Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gailenes

 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Ko garšīgu varētu uztaisīt no gailenēm?
Gribēju gardu gaileņu mērci, bet man liekas,ka es neprotu. Negribu sabojāt sēnes.
Pastāstiet, kā jūs gatavojiet?
11.08.2012 16:37 |
 
Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Jēziņ, tikko sacepu kādus 8kg gaileņu arī ziemai tā piebesija jau. :D Vienkārši apcep gailenes, lai pannā vairs nav nekāds šķidrums un vēlāk jau pievieno saldo krējumu, sāli un piparus, viss.
11.08.2012 16:46 |
 
Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Hayden cepi gailenes sviestā, vai eļļā un tad burciņā?
11.08.2012 16:49 |
 
Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Apcepu gailenes eļļā un lieku plastmasas trauciņos un saldētavā iekšā, tikai nedrīkst pievienot sāli, tad nestāvēs.
11.08.2012 16:51 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
saldo krējumu un viss, tad sanāks mērcīte?
11.08.2012 16:52 |
 
Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Jā, pielej klāt saldo krējumu pagaidi, kad krējums mazliet uzsilst un uzmet burbulīšus un gatavs.
11.08.2012 16:55 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
lai mērce būtu biezāka, tad kad gailenes apcepušās un šķidruma gandrīz nav, tad var pārkaisīt viegli gailenes ar kādām 2 ēd. karotēm miltu un tad lēnām iemaisīt, un tad liet saldo krējumu :)
11.08.2012 16:56 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
a skābo krējumu nevar?
11.08.2012 16:59 |
 
Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Var arī skābo
11.08.2012 17:01 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Nu mēģināšu. Paldies:)
11.08.2012 17:02 |
 
Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Ar miltiem sēnēm būs tādas glumas. Man šausmīgi tas nepatīk.. es 18 gadus neēdu sēņes, jo nepatika tas, ka tās ir glumas. Un drauga vecmamma vienreiz uztaisīja bez miltiem un teica, ka no miltiem tās paliek glumas. Tagad ēdu ar gardu muti sēņu mērcītes tikai ar saldo krējumu.
11.08.2012 17:04 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nē, manuprāt, ar skābo krējumu nebūs tas. Skābais nav tik šķidrs un trekns, un tā smuki nesabiezēs, un garša pavisam cita.
Pērc vien saldo un sanāks izcila mērcīte, kā jau Hayden rakstīja
11.08.2012 17:05 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
A ja skābo sajauc ar pienu?
Man negribas iet uz veikalu pēc saldā krējuma.
11.08.2012 17:06 |
 
Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
es vēl piecepu klāt smalki sagrieztu sīpolu. un jā, miltus sēņu mērcei nelieku. manuprāt, tur īsti nevar neko sabojāt anyway.
es tieši domāju, kur varētu sazīmēt gailenītes, tāāā sagribējās.. es esmu sēņu addict's, kopš es sevi atceros. :D
11.08.2012 17:07 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
pienu ar krējumu, nu i idejas :D
11.08.2012 17:08 |
 
Reitings 13
Reģ: 11.08.2012
es pievienoju arī žāvētu gaļu, tad mērce vēl garšīgāka :)
11.08.2012 17:08 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
tad tu tiešām visu sabojāsi ;)
11.08.2012 17:09 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Nu bet skābais krējums ir biezs.
11.08.2012 17:09 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
MiAmor, nu bet kad skābo krējumu iemet pannā, tas paliek tāds pļeckains! Kāds vēl piens?
11.08.2012 17:11 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
ai es nezinu. Vnk gribu,lai mērce sanāktu nevis bieza, bet tāda pašķidra:)
11.08.2012 17:13 |
 
Reitings 72
Reģ: 09.07.2012
tak liec klāt skābo krējumu un viss būs bumbās. mērce būs labu labā.
11.08.2012 17:16 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits