NightMare , rekur jau ir tas, kam visi pāri iet cauri, citi iztur/citi nē. Tā ir kā attiecību pārbaude tikai katram pārim tā ir citādāka, piemēram:
* Tavs variants -daudz strādā
* Puisis ārzemēs strādā, Tu mājās
utt., u.c. utjp. tas viss ir viens liels pārbaudījums Jūsu attiecībām, izklausās, ka Tavs vīrietis nevēlas vienkārši izdzīvot , BET DZĪVOT pilnvērtīgu dzīvi, nav viss kā pasakā.
Mans mīļais arī strādā pats sev, savā servisā, un ja forumā ir kāda meitene, kurai puisis ir mehāniķis tad tās jau u točna zinās, kā tie trakie strādā! Arī viņam nav tādu brīvdienu, visu laiku telefons zvanās, par detaļām, visāiem sūdiem sakarā ar mašīnām, ka vnk nav klusums mājās, vispār nezinu īsti ,kas ir atvaļinājums ar viņu, + atnākot mājās, ir internets BMWpower :D u.c. mājaslapas, jo tur arī, ļoti daudzi ,kas raksta un reāli piesakās uz remontu, man sanāk, ka pēc darba servisā, viņš nak uz mājām un strādā internetā vēl, savāc klientūru, ieurbies internetā tā, ka mani nedzird :D
NU UN! Kādreiz pienāks bišķiņ labaki laiki, amēģini to cilvēku saprast, pamēģini padomāt to,ko viņš domā, varbūt tad sapratīsi,kāpēc Tavs mīļais ta cenšas, neba tikai par kredītiem,lai samaksātu, priekš Tevis arī ,, tikai tgd Tu to vēl nesaproti,.
Vienkārši saņemies un nečīksti! Skatos nevienu meiteņu ieteikumu nemaz neesi ņēmusi vērā, tiaki visu laiku : ja Tu zinātu; nē ta nav.u.c.
chill the f&%6k out!