Mīlestība no pirmā acu skatiena - mans stāsts !

Reitings 193
Reģ: 19.10.2009
Sveikas mīļās Cosmo meitenes :))
Ir bijušas jau visai daudz diskusiju par šo te mistisko mīlestību no pirmā acu skatiena !
Pirms tam domāju, ka tas ir tik banāli un nereāli, taču tagad , laikam, arī pati sastapos ar to !
Ar draudzenēm bijām izbraukušas atpūsties ārpus lielpilsētas Rīgas, un, pēc visai traka vakariņa uzdūros kādam puisim, ko līdz es viņu ieraudzīju, nevarēju atraut ne acu ! Ja būtu jāatbild uz jautājumu, kas tiešiman viņā tik ļoti iepatikās - nezinātu, ko atbildēt, taču tās noteikti nebija vienkārši simpātijas ! Man par lielu pārsteigumu, puisis atrada iemeslu , lai piesaistītu manu uzmanību, jo , acīmredzot, arī viņš jutās līdzīgi attiecībā pret mani ! Nedaudz pasēdējām , aprunājāmiesm, kamēr es ar draudzenēm sagaidīju transportu, un, apmainījāmies ar numuriem ! Puisis nebija dzēris, atšķirībā no manis, uzvedās ļoti adekvāti un bija tik jauks ! Nspēju beigt par viņu domāt, līdz akarnakt saņēmu sms no šī cilvēka !
Sajūta ir tik jocīga, man šķita, ka tā notiek filmās ! Pat nesaprotu, ko viņš saskatīja manī, jo neesmu nekāda primadonna, un, viņš, ar tādu ārienu, diez vai varētu sūdzēties par meiteņu uzmanību !
Kā šķiet jums - vai tas būtu normāli, atsaukties uz viņa aicinājumu , ar viņu pavadīt brīvdienas, ja šo personu pat nepazīstu? Un, vai tas maz vispār ir normāli, ka nespēju beigt domāt par pilnīgi svešu cilvēku, un jūtos gluži kā iemīlējusies? Jūtos kā 14 gadīga meitene, tiešām...
13.08.2012 20:17 |

Reitings 433
Reģ: 10.09.2010
zane, es arī bailule:D bail, ka pardos seksverdzībā vai orgānos:D nopietni
14.08.2012 00:17 |

Reitings 46
Reģ: 30.05.2012
Piekrītu visām tām, kas saka, lai Tu izmanto šo iespēju!
Pirms 2 gadiem, man bija līdzīga situācija un jā, vēl tagad, atceroties to visu, pasmaidu un priecājos, ka izmantoju izdevību :)
Lai veicas! ;)
14.08.2012 00:18 |

Reitings 193
Reģ: 19.10.2009
The Unpredictable - Un kā izvērtās viss? :)
14.08.2012 00:21 |

Reitings 46
Reģ: 30.05.2012
Diemžēl vai par laimi mums nekas nesanāca. Taču tā vai tā esmu par vienu labu draugu bagātāka un tās pozitīvās atmiņas man neviens nekad neatņems :)
Un pat ja tev nekas neizdodas, tu vismaz būsi mēģinājusi. Uztver to visu kā piedzīvojumu, lai ir pēc tam ko bērniem stāstīt :D
14.08.2012 00:33 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
zane- Tev ir sasodīti palaimējies! :)

Es atkal šodien domāju- kāpēc tik grūti ir iemīlēties? Aizvakar biju uz citu pilsētu aizbraukusi , tur 2 puiši ar kuriem braukājos pa pilsētu -stāvā sajūsmā par mani, bet man ne silts ne aukts...
14.08.2012 00:57 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Noteikti mēģini!

Ja nemēģināsi, tad noteikti atlikušo mūžu domāsi, kā būtu, ja būtu, varbūt viņš ir/bija tas mans īstais un vienīgais?! :)
14.08.2012 01:22 |

Reitings 8272
Zane- pamegini bet varbut sakuma nepavadi visas brivdienas ar vinju, bet piem vienu skaitu sestdienu vai svetdienu bez turpinajuma. tad jau tu iespejams ari manisi vinja nolukus. nav jau tev jametas uzreiz ar vinju 2 dienu brivdienas. aizbildinies ka 2 dienas nevari, k atev otraja diena ir kaut vai draudzenes dzimshanas dienas pikniks vai vel nezin kas.
Jensen- vari jau pameginat doties piedzivojuma ja tada ir tada daba un varbut ta bus ari tava dzive labaka iespeja, bet nu es pati ta nevaretu :D man butu bail :D ja nu tur kkas lsikts notiek, un es palieku viena utt uttt, bet nu ta ir tava izvele. jebkrua gadijuma, tu vari ari aizbraukt velak
14.08.2012 14:00 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Noteikti izmanto šo iespēju! Bet, kā jau teica mazzaachirka, tad varbūt nepaliec abas dienas pie viņa un sākumā tiekaties kādā sabiedriskā vietā (drošības nolūkos).
14.08.2012 14:13 |

Reitings 2494
forši man arī ir bijis tā, ka iepazīstos ar pilnīgu svešinieku un piekrītu pavadīt brīvdienas kopā.. bija forši.. ;)

Protams, ka mēģini...

Es to sauktu par pievilkšanās spēku ...
14.08.2012 14:15 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Nekad neuzzināsi, ja nepamēģināsi! Ja arī nav tavs mūža īstais, tik un tā šis uzaicinājums ir tā vērts! :)
14.08.2012 14:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits