Pārdabiskās lietas,situācijas

Reitings 116
Reģ: 29.01.2009
Iespadojos no aptaujas šeit! Ar kādām pārdabiskām lietām esat saskārušās?
09.08.2012 23:32 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
atcereejos veel kko :D hah nezinu kura ta chakra ir bet viena man baigi attistiita un kad grasos darit kko,ko nevajadzetu(runa ir par lielam lietam),tad mans kjermenis attieciigaa vieta dod signaalu :D
11.08.2012 13:50 |

Reitings 660
Reģ: 12.02.2012
ticu, ka ir cilvēki, kas redz auras.. zinu vienu meiteni, kas redz ap cilvēku tādu kā apvalku, un tas kā kuram- citam plānāks, citam biezāks..
11.08.2012 13:52 |

Reitings 608
Reģ: 29.01.2009
Vai atcerieties gadījumu, kad Dobelē pazuda meitene un ilgu laiku neviens nevarēja viņu atrast? Ap to laiku es gulēju slimnīcā un biju izsīkusi no slimības, bet es redzēju zīmīgu sapni- meiteni slīcina dīķī. Nākamajā rītā pamodos un zvanīju mammai, ka es zinu, kas noticis ar pazudušo meiteni, lai viņa piezvana policijai vai Degpunktam, bet viņa noteica, ka man neviens neticētu un tas bija tikai slikts sapnis. Pēc kāda laika laikrasti un interneta mediji šokēja sabiedrību, ka meitene noslīkusi dīķī.

Drebēju kādu laiku un nespēju pieņemt zīmīgo sapni.
Reiz pazīstama dziedniece sacīja, ka man ir ļoti spēcīga enerģija un ka es varu palīdzēt citiem, ja attīstīšu savas spējas.
11.08.2012 13:54 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
un veel manaa maajaa noteikti ir majas garinjs,man daudz mantas zuud,vnk pazuud un viss!! :D
11.08.2012 13:57 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
it kā nekas tāds pārdabisks nav bijis, bet neomulīgu sajūtu rada sapņi, kas reizi pa reizei gadās, un kuros es it kā nevaru paelpot.
un visnepatīkamākais gadījums bija reiz pirms pāris gadiem - guļu gultā, man šķiet, ka es biju tādā pusmiegā, bet no otras puses, pie it kā skaidras apziņas - gulēju uz muguras, man roka it kā atradās uz kakla, es viņu ņemu nost no kakla, es redzu, ka tā roka ir man blakus, bet paralēli mana roka ir joprojām man uz kakla, un sāk mani nenormāli žņaugt. man joprojām ir tāds wtf par to situāciju :D
11.08.2012 14:12 |

Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
man mājās arī dzīvo(-ja) mājas gariņš. Pie manis mamma kādu laiciņu padzīvoja. Nācu no skolas, un viņa taisa vakariņas, piezvana man un saka - klau, kāpēc tu rozīnes sālstraukā sabērusi?! Lieki piebilst, ka man vispār rozīnes negaršo un manās mājās tādas neatrast, jo nepērku. Pēc pāris dienām līdzīgi atkārtojās ar cukuru - mamma no rīta uztaisījusi sev kafiju, iedzer un izspļauj visu uzreiz ārā. Izrādās ka cukura vietā traukā iebērta tīra citronskābe! Neesmu pavāre un neko ar citronskābi nedaru, viena paciņa varbūt mājās ir, taču ne jau tik daudz, lai saietu pilns cukurtrauks! Tad man tā dīvaini palika, nedaudz painteresējos par to visu, un uzzināju, ka mājas gariņiem vajag atstāt saldumus tā, lai viņi paši var paņemt, kad vēlas. Nu jau pāris mēnešus man uz galda stāv saldumu trauciņš un pārdabiskas paradības, tfu tfu tfu, nav bijušas! :)
11.08.2012 14:31 |

Reitings 374
Reģ: 27.08.2010
Vakar pirms gulētiešanas salasījos šo diskusiju. Nevajadzēja. Pa nakti devos uz wc, atpakaļ nākot atcerējos šo diskusiju un palika bail, ātrā tempā devos uz gultu un pat galvu pabāzu zem segas. Pašai tagad smieki par sevi! :D
12.08.2012 21:38 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vakar vētraina salta diena. Nu jau pievakare. Klauvē pie durvīm( man strādā zvans!) nereaģēju. Klauvē vēl ,rausta durvis. Domāju ka caurvējš. Nu ok, eju skatīt. Prasu, kas? rausta durvju kliņķi un klusē...es mēma. Prasu kas, kaut kas nočiepst nesaprotamu kaut ko.Saku jūs kļūdijāties. Rausta druvju kliņķi, skatos actiņā-TUR NAV NEVIENA, KLIŅĶI TURPINA RAUSTĪT...vāks , es vispār . Nu neomulīgi. Tad pasaka ka ja pošla damoi tagda, un iet...skatos maza , maza meitenīte. :D
14.08.2012 20:17 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Piebilde, nav kaimiņiem mazu bērnu! :D
14.08.2012 20:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits