LŪK VIENAS MEITENES ATSAUKSMES CĀLIS.LV PAR BRELIL MATU KRĀSAS NOŅĒMĒJU
Sākšu ar to, ka man pašai dabīgie mati ir pelēcīgi blondi, taču vienmēr esmu krāsojusi melnus. No tādiem arī 3 reizes esmu neveiksmīgi pārtapusi par blondīni, turklāt katru reizi ļooooti sabojājot matus !!! Pēdējo reizi gan mēģināju visu darīt lēnām un ļoti saudzīgi, bet rezultāts tāpat bija tāds pats.... tādēļ nokrāsoju atkal melnus matus..... Bet protams tikko mati ir atauguši, jau gribās atkal pārmaiņas.... Sāku pētīt internetā par krāsas noņēmējiem, bet nevis tiem, kas balina, bet gan tiem, kas tikai izņem mākslīgās krāsas pigmentu, nepadarot gaišāku dabīgo matu krāsu.... Tā nu izlasot tikai labas atsauksmes un konsultējoties ar speciālistu, iegādājos Brelil krāsas noņemšanas sistēmu. Un esmu tādā sajūsmā, ka nevaru nepadalīties ar citiem. Pirmkārt, apkalpošana no izplatītāja puses, vienkārši super !!! Tiešām interese un rūpes par klientu, lai viss būtu kārtībā..... Otrkārt, esmu ieguvusi šobrīd izteikti brūnus un ļoti, ļoti veselīgus matus. Mati pilnībā nav bojāti, ir spīdīgi un zīdaini..... Procedūru noteikti atkārtošu, jo vēlos pāriet uz vēl gaišākiem, bet arī šis ir ļoti labs variants.... Tādēļ, visām, kas vēlas pāriet uz gaišāku matu krāsu, noteikti iesaku šo produktu !!! http://www.brelil.lv/details.aspx?code=B…