Baigi mīļa mašīnu tēma :)
Nav īsti ar ko lielīties, jo vecas mašīnas, bet nupat nopirku Volvo 850 ļoti labā stāvoklī. Liels, stabils kā jau skandināvs, visu var salikt iekšā, maz ēd. Izdevīga, jo neplīst tik daudz kā japāņi vai vācieši (vāciešiem dārgad detaļas, kas jāpērk bieži, skandināviem arī dārgas, bet kalpo 4x ilgāk)
ļoti patika pirmā mašīna saab 9000 ar 2,3 benzīna motoru :) apsildāmi ādas krēsli, kruīzs, laba komplektācija gadījās, bet tai garšoja pārāk daudz. Zuzīte mana. Piemērots ārpus pilsētas. Komfortablai braukšanai.
Vienu brīdi aktīvi īrēju Citroens c3 2008 gada ar 1,4l dīzeli, citreiz benzīnu. Iepilini un brauc :D bet maziņš, lai kādus 5 latviešus kur aizvestu, tad ir švaki. Drošības sajūta nekāda. Ar dīzeli nepatika braukt, bet ar benzīnnieku patika. Visi metāli kā žigulim, ja pieklauvē pie jumta, tad var dzirdēt kā skan. Nav nopakots un durvis čīkst :D Pilsētai ļoti piemērots, jo var ''apmest riņķī uz vietas'', taču ārpus pilsētas ar to bleķa kasti (kaut arī jauna) nav prāta darbs braukt. Reiz norakos mežā un ja nebūtu līdzi dzīves draugs, tad sēdētu tur joprojām.
Tad nākamais chrysler Plymouth, neatceros gadu, jo lietoju 3 mēnešus. Bet automāts kā jau automāts. Bija gāze. Izdevīgs, vasarā var gulēt izņemot pēdējo sēdvietu rindu. Gāze izdevīga. Kā pilsētas mašīna par lielu, ja nav katru dienu jāved 3 bērni, suns un sieva.
Ford Esscort, ar garo pakaļu 1997 gads, nekas īpaš, nepatika.
Audi A6, avant 2001 gads dīzelis, automāts - augsta, ērta mašīna un droša mašīna - pēc sajūtām. Var iebraukt pļavā nebaidoties pazaudēt kādu priekšējo detaļu. Nezinu kāpēc, bet likās, ka visu laiku jālej un jālej. Bet automātam ir tas, ka patīkami to pedāli iespiest un tad jau pieplusojas radaru sodi.
BMW 530, 2001 gads, dīzelis, automāts un M paka. Kā izkustina pie zaļā signāla, tā smuki nosvilpo ...mmmm.. šššššs... skudriņas skrien. Bet nu jūk un brūk, detaļas dārgas. Maz ēd, bet daudz izmaksā visi tie elektroniskie verķi kad nojūk. Un lai arī šī ir paliela mašīna, tomēr, ja man garam cilvēkam 1h jānosēž aizmugurējā sēdeklī, tad pēc tam var mani vilkt ārā, jo esmu stīva kā beigta zivs.
chevrolet, 2004 gads, arī uz īsu laiku - kārba - alerģija, nekad vairs ar chevrolet. Bez komentāriem.
Ehh.. apnika, man saraksts būtu dikti garš', ja pieskaitītu arī visas īrētās mašīnas.
Secinājums: Labi ir ekonomiska un maza mašīna kā citroens, bet ar viņu es nevaru iebraukt dubļainā paugurainā bezceļa ceļā, kas ved uz vecmāmiņas māju (līdz sēņošanai ar šo mašīnu netiksi) ..vai arī uzbraukt uz apmales Brīvības ielā. Arī BMW tam neder.
Tāpēc šoreiz mana mīļākā mašīna paliek Volvo 850.
uhhh.. kā patīk !
Laikam baigi daudz samurgoju, bet nav jālasa, .. vienkārši aizrāvos.
Pie gramatikas nepiekasīties, rakstu cik ātri varu!
Sī jū!