kad biju maza, bieži no kaut kādas ciemošanās pie mammas draudzenēm bija jāiet cauri kapličai, kas ir Miera ielā, tie sanāk tie Vecie kapi, vai kā viņus tur sauc (starpcitu šogad man tur bija projektēšanā jāuzmēra viena kapliča, fun!), nu lūk, un es bieži tur redzēju kādu sievietes/vīrieša tēlu. Es tādām lietām ticu, jo mana vecvecvecmamma tur darijās ar visādām buršanām un ko vel ne, tapēc man neliekas nekas biedējošs un vēl, ir daudz zinātnieku, dziednieku utt., kuri saka, ka bērni līdz apmēram. 10 gadu vecumam redz spokus.. Tagad gan vairs neredzu, bet kopš oma nomira, bieži liekas, ka pa nakti viņa tajā istabā ir. jocīga sajūta.. :D
ā, un Ak Dievs, jūs mani uzskatīsiet par ķertu, bet vienu nakti baigi nenāca miegs un sēdēju pie loga, vnk skatijos debesīs un domāju un vienā brīdī parādās kaut kāds apaļš, liels sūds ar 9 gaismām sānos, uz kādām divām minūtēm. Sitiet mani nost, tā nebija ne lidmašīna, ne dirižablis, bet es nezinu KAS TAS BIJA, pie velna? :D Es nekad gan neticēju NLO, bet nu nezinu ko man domāt.. :D