņēma milzu enerģiju,likās,ka sajukšu pati prātā no visa notiekošā,reizēm ielīdu gultā uz visu dienu,raudāju,lūdzos Dievam,lai tas viss beidzas!Bet ziniet..ja cilvēks ir mums mīļš un tuvs,tad ir jādara VISS ,kas ir mūsu spēkos,nevis vēl jāuzdirš,ka viņa ir čīkstule.Depresija nav divu nedēļu pagulēšana majās..depresija ir tiešām smaga slimība,kas var ilgt kaut visu mūžu,ja to neārstē.Un ja cilvēkam ir jādzer antidepresanti,tad ir.Mana māte dzer visu mūžu,jo kā pārtrauc tos dzert tā viss atsākas no jauna..pat tagad,kad viņus dzer,ir jādomā ko viņai teikt,lai neaizvainotu,jo depresijas slimnieki visu uztver citādāk! Tu esi vesela!!! Uzklausi viņu,ejat kopā izklaidējaties pēc iespējas vairāk,turpini vilkt viņu ārā no tā purva,bet nepamet viņu,jo nejau visu laiku tu pavadi ar viņu.Kad esi bez viņa,atbrīvo sevi no tā sliktā,satiec citus draugus,dodies kaut kur.Tās ir kā divas dzīves,diemžēl.