Stulbais stulbenis

Reitings 375
Reģ: 27.06.2012
dusmas dusmas dusmas
lūk, meitenes, noteikti kādai pilnīgi sīkumi, bet no sīkumiem arī sakrājas tās lielās dusmas

sākās viss ar to, ka kādā mūsu telefonsarunā es stāstu savu nelielo sapni,domu, ideju un viņš vienkārši mani pārtrauc un sāk stāstīt pavisam ko citu (un nav tā, ka es tikai ļer ļer ļer stundas garumā par sevi, ka čalim apnīk). Tā arī pateicu- kad tu man kaut ko stāsti, es vienmēr noklausos, lai ari man ne vienmēr interesē. Savu vainu neatzina un turpināja uzstāt, ka ja viņam neinteresē, tad nav jāklausās. (Un tas ir kaut kas jauns no viņa puses.)

Otrs sīkums- biju pie viņa mājās nokačājusi sev filmu. Laikam traki baidījās, ka policija atnāks un apcietinās par pirātismu, jo to filmu izdzēsa pat pirms es viņu biju pārmetusi savā datorā. Kad pateicu, kāpēc tā izdarīja, viņš atbildēja- lai dators ātrāks. Tas nekas, ka es viņa debīlās spēles un programmas savā datorā glabāju mūžību, jo redziet viņa dators ir viņa dators, mans dators ir mūsu dators :)))))))

Un trešais, vakar biju domājusi braukt pie viņa ciemos, bet no viņa neviena vārda par kādu uzaicinājumu vai interese par to, kad es būšu, cikos. Tad es pajautāju- nu ko, ta man braukt šodien pie tevis? Viņš- kā gribi. Saskumu, izgāju ar draudzeni ārā ballēties, vēlāk viņš man zvanīja, pat nepajautāja kur esmu, ar ko, tikai laipnā balsī pateica- nu labi mīļā tad jau ballējies, es uzspēlēšu kompī kādu spēlīti.

Ja tam mūdzim gribas brīvību, tad lai tā arī pasaka, nevis vienkārši atšujas no manis, laikam viņaprāt taktiski!!
Tagad nezinu, ievilkt viņam ar skabargainu nomali, vai vienkārši iemest ar ķieģeli vai lāpstu.
Laikam jau vienkārši gribējās dusmas izgāzt, pat nezinu, ko sagaidu no diskusijas. Varbūt jūsu domas, vai tas tiešām ir tikai veids, kā maigi atkratīties no manis.
11.08.2012 09:12 |

Reitings 375
Centīšos turēties. Jāsāk ar to, ka jābeidz gruzīties un jāatrod kāda sakarīgāka nodarbe. Kaut vai jāpatrinkšķina ģitāra :) arī izaugsme 8)
11.08.2012 15:03 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
DIO-es esmu ljoti jutiga, tur ta saals,man pasai gribetos but asajai vecenei :D Bet man nesanak...
11.08.2012 15:05 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
viriesiem ir raksturigs egoisms, jo to sava veida daba "noteikusi".viniem nav jadzemde berni, jarupejas par viniem. sis jutas sim dzimumam ir svesas.
virietis ir ka taureis-no viena zieda pie otra, jo pasam ta tik!

nu berniskigi uzrakstiju, bet tam visam jega ir.pietam logiska.
11.08.2012 16:34 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-tavi komentaari ir vienkaarsi super!:)
11.08.2012 19:52 |

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Ja man shitaadi tipinji bij pagadijushies pa celjam dziivee, aatri vien pagaisa,jo vnk attieciibas neattiistijaas, patiesiibaa puisim nebij intereses pret mani utt... tikai vilka visu garumaa, jo vinji ir paaraak gljeevi lai kaut ko izbeigtu...vinji vnk leenu garu ''atshujas'' ,stiepj gumiju.. kameer pati izej no raamjiem un patriec vinju un shis aiziet ar..
Viirietis,kursh ciena savu sievieti vienmeer intereseesies ko vinja dara aarpus maajas,pajautaas kaa klaajas, njems veeraa iebildumus..ieklausiisies..un centiisies atrast kompromisus. Bet shitaadi..uh... vinjiem ar slotu pa vienu vietu!
11.08.2012 22:31 |

Reitings 349
Reģ: 14.02.2012
Sveika!
Es tādos gadījumos rīkojos tāpat, kā viņš! Tā teikt atriebjos darot un runājot tāpat kā viņš. Iesaku no sava datora Tu izmet visus viņa failus, ar aizbildinajumu, ka dators paliks ātrāks, ja viņš tevi gaida ciemos, izliecies, ka aizmirsi un ej tusēt ar draudzenēm, vispār sāc dzīvot savu dzīvi, jo ātrāk sāksi, jo ātrāk viņš tevi sāks novērtēt. Tici, tas vienmēr darbojas, jo viņš sāk domāt, eu kāpēc tā, vai viņāi ir kāds cits? Tad viņi cenšas sevi pierādīt no labās puses.Vispār vienmēr ir jāizturas tā, it kā Tev viņš nu tā, ir jau arī citi!
11.08.2012 23:31 |

Reitings 349
Reģ: 14.02.2012
to Saulcerīte
Cik ilgi Tu dzīvo šajā pasaulē, ka domā, ka, tad ja vīrietim darīsi labi, ka tad viņš kļūs labāks, sorry, tā nebūs, vīrietis sapratīs tikai tad, ja sāksi runāt viņa valodā. Jo vairāk Tu viņam labu darīsi- visādu romantiku gultā, brokastis utt. jo vairāk viņš uzskatīs, ka tas viņam pienākas, un tikko kavēsies ar piegādi, tā dabūsi dzirdēt visu. Sievietei pašai ir jāapzinās sava vērtība un jāliek saprast to vīrietim. Sievietei jādara tas ko viņa vēlas, jo sieviete ir un paliek karaliene! Bet vīrietis viņas vergs. Karaliene var aplaimot savu vīrieti un var sodīt, protams ne jau burtiski. Ne jau sievietei ir jāizdabā vīrietim, bet otrādi , un vīrieši to paši atzīst, viņiem nepatīk sievietes - paklājiņi.!!!!!!!!!
11.08.2012 23:43 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Ai, man ir līdzīgi. Manējam 99% neinteresē nekas, ko stāstu. Tā arī viņš pasaka : "Labi, nestāsti, neinteresē!". Es gan vienmēr klausos ko runā viņš, uzdodu jautājumus kā gājis pa darbu utt.
11.08.2012 23:54 |

Reitings 1229
Netīšām nospiedās enter, nepabeidzu savu sakāmo :)
Ja godīgi, sāku saprast (vai tomēr vienkārši domāt), ka viņš mani neciena. Un varbūt arī nemīl. Ne man kaut ko nopērk , neiedod naudu (pagājušajā nedēļā iedeva piečuku - tas jau bija kaut kas neredzēts!!!) , ne aizved kaut kur, NEKO! Vakar arī bija tusēties, pat nepalūdza, nepaprasīja , lai arī es eju... Protams, šodien uzzinu, ka runājis ar savu ex. Tas gan neko daudz nenozīmētu, ja vien pirms ilgāka laika viņš citā tusiņā nebūtu vienam čalim izspēris, ka "nožēlo, ka izšķīries ar viņas". Un kā es jūtos? Sūdaini. Tagad katru reizi, kad viņš iziet ārā bez manis, man rokas trīc, jo baidos, ka neatkārtosies kas līdzīgs. Vispār nožēloju , ka pēc tā teikuma par bijušās, neizšķīros no viņa. Tagad jau viss būtu izsāpēts un aizmirsts, varbūt būtu kāds labāks atrasts, kāds, kurš mani cienītu un mīlētu.
12.08.2012 00:00 |

10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
karamelle
neapskaužu tevi..:( šausmīgi tas ir..
12.08.2012 12:24 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Karamelle, un ko tu gaidi?
12.08.2012 12:37 |

Reitings 1229
maybe`, es pati nezinu! :) laikam pastardienu :D nav tik spēcīgs raksturs lai aizietu, jo mīlu, par spīti visam... laikam gaidu princi baltā zirgā, kas mani aizraus prom! :D
12.08.2012 12:44 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
ziniet, ir arī citi puiši ne tikai jūsējie
džeki visu laiku patur šo domu prātā....kāpēc meitenes ne?
12.08.2012 13:15 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Karamelle, tās ciešanas ir tā vērtas?
12.08.2012 13:18 |

Reitings 2552
nav tik spēcīgs raksturs lai aizietu, jo mīlu, par spīti visam...

kas par nah..?!!!
kā var būt tik zema pašcieņa?!
12.08.2012 13:22 |

Reitings 2552
kamēr dzīvosiet savā burbulī, tikmēr arī neieraudzīsiet iespējas....un šis burbulis jums sprāgs un tad vēl sūdīgāk būs jums pašām!
12.08.2012 13:23 |

Reitings 1229
man tiešām ir ļoti zema pašciena, es pat nezinu kā to celt. es jūtos kā nulle, kad aizejam uz tusiņiem, jo tur daudz tik skaistu meiču, es jūtos maza un pelēka... visu savu algu notriecu drēbēs, lai zskatītos skaisti un manējam patiktu, bet tāpat tas nelīdz. jāarstējas, tikai kā?!
12.08.2012 13:24 |

Reitings 2552
jātiecas uz saviem mērķiem un viņam jāuzliek mīksto. ja viņam vng cik labi izskaties, varbūt kāds cits pamana ;)
12.08.2012 13:27 |

Reitings 375
Ginta- es tev piekrītu, šādos gadījumos darot labu neko labu nepanāksi... vienmēr, kad parādu ragus, viņš sāk aizdomāties, kā gan šī jaukā būtne var pēkšņi kļūt par spītīgu ragu lopu :D
bet, ja godīgi, man arī ir ļoti zema pašapziņa. nav tā, ka es jūtos maza melna neglīta, bet mani nemitīgi neatstāj doma, ka citas ir smukākas, foršākas..

un arī man nav rakstura, lai es pateiktu ardievas. nav tik slikti, lai pamestu, bet kad es iedomājos par mazliet tālāku nākotni... mans draugs pat būtu gatavs vazektomiju (laikam ta to sauc) veikt, lai tikai nedod dievs netiktu pie bērna.. tad es iedomājos, kas būs , ja es palikšu stāvoklī.. pats lielākais absurds, ka bērni viņam patīk vairāk kā man.. es neesmu gatava bērnam, jo ne man darba, ne savas dzīvesvietas, jāpabeidz studijas un tad. bet neesmu naiva lai nesaprastu, ka ne vienmēr bērns piesakās pēc pasūtījuma.

es sapņoju par izaugsmi, pēc studijām domāju iet uz maģistru vai mācīties ko citu, papildināt savu specialitāti, pastrādāt un iekrāt naudu, meklēt dzīvoklīti. bet mans puisis strādā savu darbu (prieks, protams, ka ir darbs), nauda katru reizi pazūd vējā, alga nav nemaz tik maza, dzīvo vecāku mājā viņš, varētu katru mēnesi kaut simtu atlikt un pakrāt nākotnei (mans variants- dzīvoklim) bet nē, jo tas viņam nav svarīgi... es esmu tik apjukusi.

es neesmu tur baigi nopietnā un viņš nav baigi bērnišķīgais, bet nu nav viņam mērķu dzīvei, pat ja ir, tad viņš nedara neko, lai tos īstenotu, vai vismaz parunātos ar mani par tiem, lai man nerodas tādas pārdomas. a nē, vienreiz pajautāju par to un viņš pateica, ka viņam nav nekādu vīziju nākotnei.

vot tā ir ar mani, sēžu un domāju gudras domas, bet pateikt ardievas nespēju. laikam jāgaida vēl kāds laiks, un tad arī redzēs.
13.08.2012 11:56 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
mans puisis strādā savu darbu (prieks, protams, ka ir darbs), nauda katru reizi pazūd vējā, alga nav nemaz tik maza, dzīvo vecāku mājā viņš, varētu katru mēnesi kaut simtu atlikt un pakrāt nākotnei (mans variants- dzīvoklim) bet nē, jo tas viņam nav svarīgi...

nopietni? :o manuprāt, puisis negrib nākotni ar tevi...
13.08.2012 12:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits