čau!
Man šobrīd reāli sāk tracināt mana draudzene, un izdomāju, ka labāk izlikšu forumā sevi, nekā galīgi sakasīšos ar viņu, ja vien neesmu jau to izdarījusi... :D Vispār jau viss ir diezgan sarežģīti, bet īsumā viņa senāk ir mocījusies ar depresiju, dzērusi daudzus gadus antidepresantus, bet iepazīstot mani un mainoties viņas domāšanai viņa pārtrauca lietot tās zāles un it kā ir ok jau 4us gadus. Bet dažkārt viņai nāk virsū visādas depresīvas domas, viņa vienmēr vēlas, lai viņu uzklausa, es cenšos un arī tagad pārvarēju sevi un uzklausīju viņu, bet man pēc tam ir reāli sūdīgi, jo viņa visu laiku čīkst un gaužās, viss ir viņai slikti utt. vienreiz arī atteicos klausīties viņas čīkstēšanā, jo zināju ka pēc tam jutīšos kā izspiests citrons, bet pēc am bija vēl trakāk, viņa pārmeta, ka es esot slikta draudzene jo viņu neuzklausot. Īsti nezinu, ko iesākt, jo jūtos nogurusi no viņas un visām tām viņas problēmām. Bet šādas reizes uznāk pēdējā laikā arvien biežāk, un nezinu kā viņai palīdzēt vēl... Liekas, ka man pašai drīz vajadzēs pie ārsta iet, jo viņa ar savu čīkstēšanu mani būs novedusi tiktālu. :S Varbūt kādai ir kādi ieteikumi, ko darīt un kā tikt galā ar to?