Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dzimšas dienas atrakcijas

 
Reitings 13
Reģ: 09.08.2012
Sveikas! :)
Tad nu tā - tā kā es esmu izstaigājusi jau diezgan daudz interneta adreses un nekā diži daudz neesmu atradusi, varbūt jūs kāda varētu ieteikt kādu interesanru spēli dzimšanas dienai.
Lielākoties spēlēs ir tādas, kuras gandrīz vai katros svētkos spēlētas un apnikušas, kā arī diezgan bērnišķīgas.
Vēlētos zināt jūsu ieteikumus! :)
09.08.2012 17:17 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Kāda vecuma publika?
09.08.2012 17:20 |
 
Reitings 13
Reģ: 09.08.2012
18-26
09.08.2012 17:21 |
 
Reitings 80
Reģ: 20.08.2010
Kā saka, viss vecais , ne vienmēr ir sliktākais variants.
Piem. 1.izdala katram viesim balonu ,uzpūš un uzzimē uz tā jubilāru, jauka piemiņa no svinībām.
2. ieber maisiņā dažādus priekšmetus- pogu, sērkociņu, kapeiku uc. tad aizsien viesim acis un liek ar taustes palīdzību nosaukt maisiņā esošos priekšmetus.
3. izvelieties vienu speles varoni un lūdz šim cilvēkam nosaukt ,katra cilvēkā visskaistāko lietu ,kas piesaista, piem. acis, lūpas, rokas, kājas, krūtis uc. ,kad visi viesi ir aplaimoti ,liec galvenajam spēles varonim šis nosauktās lietas ,nobučot. Tas nozīmē uz katra cilvēka, kas tika nosaukts. Jautrība garantēta !!! :D
4. vecais labais mēmais šovs, taču vārdus raksti pati, lai spēle interesantāka var izvēlēties amizantākus vārdus, piem.- kanalizācija, seksa rotaļlietas uc.
5. Ja svinībās tiks lietots kāds alkohols, noteikti vēlāk , svinību gaitā var uzspēlēt spēli- kur 2 cilveki tur spieķi un ar atliekšanos ir jātiek cauri tam pa apakšu , kad visi cilvēki ir izgājuši ,tad jālaiž speķis zemāk, fonā nepieciešama jautra mūzika un jāpiekodina viesiem to darīt skaisti, mūzikas ritmā, kustinot rokas.
6. No viesiem priekš jubilāra- sagatavo A1 vai A2 papīra lapu, piestiprini pie sienas un liec viesiem uzrakstīt novelējumus , zīmējumus. Tā ir ļoti jauka atmiņa.
7. Knaģu spēle, tas ir pēc paša izvēles ir cilvēki kam nepārāk ,tas va patikt, draugu kompānijās butu ok. Vajadzīgi 20 knaģi. Uz lapiņām saraksta visu vardus, izvēlas divus cilvēkus ,kas vilks lapiņas, cilvēkiem ,kas velk lapiņas nedrīkst zināt ko ir izvilkuši, cilvēkiem ,kas izvilkuši lapiņas aizsien acis un pretī noliek cilvēku ko izvilka, uz cilveka bez apsēja saliek 10 knaģus un pieved klāt cilvēku ar apsēju, divi pāri - sacensība ,kurs atrak atrod knaģus, upuris nedrīkst izdvest nevienu skaņu un palīdzēt.

Lūk tā, ceru ,ka noderēs :) Savā dzimšanas dienā šīs spēles spēleju- publika bija no 20-28 gadiem, visiem patika :)
09.08.2012 17:50 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits