Kauns

Reitings 82
Reģ: 27.10.2009
Sveikas! Pārdomājot brīvdienas, nonāku pie secinājuma, ka tajās retajās reizēs, kad iedzeru, vienmēr izdaru kaut ko stulbu, par ko kādu laiku ir vērts padomāt un nokaunēties.
Ko Jūs alko iespaidā esiet izdarījušas tādu, par ko kauns vēl kādu laiciņu? :D
12.08.2012 22:35 |

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
Es daudz nemaz nedzeru, bet man pietiek ar trim, četrām glāzēm vīna un man ir jautri. Es arī palieku pārāk draudzīga, jā un ja esam mājas ballītē, mēģinu visus pierunāt uz dejošanu,ja nesanāk, mēģinu pierunāt uz klubu dejot, kaut gan īpaši neeju uz nakstklubiem. Un agrāk man visiem gribējās sūtīt sms, lai tik nāk ballēties, vai vajadzētu satikties. Sen atpakaļ, vienai simpātijai uzrakstīju sms , trijos naktī,darba dienā, bet par laimi viņš nebija dusmīgs par to kad pamodināju viņu :) Bet tagad tā sms sūtīšana ir pārgājusi
12.08.2012 23:24 |

10 gadi
Reitings 563
Reģ: 29.01.2009
Tas bija sen,biju baigi piedzērusies un draudzenei teicu, ka šis džeks mani mīl (biju pēc kkādām darbībām to izsecinājusi :D ) un viņš nebija sevišķi tālu no mums un likās,ka dzirdēja to. Kāds man bija nākamā dienā kauns,kad draudzene to teica,ka esot vairākas reizes to atkārtojusi. Pēc kāda gada sagājām kopā, un viņš teica Tu taču zini,ka es Tevi mīlu,bāaaaaaaccc :D
12.08.2012 23:24 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Nu es palieku ļoti runātīga. Nē, tiešām daudz ko runāju, stāstu, visas savas domas un daudz ko tādu, ko ikdienā labāk izvēlos paturēt pie sevis. Tad nāk ārā visas sāpes un problēmas un tādas lietas. Bet tas ir ļoti reti,kad iedzeru tik, lai nevarētu vairs apvaldīties un neteikt.
Nāk prātā dažādas trakas idejas un izdarības, jo ikdienā esmu diezgan piezemēta, liekas, ka izlaužas mana ieslodzītā būtība :D Bet, ka jau minēju,tas ir reti.
Agrāk, kad bijām vēl trakas un jaunas meičas, kādi 16, 17 gadi, atceros gadījumu, kad draudzenes dzimšanas dienā piedzēros tā, ka vālājos pa puķēm ar citu draudzeni, klaigāju, beigās aizmigu sēžot pie galda, pirms tam labi pierādot savas dziedāšanas "prasmes". Bet, kas vēl trakāk, es to neatceros un tas ir nofilmēts. Vairs tā nedaru un tā bija pirmā reize, kad es TĀ piedzēros, vairāk kopš tās reizes neesmu tā darījusi un domāju, ka arī nedarīšu. ;D
12.08.2012 23:28 |

Reitings 550
Nekad neko apkaunojošu neesmu darījusi, vismaz šobrīd nekas nenāk prātā. Man pašai ļooti riebjas piedzērušās sievietes, tāpēc drīzāk patīk tēlot, ka esmu skaidrā, nevis ķerties klāt kkādām apkaunojošām lietām.. :)
12.08.2012 23:29 |

10 gadi
Reitings 563
bet visu laiku sevi tā kontrolēt un neko, ko tajā brīdī gribas darīt, nedarīt arī nav baigā vajadzība. Tas tikai pirmo dienu ir apkaunojoši un liekas,ka visi atcerēsies mūžīgi,bet beigās,kad paiet laiks,ir smieklīgi atcerēties un tās situācijas vairs neliekas tik trakas,bet vairāk smieklīgas.
12.08.2012 23:33 |

Reitings 395
Reģ: 31.08.2009
Less, tas varētu būt R, bet varētu arī nebūt :D
12.08.2012 23:39 |

Reitings 17
Reģ: 08.08.2012
Plastic Heart, ja tava teorija ir pareiza, tad es pēc dabas esmu megadraudzīga n shit, jo dzērumā man pat lielākās maitas ir baigās draudzenes. ar visiem runājos un tā.. beigās dīvaini acīs skatīties tiem cilvēkiem, bet kopumā nekādus sūdus netaisu. :D
12.08.2012 23:39 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man pazud bremzes, tapec nekad vairs nedzeru lidz tadai stadijai, kad ir absoluti vienalga viss.
12.08.2012 23:42 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Kad biju jaunāka, tad sanāca bieži iedzert, gandrīz katru nedēļas nogali. Bet, protams, ne jau tā, ka koma.
Bet vienreiz bija nepatīkami skatīties puiša vecākiem acīs, kad biju pievēmusi viņu mazdārziņu, protams, vemjot, es vienmēr raudu. :D

Un nenormāls kauns pa visu ģīmi, ka pat tagad, pēc 4 gadiem man ir neērti saskatīties ar puisi, kuram es seksuāli uzmācos (lai gan tad bija mums randiņperiods), lai gan viņa draudziņš jau sen bija uz pulkstens 6iem, bet es pa visu varu viņam virsū... Šausmas! :(
12.08.2012 23:45 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man pilniigi tas pats,kas Idoitbetter! :D
Jau ikdienaa esmu ljoti runaatiiga,bet nu kad iedzeru tad dubultaa,riktiigi dauuudz jokoju ,flirteeju :D
Kkad senaak ir visaadas muljkjiibas dariitas :D
Tagad jau mazaak ,jo neballeejos biezhi.:)
12.08.2012 23:49 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Aaa atcereejos kko ,pirms 3 nedeeljaam ar koleegjiem peec darba gaajaam iedzert lidostas baaraa ,tur straadaa viens forshais puika ;D
Kr4 mees tur notuseejaam visu dienu :D
Vinjiem tur aiz baara staav mazie cherry tomaatinji uz deeliisha,a man vinji taaa garsho ,varu eest un eest! Tad nu pljaapaaju ar puisi,bik iereibusi,saku vinjam ka baigi garso tie tomatinji un ka baigi labpraat uzeestu vinus haha.:D
shis iedeva ar,un kaa naacu veel suutiit dzeerienus,taa uzreiz pats saaka mani cienaat ar tomaatiem. Jautri ,ko lai saka. :)
12.08.2012 23:58 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
man atkariigs no taa cik piedzeerusies esmu :D
bet es daru visu saakot daudz un skalju runaashanu un beidzot ar krishanu un vaartiishanos pa zemi(vienreiz manai druskai vajadzeeja mani pa durviim vilkt ieksaa :D labi ka kaiminji neiznaaca kaapnu telpaa aaraa :D)
13.08.2012 00:43 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
Censos nenemt telefonu :)
bet balleties medzu pa mierigo ;) nekadi tadi atgadijumi nav bijusi.
13.08.2012 00:54 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Ai, jaunības gados (15,16) ir strādātas tik daudz muļķības dzērumā! Tad tika dzerts katru nedēļas nogali un katru reizi bija pa smieklīgam atgadījumam! :D Tagad atceroties visu, liekas tik forši un smieklīgi, vairāk prasas tādu piedzīvojumu! :)
Ir gadījies aizmigt trepju telpā, kad kaimiņš gājis garām. Gadījies sūtīt briesmīgas sms simpātijai, dzērienu ģīmī arī tai pašai simpātijai esmu ielējusi (un nejau tāpēc, ka tika pateikts kas briesmīgs, man vienkārši prasījās, filmās tas tik kruti izskatas! :D :D :D ) , mēģināts kāpt uz bāra letes (lieki teikt, ka tas neizdevās) , draudzene arī gadijies aizmigt, tikai savā piemājas rožu krūmiņā... :D
13.08.2012 00:59 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
mjaa,esmu pie mentiem paviesojusies deelj dzersanas kad biju nepilngadiiga,senchi ir braukusi pakalj uz citam pilsetam,uz baara letes esmu dejojusi,esmu paalii zvaniijusi visiem un suutiijusi sms par kuraam kauns naakosajaa dienaa,ir sapleests viskkas.esmu padirsusi sakot ar telefona aizmugurejo vacinju un beidzot ar pasi vai kurpi(jap tieshi taa vienu kurpi)

es vispaar daudz dzeru un huinjas vaaru :D :D :D kad buushu veca man buus labas atminjas
13.08.2012 01:06 |

Reitings 895
aizvakar mani draugs kā princesi nesa uz mašīnu caur visai Vecrīgai. laikam tiešām apkaunojošākais moments dzīvē, jo tur bija visi viņa draugi un šķiet līdz mūža galam dabūšu klausīties visādus kantainos jociņus par to. :(
tā iet, ka nedzer un nevar turēt un nezin jēgu, kad tiek brīvībā.
13.08.2012 01:16 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Vienreiz piedzēries pārgāju 5metri zālienam pāri uz kura bija uzraksts-pa zāli staigāt aizliegts.Labi,ka neviens nerezēja.Pēc tam vēl mēnesi man bija kauns,ka tā izdarīju.
13.08.2012 01:34 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Ir bijis vēl ar policistiem sakaujos,un vēl visādas lietas ,bet tie sīkumi visādi tādi nav vērts pat pieminēt,jo sen jau vairs nedzeru un sen esmu izaudzis no tā visa.
13.08.2012 01:37 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Nu man nepatīk īpaši dzert, jo nākošās dienas pārsvarā vienmēr ir grūtas. Tātad, man pietiek ar mazumiņu, kad jau visam "pieduros". Nāk labi melnie jociņi un vispār jociņi laukā. Kaut pēc glāzes vīna esmu jau savādāka, tāda es laikam vēlētos būt ikdienā. Laikam katru rītu pa vīna glāzei jāiztriec :D
Bieži vien, kad cilvēki runā man uzreiz galvā iešaujas komentāri teiktajam, bieži viņus nesaku, jo var aizskart cilvēkus, bet, kad esmu nedaudz iedzērusi, tad speru laukā :D
13.08.2012 09:13 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es mēdzū atslēgties tualeteē ja pārdzeros, vienk aizeju uz tualeti, un pamostos pēc ilga laika sēžot vēl uz poda, jo izrādās esmu atstut'wejusi galvu pret sienu un iesnaudusies... tā gadījies vismaz reizes 4... kauns jau itkā nav... jo tas ir mājās, bet vienalga stulba sajūta...

Tā vispār nedaru neko ko nožēloju, vienīgi daudz runāju, bet ne baigās stulbības :D
13.08.2012 09:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits