Man arī nepatīk.Pati nelikšu.Es pat nelieku ne vīra, ne savu kāzu bildes. Vēl vairāk man besī, kad grūtnieces saliek bildes ar savuiem lielajiem plikajiem vēderiem. Nu nafig visiem jāredz kaut kas tik intīms?Skatos,ka pēdējā laikā grūtniecēm topā taisīt profesionālās fotosesijas,kur pliks ķermenis redzams no sāna,piesedzot tikai krūtsgalu(nu tā lai redz, cik liels vēders, cik naba izspiedusies, cik krūtis piebriedušākas). Ārprāts! Kā vispār šo sieviešu vīrieši viņām tā normāli atļauj likt tādas bildes? Rādi savu punci un ķermeni savam vīrietim,un priecājieties abi, ne jau visai pasaulei jāredz kas tāds. Tas man toč reāli besī. Es pat nezinu, vai es savai mammai radītu savu grūtnieces vēderu, jo tā ir mana un mana vīrieša svēta lieta. Kā var likt draugos n-tās bildes ar šito, es nesaprotu...Ir vēl tādas skuķes,kas pat nejēdz grūtnieču drēbes iegādāties - vienā un tajā pašā džemperī, kā bija fočējusies pirms gada, tā arī tagad ieliek bildi ar visu savu lielo punci toč tajā pašā džemperī, kas jau loģiski ir par mazu, nu skats vājprātīgs! Vot tas ir tas, kas man besī vēl vairāk kā n-to bērnu bilžu likšana. Ā, un vēl besī, kad liek n-tās dzīvnieku bildes (VIENĀDAS!), sevišķi kaķu bildes (Pūciņa uz loga, Pūciņa gultā, Pūciņa guļ...bla bla bla). God sakes!