Kāpēc tik rupji?

Reitings 46
Reģ: 10.05.2012
Kas notiek ar jums meitenes? (lielākā daļa) šeit reāli nezin neko citu kā nosodīt. Lasīju diskusijas,nu tā nokaitināja...Vienmēr būs kāda kas bruks virsū un tādas rupjības ber,ka pretīgi paliek. Bet tēlo nezin kādas izglītotas,gudras,skaistas.. Vārnas bļin.
Ka tik kādu nosodīt un ieriebt. Agrāk šeit tā nebija!!! Es tiešām vienīgā to esmu pamanījusi?
09.08.2012 21:56 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Vienmēr izlasot kādu negāciju, aizdomājos, ka laimīgam cilvēkam nebūtu nepieciešamība būt nejaukam.
10.08.2012 01:27 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Šobrīd lielākie ķengātāji un gaisa jaucēji ir viltus profili, bet agrāk lamāšanās kā tirgus tantēm diemžēl bija reālām meitenēm, kuras visi zināja (vismaz virtuāli kā draugiem.lv atrast). Patiesībā tas bija iemesls, kāpēc es agrāk nekad neko nerakstīju, jo tās prastās sarunas bija pilnībā nebaudāmas. Prieks, ka tagad ir vairāk saprātīgas meitenes, kā arī tās, kas agrāk uzvedās tik prasti, beidzot ir paaugušās un ir kļuvušas normālas un nav to lamuvārdu katrā komentārā.
10.08.2012 08:09 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Visas meitenes kuras te atbildēja, ir tāspašas kuras te igdienā arī raksta, tātad tāspašas kuras ēd un grauž citas, tik tagad t''adas piekrītošas hahaha....

Nu ir jau godīgi kad pajautā kaut ko debīlu, idiotisku, vai pašsaprotamu, tad es arī emsu teiksui NU UN??? vai pateikusi ko skarbāku...

Protams uz sakarīgu jautājumu, kuru uzdevis sakarīgs cilvēks šāda naidīga atbilde nekad nebūs ( vismaz no manas puses), tātad jājautā vai tēmu veidotājas nav palikušas ar mazliet vairāk muļķīgiem jautājumiem, uz kuriem vairums reaģē assi???
10.08.2012 08:26 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Tādiem pārlieku jūtīgiem cilvēkiem grūti izdzīvot haizivju tipa forumos. :D Bet kopumā citēšu to, ko jau minēju citā diskusijā- "Bet paskaties, kuras diskusijas ir visvairāk apmeklētās un komentētākās. Tieši tās kasīgās un riebīgās. Tas pats arī ar dažādiem rakstiem internetā. Jo negatīvāks, jo komentāru vairāk. Pirmais likums, ko iemāca žurnālistiem-slikta ziņa ir laba ziņa. Cilvēki pavelkas uz to negatīvo. Stulbi, bet fakts". :)
Es pati arī neesmu nekāda pienenīte, kura sprāgst aiz laimes un pozitīvisma, bet rupjības gan šeit nekad neatļaujos.
10.08.2012 08:36 |

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
Abalone pilniba piekritu Tev, ka negativitate pievelk cilveka uzmanibu. Un kaski ir un bus, diemzel ta ir realitate ko neapmierinatas meitenes parnes no savas personigas dzives un pieredzes uz forumu savas izjutas-kur vinas nevar atpazit!
Es censos nepiedalities diskusijas kur sakas riktigs kaskis-tikai lasu- vai smejos vai nu kada dalibnieka vienkars zel kad klup virsu!!
10.08.2012 08:44 |

Reitings 139
Reģ: 21.06.2012
Nu bet ka tad savādak izlekt Cosmo pašpasludinātajam 'krējumam'?

baigais jau nu Cosmo "krejums", ka anonimi cilveki var par tadu klut? dzive vrbt dala no jums nav nekas, bet seit izleksanas deel sevi uzskata pa krutajaam, un Cosmo cacaam..
10.08.2012 08:44 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Vislabaak man patikusas diskusijas, kur meitene gaida beernu, bet dzive problemas,ludz padomu, visas ta uzkluup ar parmetumiem,ka tur spontaano var dabuut. Reizem lielai daljai te vajadzetu aizdomaties,ka tiesi mees kadam dotaja briidi esam pedejais salmins...
10.08.2012 08:48 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man nav nekas pret kašķiem, kas rodas no viedokļu nesakritības, ja šis kašķis tiek balstīts uz normāliem argumentiem. Lai cik ļoti kaitinātu, ka dažām dalībniecēm ir tik ciets viedoklis konkrētos jautājumos, viņas vismaz māk to pamatot, bet kādreiz mani kaitināja tā prastā valoda. Un jā, es šobrīd neesmu manījusi, ka kāda lietotu tos urlu lamuvārdus kā kādreiz dažām. Vārdus jau nav jāsauc - kas toreiz vismaz lasīja, labi zina, kurām mīļākie vārdi bija "bļ*", "kuc*" utt. Toreiz vispār nesapratu, KĀ var meitenes tā runāt.
10.08.2012 08:52 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Viss tik tālu ir aizgājis tāpēc, ka valda baigi lielā vienalgdzība. Tepat, šajā diskusijā lasu komentārus, daļā no tām saka "man vienalga" vai kaut ko tamlīdzīgu. Ja nebūtu vienalga un nepieļautu tādu lekšanos BEZ JĒGAS, tad jau arī nebūtu nekādas bezjēdzīgas kašķēšanās.
Bet jā, ja vēl kaut ko uzbrauc, nu labi, var pieņemt, bet tie jautājumi tizlie, kad nav ko pateikt.. "Ko tu gribēji ar to pateikt?""Un?""Nu un ko man tagad darīt""Ej un vēl paklausies muļķības, tālu tiksi" ir tiešām kaitinoši. Nu ja nav ko pateikt, nu tad nesaki, nevis gāz savu žulti par citiem. Un ja vēl to visu ar lamu vārdiem un izsmieklu.. Žēl paliek autores un arī citu, kam tas jālasa. Un dusmas uznāk.
Arī tas, ka citi te bliež ārā pirmo, kas ienāk prātā, pat neizlasa līdz galam, tikai sper vaļā kaut ko gandrīz ne par tēmu. Bet internetā jau visi varoņi, tur nav ko noliegt. ;) Tāda dzīve, ko lai dara, negribi žulti, nenāc forumā :D
Lai gan teikšu tā, t ir pietiekami daudz sieviešu, kuras izsaka savu viedokli un viena otrai palīdz. ķērcēju netrūkst, bet nu ir arī patīkamas sarunu biedrenes šeit, interesantas, radošas, dzīvesgudras un saprotošas sievietes, tā kā tik bezcerīgi jau nav ;)
10.08.2012 13:07 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es vispār biju šokā par to diskusiju, kura speciāli veidota ,lai noliktu cilvēkus ,kas piedalās šovā "Gandrīz ideāls randiņš" JĒZIŅ ,

Tev speciāli sameklēju ( cālī ieteica palasīt) vīriešu foruma diskusiju par šo šovu.Mēs esam super zolīdas salīdzinot ar viņiem. ta ka runā visā internetā par randiņu. :D Ej tur ar izsaki pretenzijas. Zinu ka cāli tevi tā tad nprietu, ka maz neliktos :D
10.08.2012 13:17 |

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Jāpasmejas par autori, cik daudz pašā ir naida, rupjuma, nicināšanas. Nelabi lasīt. Nelabi komentēt ko vairāk.
10.08.2012 13:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits