Kāzas?

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Situācija tāda, ka drauga draugi viņam jautāja manā klātbūtnē - un kad tad jūs precēsieties?es vnk gribu iet uz kāzām kādām!!
es neko neatbildēju, bet draugs atbildēja, ka jāpakrāj naudiņa.
mēs divatā par šo tēmu neesam runājuši. Kā jums šķiet viņš to nopietni teica vai arī ātrumā izdomāja ko atbildēt? Es par laulībām nestresoju, jo mēs neilgu laiku dzīvojam kopā, bet nu tomēr, ko nozīmēja šī atbilde?
Pati es uzplīties viņam ar šādiem jautājumiem nevēlos.. vēlos, lai tas būtu viņa paša lēmums un domas, kas viņam ienāktu prātā bez maniem jautājumiem un mājieniem. nevēlos, lai tās būtu laulības, jo es uz to pamudināju..
09.08.2012 10:18 |

10 gadi
Reitings 1698
Es atbildu pilnīgi tāpat, kad neskaitāmas pensijas vecuma radinieces bezgalīgi uzdod šo jautājumu :D
09.08.2012 11:45 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
nevajag no džeka teiktā izzīlēt kko :) tā varbūt arī domāja, ka jāpakrāj naudiņa. pati teici, ka esat neilgu laiku kopā , laiks rādīs.
09.08.2012 11:45 |

Reitings 8272
demoiselle- es daudzkārt sarežģīti aizdomājos un tikpat bieži sakarā tam beigās ir kāda jēga, nozīme. tas nenozīmē, kas es draugu apberu ar visādiem jautājumiem par katru lietu ko viņš pasaka, bet domāju gan pie sevis par viņa vārdiem un darbiem, ne tikai par viņa bet arī daudzu citu cilvēku.
nezinum, kādēļ, bet tad, kad man par kādu citu cilvēku ir kādas aizdomas, ka viņš nav tāds, par kādu visi pārējie uzskata, es daudz domāju un meklēju par pateikto un darīto, un 99% manas aizdomas apstiprinās, lai gan tas nenozīmē, kas es to visiem stāstu. žēl, ka attiecībā pret cilvēku, ko mīli ir daudz grūtāk un sarežģītāk.
09.08.2012 11:57 |

Reitings 8272
Laviize- tagad vēl nav laiks. vēlos, lai mūsu attiecības nostiprinās. pagaidām viņas nav nekādi mainījušās kopš mūsu randiņu pirmsākumiem, ja nu vienīgi vēl uz labo pusi. bet, ja protams, ir tik labi, tad sāku arī pieļaut domu par kāzām un tādām lietām. un ja šādu domu pieļautu nākotnē mans puisis, būtu ļoti patīkami. ja viņam tādu domu vēl nav, es protams neraudāšu spilvenos, jo mēs neesam kopā veselu mūžību, lai būtu jādomā, vai tas vsp kādreiz notiks..
09.08.2012 12:03 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
man šķiet, ka Tu vnk par daudz domā un pati visu sarežģī.
Nedomā par to, ko nav jādomā.
09.08.2012 12:06 |

Reitings 8272
biziy- mēs vnm par kko domājam :D vieglas domas ātri izdomājas un domājam par kko citu.
09.08.2012 12:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!