Labdien,
Atvainojos, ka nav garumzimju,pc tadu nav.
Man ir tada problema,ka mana dzive ir ka pa kalniem.Ir brizi,kad es neskaitu naudu, bet ir brizi,kad naudas vispar nav pat edienam.
Tatad nesaksu no pasas bernibas,bet saksu aprakstit situaciju no pagasha gada.
Agrak es dzivoju max ar 70ls men, taja summa man bij janoperk ediens, higeniskas preces u.t.t jo dzivoju kopmitnes.Tad atradu labu darbu un man bij tada summa uz vienu nedelu. Pie vieglas dzives var viegli pierast, tapec saku mazak skaitit katru santimu.Tacu sakas vasara un slinkuma del,es pametu darbu..atkal vajadzeja atsakt vecu dzivi un taupit naudu,bij brizi,kad nebij isti ko est,bij kauns prasit nadu tevam.Tacu atkal atradu jaunu darbu un mani ienakumi bij ap 500ls.iedomajaties 500ls(tas bij bridis,kad es dzivoju pie puisa,nevajadzeja maksat par dzivokli,edienu visa nauda tik man) Lidz ar to,to summu pilnigi vareju teret sev,perkot visu ko gribu..Bet viss labais atri beidzas,sakas grutibas skola,draugi pazuda, tapec aizgaju prom no darba.Tagad jaiegriezas atkal vecas sliedes..
Tatad jautajums: Vai jums ir lidzigi gadijies dzive? Ka jus varejat no zelta dzives atgriezties pie ta,kas bij agrak?Atkal sakt skaitit naudu?