Man otrajās mājās Zviedrijā ir elektriskā, firmu gan neatceros. Bet jā, ar tīrīšanu ir tāds knifs - elektriskajām vislabāk tīrīt to vietu ap riņķi pēc gatavošanas, negaidīt dienas/nedēļas, lai tas piekalst. Sākumā arī tīrīju tikai tad, kad bija redzams, ka netīra, bet, kad sapratu kādas tās ir mokas noberzt tos piekaltušos taukus, tad izvēlējos citu taktiku. Uzreiz pēc pagatavošanas izbraucu ar slapju lupatiņu un viegli viss noņemas! Tāds lūk risinājums :)
Man jau ļoti patīk elektriskā, tik vienkārši darbojas gan ieslēgšana, gan cepeškrāsns, pagriez tik šaibiņu uz tev vajadzīgo iedaļu vai grādiem,
Saka, ka visalbākās ir keramiskās plītis, bet par tām nemāku teikt.