Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

misijas apzina

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Sveikas,

atvainjos, nav garumzimes.

Sodien parlasot svaigako informaciju un sev intresejosos rakstus, iedvesmojos un apjautu, ka mani ik pa laika uzpeld tada ka misijas apzina. Nevaru pat vardos isti formulet, bet ir tada sajuta, ka esmu seit, sajas dzive, lai kaut ko mainitu, kaut ko globali mainitu. Liekas smiekligi, jo, sobrid neesmu nekas un navc ari nekadi nenormalie karjeras plani un ambicijas, ir tikai un vienigi ticiba sev un parlieciba, ka gribu darit o, kas sirdij liekas svarigi, par ko iestajos un veicinat parmainajas uz labaku, ja to varu.

Sobrid gan esmu mazliet apjukusi, jo nezinu isti celu, ka iet, lai noklutu tur, kur velos, bet domaju, ka laisk man sniegs atbildes un iespejas naks.

gribetos zinat, ka ir jums, vai ir kada misija, ko velaties istenot, nezinu varbut kadai tas nozime but matei, kadai iegut tadu gradu vai aprecet to virieti, kadai izveidot savu uznemumu vai ari kas lielaks?
14.08.2012 17:05 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
:)
14.08.2012 17:18 |

Reitings 78
Reģ: 13.08.2012
Mana misija ir laimīga ģimene.Sniegt bērniem to,ko savā bērnībā man nekad nespēja iedot.Un tās nav materiālas vērtības.
14.08.2012 17:45 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
es tikko lasiiju netaa,ka viena organizaacija meklee cilveekus,kas buutu ar mieru braukt briivpraatiigajaa darbaa uz Keniju,straadaat ar beerniem,maaciit anglju val,teaatri,ziimeet utt..
moshk kaut ko taadu tev vajadzeetu papeetiit...
14.08.2012 17:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits