Stulbais stulbenis

Reitings 375
Reģ: 27.06.2012
dusmas dusmas dusmas
lūk, meitenes, noteikti kādai pilnīgi sīkumi, bet no sīkumiem arī sakrājas tās lielās dusmas

sākās viss ar to, ka kādā mūsu telefonsarunā es stāstu savu nelielo sapni,domu, ideju un viņš vienkārši mani pārtrauc un sāk stāstīt pavisam ko citu (un nav tā, ka es tikai ļer ļer ļer stundas garumā par sevi, ka čalim apnīk). Tā arī pateicu- kad tu man kaut ko stāsti, es vienmēr noklausos, lai ari man ne vienmēr interesē. Savu vainu neatzina un turpināja uzstāt, ka ja viņam neinteresē, tad nav jāklausās. (Un tas ir kaut kas jauns no viņa puses.)

Otrs sīkums- biju pie viņa mājās nokačājusi sev filmu. Laikam traki baidījās, ka policija atnāks un apcietinās par pirātismu, jo to filmu izdzēsa pat pirms es viņu biju pārmetusi savā datorā. Kad pateicu, kāpēc tā izdarīja, viņš atbildēja- lai dators ātrāks. Tas nekas, ka es viņa debīlās spēles un programmas savā datorā glabāju mūžību, jo redziet viņa dators ir viņa dators, mans dators ir mūsu dators :)))))))

Un trešais, vakar biju domājusi braukt pie viņa ciemos, bet no viņa neviena vārda par kādu uzaicinājumu vai interese par to, kad es būšu, cikos. Tad es pajautāju- nu ko, ta man braukt šodien pie tevis? Viņš- kā gribi. Saskumu, izgāju ar draudzeni ārā ballēties, vēlāk viņš man zvanīja, pat nepajautāja kur esmu, ar ko, tikai laipnā balsī pateica- nu labi mīļā tad jau ballējies, es uzspēlēšu kompī kādu spēlīti.

Ja tam mūdzim gribas brīvību, tad lai tā arī pasaka, nevis vienkārši atšujas no manis, laikam viņaprāt taktiski!!
Tagad nezinu, ievilkt viņam ar skabargainu nomali, vai vienkārši iemest ar ķieģeli vai lāpstu.
Laikam jau vienkārši gribējās dusmas izgāzt, pat nezinu, ko sagaidu no diskusijas. Varbūt jūsu domas, vai tas tiešām ir tikai veids, kā maigi atkratīties no manis.
11.08.2012 09:12 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Nē, es tiešām nesaprotu, kā jūs tā varat. Tādā ziņā man ir spēcīgs raksturs, tāpēc arī atradu tādu vīrieti, par kuru visi ir sajūsmā :D
13.08.2012 12:05 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
dita, visas zinam ar ko beidzas "mans vīrietis ir tik ideāls... " :D
13.08.2012 12:08 |

Reitings 375
zili_rudzi- es nezinu.. manuprāt viņš vienkārši tāds ir.. ja kādā dienā pats izdomās- vot viss es gribu savu dzīvi, tad arī kaut ko darīs. katrā ziņā viņš ir vēl mazliet nenopietns, es esmu nopietnāka. viņa draugs arī man to pateica- tu esi tāda jau nopietnāka, viņam gribas vēl patrakot.
13.08.2012 12:09 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Man ar pirmo draugu arī beigās šitā bija... nekur negribēja iet... neko negribēja darīt, kad prasīju vai grib lai aizbraucu pie viņa arī teica vienalga... reāli uztvēra mani pašu par sevi saprotamu... kad pametu, tad gan bija pārdzīvojums pa pilnu programmu, uzreiz mīlestības pilnie vārdi utt... nu a pirmstam vēl vienreiz bija uz manu jautājumu vai mani vēl mīl, atbildējis nezinu... tas taču man ( toreiz vēl sīkai un naivai) bija pamatīgs trieciens.. Bet saņēmos atradu labāku... :D
13.08.2012 12:12 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Spriežot pēc tā, ko rakstīji diskusijā "otrs bernins", pamet to veci.
Lai jaunajam un labajam būtu vieta, ienākot dzīvē, jāatbrīvojas no vecā un nevajadzīgā.
13.08.2012 13:00 |

Reitings 375
Es zinu, ka tas būtu pareizākais, pamest... bet tas ir vienkārši sasodīti grūti tādam bezrakstura cilvēkam, kā man.
13.08.2012 13:04 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Jā, es arī uzskatu, ka savu draugu nevar apsaukāt. Galu galā tu ar viņu vien pati esi kopā. nu es iespejams varbut izdzestu visas spelites no sava darota, bet nu- varbut tiesham tev ir nenormali jaudigs dators bet vinjam pedejais s*** :D lai gan ta viena filma lielaku ljaunumu nenodaris..vareji pateikt ka gribeji to filmu tulit parmest un ka tadelj vinjam rokas neatkrtis ja paagidis tas paris min, un tad vares izdzest..
citi cilveki vnk nemak otros ieklausities, bet, ja tas ir pekshnji, nu nezinu, nav man ta gadijies..varbut tu vinjam tiesham vairak neiterese..varbut ari parstaj vinju uzklausit, kaut gan attiecibas neder acs pret aci, zobs pret zobu. kaut gan dazhas attiecibas ir ta, ka jo meitene riebigak izturas pret puisi, jo vinsh vairak vinjai gulj pie kajam..
es pec tada gajiena tiesham atrak nebrauktu ciemos, kamer vinsh neaicinatu un neatvainotos. un ja vel atbilde- ka gribi- tas izskatas pēc ta, ka vinsh ir vai nu apvainojies uz tevi vai vinsh ir pekshnji apjautis ka nevelas but kopa ar tevi..
megini izrunaties, piespiest pie sienas. visticakamais ka rezultats nebus tam patikams bet vismaz zinasi ka ir..iespejams ka vinsh ir tikpat glevs cik tu (ka pati rakstiji ka nespej aiziet), un nespej sanemties un pateikt tev ka velas aiziet
14.08.2012 14:33 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Vēl kas Mojo Jojo- ja es aizietu ar draudzenem ta vieta lai satiktos ar savu puisi, vinsh diez vai ae mani vsp runatu.. vinsh jau ta ir ljoti greizsirdigs un neruna ar mani nakoshaja diena ja esmu kur aizgajusi tad kad mes vel tikai tikamies..tgd es nemaz neesmu riskejusi, jo draugi brauc pie mums ciemos
14.08.2012 14:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits