"Tev ir visas iespējas"

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Es -brīva ,jauna meitene, draugos sarakstos ar vienu puisi(liekas ļoti izskatīgs, pēc ilgākas sarakstes arī diezgan nopietns liekas - nodarbojas ar sportu,nedzer.) Bet man dīvaini liekas viens- ir licis saprast ,ka interesēju viņam. Es viņam izteicu komplimentu, ka izskatīgs+liekas arī gudrs puisis ,būtu interesanti dzīvē satikt un viņš atbild ar frāzi "paldies... Tev jau ir visas iespējas ;) " Un nākamā vēstule arī bija ar "Tā kā mierīgi, tev visas iespējas" Itkā normāli, bet nepatīk tā frāze "tev ir visas iespējas",itkā viņš būtu balva un man līdz ar pārējām meitenēm ir iespējas un tagad jāmēģina sakoļīt :D pirms dažiem mēnešiem aicināja pie sevis pa vasaru "padzīvoties" pie viņa, rakstīja toreiz ar tekstiem "zaķīt, kārumiņš..." :D Domāju tas tāds nenopietns un tik pa gultu padzīvoties grib.Bet tagad atkal pēc pārtraukuma izveidojās sarakste un es jautāju ,kā atpūšās pa vasaru šis atbild- futbols, neballējos tā ,un dzert vispār nedzeru un negribās. (Varbūt sākumā novērtēju par zemu) TOMĒR nekad neesmu bijusi tā ,kas kko sāk attiecībās un arī negribētos, liekas tāda pakaļskriešana puisim sanāktu un tas ir garām.

Tā nu nevar saprast cik nopietns/nenopietns viņš ir. Un nevar saprast vai pašai tomēr ko ierosināt, vai tomēr ja pagaidīšu- sagaidīšu no viņa kādu nopietnāku ierosinājumu ,vai tomēr atmest ar roku un nekas nopietns tur nevar būt?
09.08.2012 14:50 |

Reitings 223
Reģ: 14.07.2012
Ai, tādai igstošai vēstuļdraugu būšanai vispār neredzu jēgu, tiešām kaut kā atspēlē viņam to frāzi, un jāsatiekas, ja būs, tad būs, ja ne - ne.
Man arī jau gandrīz 5 (!) mēnešus, ar pārtraukumiem gan, ir sarakste ar vienu puisi. Liekas jau sakarīgs, bet nu kas tā par bremzēšanu, nu cik var sarakstīties :D Nav arī īsti devis mājienu par randiņu, draudzene viņam nav. Pati arī nezinu, kā lai neitrāli pasaka, ka man jau tā mūžīgā srakstīšanās sāk apnikt :D
09.08.2012 15:31 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Tev ir visas iespējas pasūtīt ar viņu d*rst :D
Tas, ka viņš netusējas pa vasaru, nedzer utt, tas nenozīmē, ka viņš ir nopietns, bet gan ka nūģis vai ļoti melo. tu tam tici ka viņš netusējas vsp?tev ar tādu būtu interesanti?tusēties jau nenozīmē tikai dzeršanu un bārus visas vasaras garumā..man piem negribētos tādu puisi, kurš nekur neietu ar mani, piem. dažreiz kopīgi ar draugiem pasēdēt, papljapat , iedzert.
ne vīriešiem, ne sievietēm nepatīk atraidījumu. kad viņš vēlējas ar tevi papriecāties, tu viņu atraidīji, un pareizi darīji, ja vien nevēlies pāris nakts sakarus.
šķiet, ka viņš grib lai meitenes skrien pakaļ, jo viņs taču ir sportists, nedzer utt, kurš iespējams pazīstams savās aprindās (bet ne plašākā mērogā).
tas ir mans viedoklis, bet nu diez vai ka viņš ir ieinteresēts tevi satikt nopietnāk. savādāk viņš to izrādītu. nogaidi, varbūt tomēr kkur uzaicina, bet pati jau nu gan neaicini
09.08.2012 15:32 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
oj, nu man randiņu sākumā ir svarīgi, lai puisis domā, ka man viņš nemaz tik ļoti neinteresē, lai gan patiesībā jūku prātā viņa dēļ :D gribu, lai viņš mani aplido, izsaka komplimentus, aicina ārā, proti, ir neatlaidīgs un dedzīgs :D pasarg' dies man viņš jāaicina būs ārā, pirmajai jāraksta... nē, nē un nē. ja nav, tad nav. varbūt kāda teiks, ka cilvēki taču ir dažādi utt., bet nēēē, man ir bijusi pieredze ar nepieredzējušu, par sevi nepārliecinātu un kautrīgu puisi, kurš tieši šādā veidā ieguva manu sirdi ;)))
09.08.2012 15:36 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
un jāpatur prātā, ka daži puiši ir mazliet... khm, pastulbi :D un mēdz pateikt kaut ko stulbu, lai gan patiesībā tāds nemaz nebija nodoms... varbūt puisis gribēja, kā labāk, bet sanāca, kā... vienmēr.
09.08.2012 15:37 |

Reitings 3966
mani puisis nekur neved, sanak tik tada pamicishanaas, bus laikam jaatshuj 0_o kaut gan tik dazhi randinji ir bijushi. :(
09.08.2012 15:43 |

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
pec autores apraksta man liekas ka puisis parak agsti sevi terte,isteniba gan iedzer gan uzpipe un tas 100% sarakstas paraleli ar vairakam, tapec tads nekonkretns; korekts-ja bet austpratigs!
un pavasaru vinam varbut kads cits zakis vasarnica atpusas!
09.08.2012 15:47 |

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
ja tada intriga un tik ilgi sarakstaties-vinam PIRMAJAM jau sen vajadzeja Tevi vilkt uz randinu!
09.08.2012 15:48 |

Reitings 2230
tak atbildi Tava iespēja gan var beigties, ja kāds cits pasteigsies. Neaicini pati. Liec saprast, ka Tev daudzi sit kanti un ka viņš pakāsīs vējā tādu iespēju, ja neizmantos uzreiz. :P
09.08.2012 15:50 |

Reitings 8272
palasīju vēl- ak jel, nu nekad nesaki vai būsi gana laba.. esmu satikusies ar pāris puišiem , kas pēc kāda laika ir sākuši teikt..zini- tas bija mūsu pēdējās tikšanās reizes. man riebjas čīkstulīgi puiši, pie tam vēl, kas visam piekrīt- nu dajebkam, ko es teiktu...
tad vēl padomā, vai es gatava tik kardināli mainīt savu dzīvsveidu, tusiņus, izklaides pret puisi, kuru tu pat nepazīsti..sākumā tu piespiestos, bet, ja tu tāda neesi pēc dabas, diez vai ka tas labi beigtos..
09.08.2012 15:50 |

Reitings 8272
amia- varbūt viņam iepriekšējā meitene ir bijusi ķerta uz naudu vai tml. un viņš vnk grib redzēt ,kāda tu esi. mans puisis sākumā mani arī tā nekur īpaši neveda, bet tad, kad tikāmies, tad atveda mājās no darba un uzdāvināja puķīti, un pēc tam vnk sēdējām un pļāpājām.
kur tad jūs kā saki "mīcaties"? ja ārā, tad ko tu darītu ja būtu ziema? :D
varbūt viņam nav tik daudz naudas, lai tevi vestu kkur..ja tev viņš patīk, tad neatšuj.
vēl man ir variants, ka viņš varbūt grib laiku pavadīt ar tevi un kādā kafejnīcā jau nu nebūtu gluži labi tā mīcīties..nu sliktakaja gadijuma - skops viņš ir. jāmēģina tev kkā atšķetināt, kādēļ nekur neved, vai arī varbūt viņam jau ir kāda cita, un lai neviens neredz jūs sabiedrībā?
09.08.2012 15:57 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Nezinu, kas notiek, bet man ar tāda sajūta, ka puiši grib, lai viņiem skraida pakaļ kā meitenēm!
09.08.2012 16:26 |

Reitings 140
Reģ: 22.07.2011
Es vienkārši tiešā tekstā arī pajautātu, vai viņam pret mani nav intereses, ka tieši man ir pakaļ viņam jāskrien. :D Jo es arī noteikti nebūtu tā, kas viņam uzbāztos utt., lai gan nedomāju arī, ka vīrietim vienmēr jāuzņemas iniciatīva. :)
09.08.2012 17:25 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Nezinu, man tas neizklausās īpaši labi. Ja patiesi viņam interesētu, sen jau būtu kaut kur uzaicinājis, nevis kā jauna meitene lauztos ar izteikumiem "tev ir visas iespējas". Gan jau gaida, lai kāda, kas būs vairāk izmisusi skrien un izmanto savu iespēju.
Ā, un jā - internetā par sevi viskaut ko var sastāstīt, varbūt, ka gan dzer, gan tusējas un nekāds labiņais nav.
09.08.2012 18:17 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Ak, shausmas... :D Jums vajadzeetu filmaam scenaarijus rakstiit :D
Un es arii puisha vietaa neaicinaatu, kameer mani neuzaicinaatu, ja jau vienreiz buutu kurviiti dabuujusi :D Vinjsh tak jau 1 x aicinaaja, Tu atteici, tagad Tava kaarta. :D
09.08.2012 18:33 |

Reitings 633
Es pēc tā "tev ir visas iespējas" būtu atbildējusi - "nu tad kur un cikos?"

Man jau šķiet, ka tas- Tev ir visas iespējas nozīmēja- Tev ir visas iespējas mani satikt nevis Tev ir visas iespējas būt vienai no miljona, ja paveiksies.

Piekrītu.

Nav ko taisīt lieki drāmu :)
09.08.2012 18:36 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Tak tie džeki ir stulbi - kad pašiem kaut kas jādara, tad saka, lai meitene vairāk iniciatīvas izrāda. Kad meitene uzņemas vadību, tad draugiem žēlojas, ka meiča bāžas virsū.

Šitādus sarakstes lohus vispār var neņemt par pilnu un ar šo konkrēto gadījumu ar steigu komunikāciju pārtaukt, ja vien Tev nekas nav pret bezjēdzīgu saraksti un pasivitāti uz reālu darbību un sakarīgu piedāvājumu. Veltīga laika izšķiešana.

/Rīt rakstītu maigākiem vārdiem, šodien neesmu omā./

P.S. Un šī vīriešu "laušanās" pēdējā laikā ir tik acīmredzama un izplatīta. Es tā varētu atļauties, bet ne jau vīrietis. Tā tāda mākslīga vērtības pacelšana - vismaz viņu acīs.
Varbūt vientuļās lai pārtrauc gaudot, ka nav sakarīgu vīriešu apkārt.
Un lai mazie zaķi mazāk lec visās gultās pēc kārtas.
09.08.2012 18:40 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Pārņem vadību, liec viņam saprast, ka neskriesi viņam pakaļ, ja viņš kaut ko grib ar tevi, lai skrien tad pats pakaļ. Skarbi izklausās, bet man šķiet, ka pēc "tev ir visas iespējas" , pilnīgi noteikti vari parādīt savu attieksmi, jo, ja man tā kāds uzrakstītu, tiešām padomātu, ka esmu zemu viņu acīs, viena no daudzajām, kurām "ir iespējas" un jau ārpus tām, kurām "nav iespējas". Pf. Liekas iedomīgi bērnišķīgs, vismaz pēc šīs frāzes spriežot!
09.08.2012 18:57 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
"Pati izdomaaja, pati apvainojaas" :D
09.08.2012 19:35 |

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
normāls teikums :D
09.08.2012 20:23 |

Reitings 1705
Man kaut kā liekas, ka tas "Tev ir visas iespējas" nenozīmē to, ka Tu esi no daudzajām, kurām ir iespēja. Tas vienkārši bija kā sinonīms teikumam "nu, uz priekšu - aicini!" :D Bet šis jau arī nav diezko jauki :D vismaz es pēc tāda teikuma uztaisītu mazu pauzīti, respektīvi, neatbildētu. Un tad jau paskatītos, vai viņš ir aizdedzies par satikšanos vai nē. Citādi turpmākā saruna sanāktu tāda kā spītēšanās - kurš kuru aicinās. Es esmu vecmodīga - man vajag, lai sākumā puisis uzņemas iniciatīvu. Citādi pierod , un tad visu dzīvi vari palikt skraidīdama pakaļ :)
09.08.2012 20:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits