Kapēc jūs visas esat tādas?Kapēc jums visām no manis vajag tikai vienu?Es arī gribu būt mīlēts un mīlēt,bet jūs visas tā skataties uz mani,kad visi mani sapņi un cerības aplūzt,jo redzams,kad prātā jums tikai viens.Kapēc jūs visas domājat,ka es uzreiz metīšos ar jums gultā vai attiecībās,tikai tāpēc ka man izrādījāt uzmanību,kapēc jūs nesaprotat,ka vispirms mani ir jānopelna jāiegūst mana uzticība,izveidot draudzību,un kā saprast šīs jūsu pielekšanas klāt un noskūpstīt uz lūpām?Mani pārņem izmisums vai tiešām nekur nav kādas normālas meitenes,un visām tikai prātā-es gribu ar tevi gultā?Kapēc jūs to nesaprotiet,kad gadījuma sakari mani neinteresē un es nelikšos ar katru no jums gultā,jo seksu uztveru vienīgi ,kā augstāko jūtu izpausmi kā turpinājumu mīlestībai,man nav svarīgi ar jums pāroties,lai cik skaistas arī jūs tur nebūtu,jo ja arī es to darītu,man nemaz nepietiktu laiks ar katru no jums kurai patīku,visa dzīve tad paietu gultā un vēl jūs rindā stāvētu.Un šīs jūsu divdomīgās zīmītes uz kaut kādām lapiņām -kad gribi...tad zvani.Kā man tas jāsaprot,ka es esmu jūsu kaut kāds seksa kalps un uzreiz metīšos katrai zvanīt izpildīt jūsu fantāzijas?Un lidostās,bankās un vēl visur smaidat,un visur mēginat uzreiz flirtēt koķetēt,matus kārtot,jūs mani vienīgi kā seksa objektu uztverat?Man ir arī sava iekšējā pasaule savas domas,kuras nekad nevienai no jums neinteresē.Šī pasaule ir tik netaisnīga jums visām tikai viens prātā.