Kāpēc tik rupji?

Reitings 46
Reģ: 10.05.2012
Kas notiek ar jums meitenes? (lielākā daļa) šeit reāli nezin neko citu kā nosodīt. Lasīju diskusijas,nu tā nokaitināja...Vienmēr būs kāda kas bruks virsū un tādas rupjības ber,ka pretīgi paliek. Bet tēlo nezin kādas izglītotas,gudras,skaistas.. Vārnas bļin.
Ka tik kādu nosodīt un ieriebt. Agrāk šeit tā nebija!!! Es tiešām vienīgā to esmu pamanījusi?
09.08.2012 21:56 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Tieši šodien ar draugu staigājot pa Alfu runājām par cosmo. Es sāku stāstīt, cik daudzas meitenes te par sevi rada veiksmīgas sievietes tēlu - vienmēr taisnība, ēd pareizi, sporto pareizi,kosmētiku lieto dārgāko un kvalitatīvāko, vīrietis blakus ir ideāls utt, bet, vai tā ir patiesībā? Es laikam esmu tāda kāda esmu pat šajā forumā neko netēlojot, ja nav darba, tad nav, ja nevari pirkt kvalitatīvas drēbes, tad nevari un viss.
Latvieši vienmēr grib izlikties labāki nekā ir patiesībā!
09.08.2012 22:43 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
man neko nevajag, tikai smieklīgi, ka esi gluži tāda pati, kā aprakstīji citas ;)))
09.08.2012 22:46 |

Reitings 779
Zili_rudzi ja tas bija domāts par mani, tad, palasot manas diskusijas, diez vai lecīgums, nodiršana un pārakums par citiem lec ārā no maniem komentāriem.
09.08.2012 22:52 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
zane, tā nebija atbilde tev, bet gan sarunas autorei -
@zili_rudzi Haahahahaa es zināju. Ko tev pie velna vajag?

nesaprotu, kā cilvēks var norādīt, ka mēs te esam negatīvas un visādi citādi rupekles, ja pats ir negatīvisma pilns? negatīvisms vairo negatīvismu. i g n o rē!
09.08.2012 22:57 |

Reitings 779
Tādā gadījumā varu tev piekrist par to, ka negatīvais vairo negatīvo. Lai gan tā ir cilvēka aizsardzība, pretī uzbrukt, aizstāveties.
09.08.2012 22:59 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
man arī šķiet, ka agrāk nebija tik rupju uzbraucienu, protams, bija tā pati nosodīšana, bet nebija tik rupji! Esmu izjutusi uz savas ādas šo rupjību, jo dažās diskusijās, ja es nepiekrītu vairākumam, vai autores teiktajam, tā visām spuras gaisā, un seko uzbraucieni... Tas ne īpaši patīk, jo šis tomēr ir forums, kur katram ir savs viedoklis, bet reāli sanāk, ja nebļausi pārējām līdzi, tad tevi noēdīs! Bet es nesaku to par visām, šeit ir arī dažas gudras meitenes, no kurām daudz ko var arī pamācīties.
09.08.2012 23:01 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
man arī šķiet, ka agrāk nebija tik rupju uzbraucienu

Bija, un vēl daudz rupjāki, pameklē caur Googli.Zinu 100%
09.08.2012 23:05 |

Reitings 44
Reģ: 25.02.2012
Tieši manas domas, pēdējā laikā sanāk biežāk padzīvoties pa internetu un teikšu godīgi - forumi un komentāri - negatīvisma kalngals :D Mana dzīves uztvere lielākoties ir tāda, ka neaprunāju citus, nu, vismaz speciāli nekad neesmu ar draudzenēm sasēdusies un 5 stundas noklačojusies par to, kuram kaimiņam kāda draudzene vai kas rakstīts jaunākajā Privatajā Dzīvē. Konstruktīva kritika ir viens, bet tizla muldēšana muldēšanas pēc - pavisam kas cits. Uzskatu, ka cilvēkam pašam ir jāsasniedz noteiktas robežas, lai varētu atļauties citus mācīt un kritizēt (tikai manas domas). Tūlīt atskanēs komentāri, lai nelasu, ja nepatīk un ka pati neesmu labāka (cik paredzami), bet diskusijas par šovu Gandrīz Ideāls randiņš šeit ir ļooooooti nebaudāmas - ikkatrs komentārs ir negatīvisma pilns . Ja jums būtu tik piepildīta dzīve ar kuru jūs būtu apmierinātas, vai jūs tiešām interesētu citu profilu sīkumaina pētīšana draugos!? Manā izpratnē šis TV šovs ir lai baudītu un pavērotu citus cilvēkus - nevis lai gaudotu līdzi un aprunātu katru dalībnieku!!!
09.08.2012 23:05 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Tā ir, bet tā ir anonīma vide, te visu ego aug kā sēnes :)
Man dažreiz sanāk smiekli, kad iedomājos, ka, piemēram, kādas skolas zālē tiek oganizēta konference ar tēmu ņemtu no cosmo aktuālajiem topikiem, piemēram, pārdodu vecu džemperi par 5ls. Un tad iznāk zāles priekšā topika iesācēja, klusi, zem deguna, noskaita savu sakāmo, piebilst "Cena runājama" un ar baiļpilnām acīm raugās auditorijā. Skatās, skatās, bet zāli pāršalc nāvīgs klusums, var dzirdēt, kā dāma no aizmugurējām rindām norij siekalas. Visas pagriežas pret viņu. Viņa jau paver muti, gatavojas pār lūpām laist pirmo vārdu, un tomēr, nē.. nodur acis, pieceļas un izslīd no zāles.
Teorētiski (vadoties no tā, kas notiek forumā) jau pēc pirmajiem tēmas aizsācējas vārdiem zālei vajadzēja dimdēt un rībēt no "sagriez to džemperi lupatiņās" un "tiešām??5ls?tiešām??". Bet nu dzīvē varbūt kādas 2 vai 3 būtu tās drosmīgās ko pateikt, pārējās klusētu un smaidītu vai rauktu uzacis.
Ok, aizrāvos :D
Tas ir loģiski un normāli. Un viens jau ir "foruma policistu" izteiksmes veids, bet otrs, kā to pretreakciju uztver "tēmas aizsācēji".
09.08.2012 23:06 |

10 gadi
Reitings 1167
Kubiete, varbūt agrāk nesanāca uzskriet virsū diskusijām ar šīm rupjībām, tāpēc arī nemanīju..
09.08.2012 23:08 |

Reitings 27552
Agrāk šāda tēma par rupjībām bija bezmaz reizi mēnesi.Un cik nav sūdzējušas ka nevar vispār lasīt jo katrā tēma lamājas un ir kašķi. Tagad te pat labāk.
09.08.2012 23:09 |

10 gadi
Reitings 1167
nu varbūt iepriekš biju veiksmīgi palaidusi garām šīs rupjības, bet nu tagad esmu trāpijusi pašā epicentrā!:D
09.08.2012 23:12 |

Reitings 27552
bet diskusijas par šovu Gandrīz Ideāls randiņš šeit ir ļooooooti nebaudāmas

Laikam neesi cāli lasījusi, tur šo šovu apspriež ar visiem dalībnieku darbiem,koleģiem , personīgām dzīvēm.Izliek visu ko zin.Anonīmi, un daudzas dāmas kuramvairāk ka 25 gadi. Te vēl tā ļoto zolīdi tas notiek.:D
09.08.2012 23:12 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Aj, nu tak tā bijis vienmēr un tā ir ikvienā aktīvā sieviešu forumā :) Kopš sevi atminos virtuālā vidē, man vienmēr patikuši forumi un čati, kur virtuāli var sarunāties, piedalījos dažnedažādos forumos - latviešu, krievu un starptautiskajos, bet vienmēr sieviešu forumos vairāk vai mazāk bijuši kašķi.
Ievēroju, ka tas notiek periodiski, vai nu tas ir saistīts ar mēness fāzēm vai PMS, bet vienu brīdi ir viss jauki un patīkami, draudzīgi, citā brīdī pilnībā diskusijas pēc diskusijām ar ņirgām un kašķiem :)

Pieņem to vienkārši un neņem tā pie sirds, es saprotu, ka vajadzīgs norūdījums tam, bet ar laiku pieradīsi, ka virtuālā vide ir tikai virtuālā. Nekad neizpatiksi visiem, nekad nebūs tā, ka visi klanīsies ar puķēm :)

Turklāt tagad patieši tieši šeit palika kašķu tēmas mazāk kā bija pirms...~pusotra-2 gadiem, kur bija ļoti daudz diskusiju ar personīgiem aizvainojumiem, reāli tika ķengāti cilvēki, likti profili ķēdēm un kas tik vēl ne. Šodien vismaz šādas izdarības palikušas mazāk, vairākums saprot, ka tas ir neētiski likt linkus uz profiliem, publicēt vārdu/uzvārdu utt.
09.08.2012 23:17 |

Reitings 27552
urklāt tagad patieši tieši šeit palika kašķu tēmas mazāk kā bija pirms...~pusotra-2 gadiem, kur bija ļoti daudz diskusiju ar personīgiem aizvainojumiem, reāli tika ķengāti cilvēki, likti profili ķēdēm un kas tik vēl ne. Šodien vismaz šādas izdarības palikušas mazāk, vairākums saprot, ka tas ir neētiski likt linkus uz profiliem, publicēt vārdu/uzvārdu utt.

Tieši tā arī bija . +10
09.08.2012 23:18 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
liela dala cilveku seit izgaz savas dusmas.sis ir aonims forums, tatad nav bremzu. es varu ,piemeram, tevi nosaukt par mulki(ok, tas butu neobjektivi, jo so cilveku nepazistu) un man nekas no ta nebus. nu ka to var nesaprast kapec ta ir. un kadel vsp ir jaiespringst sitada foruma del???vai nav vienalga?
10.08.2012 00:37 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Agrāk nebija tik daudz to ķēzīšanās profilu ar galīgi nenopietnām un nejēdzīgām tēmām. Tagad tas laikam ir kruti uztaisīt tizlu profilu, tēmas un provocēt uz rupjībām ar totāliem idiotismiem.
Man tiešām ir apnicis Mīkstais un tā papildprofili.
10.08.2012 00:50 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ir tā , arī reāli dzīvē mēģina katra uzlekt augstāk un citu nostumt zemāk.

Es vispār biju šokā par to diskusiju, kura speciāli veidota ,lai noliktu cilvēkus ,kas piedalās šovā "Gandrīz ideāls randiņš" JĒZIŅ ,ne jau jums jāizvēlās no tiem puišiem , vari jau domāt līdzi ,kurš patīk pašai vairāk, kuras meitenes smukākas,bet ne jau meklēt katrā cilvēkā kko sliktu cik vien var un pie tam apvienoties un teikt -jā ,jā tai viena acs škībāka par otru,vispār garām, tas lauķis nekad netiks pie meitenes, ko tad tas...-
Neviens taču nav ideāls! Priekš kam izcelt katra trūkumus?? (Kas varbūt arī tikai dažām liekas trūkums ,citām pluss) :)
10.08.2012 01:02 |

Reitings 27552
Laikam neesi cāli lasījusi, tur šo šovu apspriež ar visiem dalībnieku darbiem,koleģiem , personīgām dzīvēm.Izliek visu ko zin.Anonīmi, un daudzas dāmas kuramvairāk ka 25 gadi. Te vēl tā ļoto zolīdi tas notiek.

Te meitens par labus vāŗdus bieži teica par dalībniekiem.
10.08.2012 01:10 |

Reitings 27552
Vispār jau TV reitingi kristos ja par šoviem nerunātu, daudzi žurnālisti zaudēu darbu.Ejot uz šovu to ka runās un aprunās visi zin. Ar varu nevelk.
10.08.2012 01:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits