Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Parmainas

Reitings 6
Reģ: 25.11.2011
Labdien,
Atvainojos, ka nav garumzimju,pc tadu nav.
Man ir tada problema,ka mana dzive ir ka pa kalniem.Ir brizi,kad es neskaitu naudu, bet ir brizi,kad naudas vispar nav pat edienam.
Tatad nesaksu no pasas bernibas,bet saksu aprakstit situaciju no pagasha gada.
Agrak es dzivoju max ar 70ls men, taja summa man bij janoperk ediens, higeniskas preces u.t.t jo dzivoju kopmitnes.Tad atradu labu darbu un man bij tada summa uz vienu nedelu. Pie vieglas dzives var viegli pierast, tapec saku mazak skaitit katru santimu.Tacu sakas vasara un slinkuma del,es pametu darbu..atkal vajadzeja atsakt vecu dzivi un taupit naudu,bij brizi,kad nebij isti ko est,bij kauns prasit nadu tevam.Tacu atkal atradu jaunu darbu un mani ienakumi bij ap 500ls.iedomajaties 500ls(tas bij bridis,kad es dzivoju pie puisa,nevajadzeja maksat par dzivokli,edienu visa nauda tik man) Lidz ar to,to summu pilnigi vareju teret sev,perkot visu ko gribu..Bet viss labais atri beidzas,sakas grutibas skola,draugi pazuda, tapec aizgaju prom no darba.Tagad jaiegriezas atkal vecas sliedes..
Tatad jautajums: Vai jums ir lidzigi gadijies dzive? Ka jus varejat no zelta dzives atgriezties pie ta,kas bij agrak?Atkal sakt skaitit naudu?
10.08.2012 17:46 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Nee, nav gadiijies, bet es jau arii neeju prom no darba slinkuma deelj :D ta tachu ir tava izveele taa dziivot....
10.08.2012 17:52 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nē, nevienam dzīvē nav grūtības... kas tas vispār ir?;/
10.08.2012 17:53 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Kā slinkums, tad iet no darba prom! Nē, man tā nav gadījies, agrāk arī nebija naudas, bet es strādāju, mācījos,nevis pie katrām grūtībā, a, poh, iešu prom no darba! Pati pie šādas situācijas esi vainīga, pati to nopelnīji!
10.08.2012 17:57 |

Reitings 6
1. Pirmo reizi slinkums bij tapec,ka visi mana vecuma cilveki izklaidejas,baudija vasaru, bet es stradaju,gribeju atpusties.Jo ka tetis saka, dzive ir gara,paspesi naudu sapelnit, bet jauniba nebus visu muzu..Laikam problema ir taja,ka gribeju parak atri but pastaviga.
2. Otraja reize grutibu tiesam bija parak daudz un es sapratu,ka taja bridi,kad nebij naudas es jutos daudz laimigaka,neka kad ir nauda, bet nav laika un velmes izklaideties u.t.t
Es saprotu,ka pati esmu vainiga pie visa...bet jautajums nebij par manu vainu vai ne. bet par to..IR viegli pierasts pie vieglas dzives, bet ka atgriesties pie vecas dziveS?
10.08.2012 18:06 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Cerams, ka cilvēki ar tādu attieksmi otro reizi vai trešo reizi vairs netiks pie diezgan labi apmaksāta darba :)
10.08.2012 18:06 |

10 gadi
Reitings 531
kur Tu strādāji par to 500 ls algu? interesē,kurā darbības jomā tād alga:)
10.08.2012 18:13 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Nekad neesmu pēc dabas bijusi izšķērdīga, ja es saņemtu tos 500Ls, man tik un tā, daudz vēl paliktu pāri un būtu daudz iekrājusi. Un ja saņemtu 70Ls, arī būtu tāpat, tikai lēnāk.
Tas laikam atkarīgs no cilvēka dabas, kā viņš uztver naudu un dzīvi kopumā.. Ja dzīvot šodienai ir labi no tā, ka var izbaudīt daudz ko, tad slikti tas ir tāpēc, ka tas ir sliktāka rītdiena. Ja tu sadali savu dzīvi un naudu un visu pārējo pienācīgi, tad sanāk prieki ilgākam laikam.
10.08.2012 18:17 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Kā tas ir , pelnīt 500Ls/mēn. tērēt pa labi un pa kreisi un nepadomāt par to, kas varētu notikt nākotnē ???
Izšķērdīga.
Manuprāt, vajag mācīties no savām kļūdām. Ja jau vienreiz klājās grūti ar naudiņām, tad vajadzēja padomāt, ka tā var gadīties atkal un kaut ko iekrāt.
10.08.2012 18:18 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Pirmo reizi slinkums bij tapec,ka visi mana vecuma cilveki izklaidejas,baudija vasaru, bet es stradaju,gribeju atpusties.

Kāpēc nedēļas nogalēs nevarēji izklaidēties ?
10.08.2012 18:21 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
nākamreiz atrodi darbu,kurā nav tik ilgas darba stundas, pēc kura nejutīsies tik nogurusi un spēsi atrast laiku izklaidēm, hobijiem . neskaties tik ļoti kāda ir alga. vari atrast darbu,kurā ir mazāka alga un vari vairāk veltīt laiku sev.tā jau ir ,ja ir liela alga, bet jūties iztukšota, neatrodi laikam lāgā nekam citam,tad jau iznāk strādāt neviss dzīvot.
man arī bija atvaļinājuma laikā iespēja piehaltūrēt. paņēmu pāris haltūras , strādāju un tad tāda iekšējā neizpratne bija-ārā jauks laiks, citi brauc sauļoties, izklaidējas, bet es sēžu istabā un strādāju, tad izdomāju-nē, arī atpūtīšos nestrādāšu atvaļinājuma laikā. pabeidzu haltūras un sāku atpūties, jo savādāk nebūtu sajūta,ka esi atpūties un nebūtu atelpa no darba.
10.08.2012 18:22 |

Reitings 6
Vienmer esmu dzivojusi sodienai,nemazs nevar zinat vai ritdiena pienaks. Tapec,kad bij labi laiki,tad neskaitiju naudu un netaupiju,gribeju visu..Laikam no bernibas esmu pieradusi,ka dabushu visu agrak vai velu..tapec nepatik sev atteikt,ja ir iespeja..Darba vietu neatklasu,jo es ceru,ka mani pienems septembri atpakal.citadak vel nebus brivas vietas..jo,kad gaju prom,teicu,ka nemsu atvalinajumu,kamer visu nesakartosu sava dzive..
10.08.2012 18:25 |

Reitings 6
Es nevareju atpusties ari brivdienas, bij daudz kas jadara.. tapec biezi vien gaju majas un raudaju,,jo kada jega no naudas,ja nav laimes..bet tagad saprotu,ka bez naudas ari es nejutos laimiga..
10.08.2012 18:27 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pie labas dziives noteikti pierod un nolaisties atpakal tiesi tur ,kur saakts ,noteikti ir loti gruuti!
Es domaaju,ka nevajag nokaart galvu-tu zini ,kaa ir vienaa variantaa un otraa arii tagad!
Tev pasai ir jaaizlemj ,ko gribi vairaak-vairaak naudu un buut vairaak aiznemtai ,vai mazaak naudu un vairaak briivaa laika!Dievs laikam nedos abus...Daudz naudas un daudz briiva laika!
10.08.2012 18:31 |

Reitings 385
Nē, man tā nav gadījies, jo man ir slinkums iet prom no darba, kurā man labi maksā. Vairāk domāt vajag par nākotni. Pat, ja negribas visu laiku strādāt, tad vajag veidot ietaupījumus, kamēr ir labs darbs, bet, neko labu nedomāju par cilvēkiem, kas vieglprātīgi pamet darbus vienu pēc otra.
10.08.2012 18:35 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Pie labas dziives noteikti pierod un nolaisties atpakal tiesi tur ,kur saakts ,noteikti ir loti gruuti!

Tieši tā. Pati vien esi pie visa vainīga - ar to, ka rīkojies izšķērdīgi parādiji naudiņas rūķīšiem, ka tev viņa ne visai vajadzīga - pa labi, pa kreisi un 500ls zem dirsas. Pati vien vainīga. Muļķe esi, ka pameti darbus un piekrītu Abalonei - ceru, ka tādiem cilvēkiem kā tev vairs nebūs iespēja tik viegli tikt pie liela atalgojuma!
10.08.2012 19:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits