uij, pārlasījos, domāju, ka plecu somiņa.
Bet nē, tā nevar būt, ja vien salīmē ar plēvi viņas kopā, it kā būtu viena vesel. Protams, neaizmirstot par izmēriem.
kaa tu domaa nosmaukties? vinji tak nav akli redz ka tev ir divas somas,ja viena ielikta otraa tad ok cita lieta,bet abas nest atseviskji nevari(ja vien nelidot ar kompaanijaam kur tas ir atljauts,piem,BA)
Otrkārt, atceros pirms kādiem 4 gadiem mierīgi lidoju ar bagāžu + rokas somu + iepirkumu maisiņu. Pēdējo pāris gadu laikā esmu lidojusi ar vairākām aviokompānijām un visur ir atļauta tikai 1 vienība. Da jebkura mazā somiņa ir jāirbāz'lielajā somā, tā ka neieteiktu riskēt.
Esmu lidojusi pedeja laika daudz un nekur nelauj vairak par vienu vienibu. Vienreiz soma parsniedza 10kg un daudz ko sabazu jakas kabatas kuru pec tam vilku nost un liku grozina. Ari lupu spidumu esmu likusi kabata ja skidrumu maisins pilns :)
Nez. Kad es lidoju, tad varēja tikai vienu vienību. Sievietei, kuru pārbaudīja pirms manis, lika mazo pārpleca somiņu vai bāzt iekšā reālajā rokas bagāžas somā, vai nu atstāt cilvēkam, kas viņu pavadīja.
Neieteiktu riskēt.
tas tiešām atkarīgs no kompānijās, jo ar vienu, kad lidoju, tad man bija rokas bagāža un plecu somiņa un man neko neteica, bet ar citu kompāniju lidojot, mani jau iepriekš pabrīdināja, ka tā nevarēs:D
Arī es varu teikt, neriskē. Man pat mini somiņu, kurā lien telefons un maks lika ielikt lielajā somā. Lidmašīnā es to somu izņēmu ārā un turēju klēpī, jo vajadzēja to maku un telefonu.