Es Tevi ļoti labi saprotu.
Man gan nav tik traki, ka drauga mamma nāktu un kaut ko baigi tīrītu mūsu miteklī. Tomēr viņa dzīvo pārāk tuvu, tāpēc bieži iegriežas, lai kaut ko pakoriģētu, izteiktu viedokli, kuru viņai NEVIENS NEPRASA. Es vienmēr esmu pieklājīga, jo par spīti viņas kontrolēt tieksmei, man viņa ļoti patīk (neviens nav perfekts :D ). Bija laiks, kad es klusēju, klusēju, devu draugam mājienus un man smagi piegriezās. Pateicu visu, ko domāju, kā jūties tieši, kā jau te apzimēja 'kā ar bomi pa galvu'.
Man ir noruna ar draugu, ka es tieku galā ar savu ģimeni, un viņam jātiek galā ar savu. Viņš aprunājās ar mammu, teica, lai piebremzē. Uz brīdi viss bija kārtībā, līdz viņas kontrolēšana atkal spiedās pa visām vīlēm laukā, bet tas tikai tad, kad viņa pie mums ciemojas to KATRU DIENU..
Mans risinjums? Mēs pārvācamies 100km tālāk :D
Draugu nostādīju vienkārši fakta priekšā, ka es tā vairs nevaru. Man tas ir nepieņemami, jo ģimenes modelis ir bijis citādāks. Mani vecāki pat nezin, kura pasaules valstī es šobrīd atrodos, jo viņus tas neinteresē. Es nesaku, ka tā ir labāk, nē... man pietrūkst un vienmēr ir pietrūcis ģimenes siltums. Man patīk drauga ģimenes siltums, es to pieņemu un priecājos, tomēr es vēlos saglabāt savu brīvo un neatkarīgo lēmumu pieņemšanu patstāvīgi. Tā kā man tas tik ļoti traucēja, piedāvāju, ka es izvākšos. Viņš neticēja, ka spēšu ko tādu izdarīt, bet es izvācos, bez strīdiem, apvainošanās. Saglabājot attiecības, turpinot sazināties ar viņa vecākiem, vecvecākiem. Katru dienu teica, lai nāku atpakaļ, bet es ne un ne. Parādīju no savas puses, cik forši ir dzīvot neatkarīgi, pieņemot lēmumus pašai. Viņš redzeja, cik ļoti relaksējos. Tā nu iepriekš ierastās ērtības, ko gādāja viņa mamma, sāka arī viņam pašam kaitināt. Pekšņi atvērās acis. Tā nu mēs pēc 3 nedēļām pārvācamies uz pavisam jaunu vietu! :)