Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

nezinu ko iesākt.

 
Reitings 216
Reģ: 17.08.2009
Zinu, ka te tādu tēmu ir bezgala daudz, bet gribās pastāstīt kādam savu bēdu. Draudzenes kur nu kurā, nav kam uz pleca papinkšķēt.
Pirms vairākiem gadiem iepazinos ar tagadējo draugu, toreiz viņš vēl bija puika. Pirmā mīlestība, attiecības ilga vairāk kā gadu, bet tad sākās laiks, kad gribējām skriet un tusēties katrs uz savu pusi, izšķīrāmies. Toreiz tas nelikās grūti, abi ātri tikām pāri. Tad nu pēc dažiem gadiem atkal bija kaut kāds klikšķis, atceroties pagātni, sākām visu no jauna. Viss labi un jauki līdz brīdim, kad sākām viens otram "bāzt" acīs to, kas darīts laikā, kad nebijām kopā. Vienā no šādiem maziem kašķīšiem uzzināju faktu, kura dēļ apvainojos. Ignorēju viņu vairākas dienas, bet viņš nelikās mierā, zvanīja un rakstīja, bet es, dumjā zoss, tikai turpināju ignorēt, tad uzrakstīju viņam visu, kas mani patiešām kaitina attiecībās (kā Kutinātāja rakstīja - sakārtot sevi, nokārtot konfliktu vai atbrīvoties, uzrakstot vīrietim vēstuli), uzrakstīju, jutos patiešām labāk. Atpakaļ saņēmu vēstuli, ka pēc šīm manām izdarībām viņš vēlas visu apdomāt, lai dodu laiku. Tagad es zinu kā ir, kad ignorē. Viss sāk šķist stipri līdzīgs pirmajai šķiršanās reizei, izskatās, ka abi vairs nesaprotam, ko gribam. Nebūtu es rādījusi savu raksturu, viss būtu labi, kaut gan klusēt par to, kas nepatīk, neapmierina arī nav labākā doma.
Nesaprotu ko darīt, dot viņam laiku, lai visu pārdomā? Baidos, ka pa šo laiku, uzradīsies kāda cita, jo zinu, ka ir viena, kas gatava skriet pie viņa kaut tūlīt. Pielikt visam punktu kamēr neesmu stipri sāpināta? Pirmo reizi mūžā vīrieša dēļ asaras birst kā pupas..
08.08.2012 01:02 |
 
Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Ka var bazt acis to, kas darits laika, kad nebijat kopa? jus bazat acis to, ko darijat visus sos gadus? tas tak ir pilnigs idiotisms. Ja jus butu izvertejushi savas agrakas attiecibas, sapratusi savas kludas, devusi sev iespeju garigi "izaugt", un atstat pagatni aiz muguras, tad, varbut , jums butu iespejamas laimigas attiecibas, jo tad jus butu gluzi citi civeki un tas butu gluzi citas attiecibas. Bet izskatas, ka jus veljoprojam esat tie pasi pusaudzi un neesat tikusi pari pagatnei un esat gatavi viens otram acis "bazt" lietas, kas uz jums neattiecas (jo nebijat kopa).
Un vel fakts, ka, iespejams, vinam pa so laiku uzradisies cita.. Tu neesi parliecinata par vinu, vina jutam pret tevi? Un tev, pec tevis pasas domam, nevajadzeja radit savu raksturu... Tatad tu velies kluset, vai telot to, kas tu neesi?

Attopies, sim attiecibam nav jegas!
08.08.2012 02:37 |
 
Reitings 216
Reģ: 17.08.2009
Protams, tas liekas idiotiski, bet tas, kas tika "bāzts" acīs, saistīts ar tagadni. Piemēram, viņam nepatīk viena kompānija, ar kuru es šad tad atpūšos, tāpēc, ka tur ir cilvēks, ar kuru bija manas pēdējās attiecības, tieši tāpēc tas tiek pieminēts ikreiz, kad dodos atpūsties šajā kompānijā. Es jau aicinu draugu līdzi, bet redz lepns. Savukārt es uz to atbildu, pieminot meiteni no pagātnes, kas vēl joprojām uzbāžas viņam ar savām sms. Saprotu, ka stulbi, bet es nevaru izturēt, ka man brauc augumā ne par ko, raksturs tāds, ka jāšpļauj kaut kas pretī. No malas droši vien smieklīgi :)
Šorīt pamodos ar domu, ka man tas vairs nav vajadzīgs, sākumā būs grūti, bet izturēšu. To, kas nepatīk attiecībās rakstīju ar domu, ka saņemšu ko tādu pašu pretī, lai varam kaut ko uzlabot.
08.08.2012 10:39 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
jebkurā gadījumā kkā bāšana acīs ne pie kā laba nenovedīs..
tu pareizi darīji, ka izstāstīji, kas tev nepatīk utt, bet jautājums ir tāds, kādā veidā tu to pasniedzi?ja, kā pārmetumu - slikti. visticamāk ka vnk viņš tagad sajutās krutais attiecībās pēc tavas vēstules, jo viņaprāt, tu sabruki un tagad tevi varēs ignorēt, vai arī tu vēstuli uzrakstīji tādu, kas viņu aizvainoja kā cilvēku, vīrieti vai tavu puisi..ar to rakstura rādīšanu ir tā, ka cilvēks negribēs būt nejauks un slikti izturēties, ja viņš otru cilvēku mīlēs un ja jutīsies novērtēts un mīlēts, bet pateikt par savām izjūtām noteikti vajag. mēģini varbūt viņam pasniegt visu savādāk. izdomāt savādāku pieeju jūsu konfliktiem, nevis atcirst katru reizi ar vienu un to pashu. varbūt būs kaut kas tāds, kas liks viņam šādus vārdus vairāk neteikt.
par to, ka viņam nepatīk, ka tusējies kompānijā, kurā ir tavs bijušais - protams, ka viņš ir greizsirdīgs. bet tu greizsirdīga nebūtu, ja šī meitene, kas viņam raksta sms vai kāda viņa bijusī, kuru piem, viņš nav pats pametis, arī tusētos viņa draugu kompānijā?
es vainu ņemtu līdzi savu puisi uz šādiem tusiņiem vai neietu. man pashai būtu nepatīkama bijušā puiša klātbūtne.
08.08.2012 12:50 |
 
Reitings 216
Reģ: 17.08.2009
Pārlasīju vēlreiz savu sūtīto vēstuli, šķiet, ka visu izstāstīju saudzīgi. Man arī sāk šķist, ka viņš jūt sabrukumu, bet visu kārtīgi apdomājot esmu saņēmusi sevi rokās. :)
Par to bijušo - attiecības nebija nekādas nopietnās, tāpēc viņa klātbūtnē neērti nejūtos, arī viņš ne uzbāžas, ne cenšas mani kaut kā iespaidot. Draugam piedāvāju nākt līdzi, bet viņa lepnums to neļauj!
08.08.2012 17:48 |
 
Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
oj, vislielākā kļūda strīdos ir pieminēt pagātni... pagātnē nevar dzīvot, ja vienosieties par to, ka nekad vairs nepieminēsiet pagātni (kas, protams, nebūs reāli, bet censties varat), tad viss jums izdosies, ja nē, tad nekā neizdosies :)
08.08.2012 17:52 |
 
Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
no visa sliktā ir jāizvairās, jāignorē... es tavā vietā vispār neietu kompānijā, kur ir mans bijušais, zinot, ka manam puisim tas nepatīk... ja uztraucies, ka kāda viņam sūta sms, un tā nav viņa izvēle, tad kā justos, ja viņš ar to kādu tiktos, un tā būtu viņa izvēle?
08.08.2012 17:55 |
 
Reitings 216
Reģ: 17.08.2009
Tajā kompānijā ir mana labākā draudzene un tuvs draugs, kurš man ir kā vecākais brālis, bez viņiem es nebūtu tas, kas es esmu, ilgi netiekoties ar šiem cilvēkiem, šķiet, ka dzīvei pietrūkst odziņas, esam kopā uzauguši. Laikam vajag nedaudz laika, lai saliktu visu pa plauktiņiem :)
08.08.2012 18:13 |
 
Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
vai tad nav citu iespēju, kā satikt savu labāko draudzeni un tuvu draugu? parasti jau pats tuvākais cilvēks ir tava otrā pusīte, nevis labākā draudzene vai tuvs draugs. un ja viņu sāpina, ka tiecies ar savu bijušo, tad vajadzētu darīt visu, lai tas neatkārtotos... izskatās, ka tev tas nav tik svarīgi... bet nu jā, tik tiešām jāpaiet krietnam laiciņam, lai, uzlūkojot tavu bijušo un tev viņa bijušo, viss iekšās nevārītos un uztvertu to mierīgi... veiksmi jums ;)
08.08.2012 18:27 |
 
Reitings 216
Reģ: 17.08.2009
Nav tā, ka tas man nav svarīgi. Paldies, tad jau redzēs kā viss turpināsies :)
08.08.2012 18:30 |
 
Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Ari man ir ijusas attiecibas, kur bija daudz lielisku brizu, bet pareja laika bija greizsirdibas scenas, stridi par sikumiem, centieni otram kko pieradit. Abi nespejam pienemt kritiku no otra puses, tapec bija jaspurojas preti, jaiebaz ari otram kkas seja, un japierada sava taisniba. Tagad saprotu, ka tas nebija attiecibas, kur valda vienlidziba un sapratne, tas bija attiecibas, kur abiem bija velesanas dominet par otru. Un tadam attiecibam tiesam nav nakotnes. Un ja sis cilveks tev ir "iekritis sirdi", tu meklesi jebkuru attaisnojumu, lai paliktu attiecibas ar vinu. Un beigas tapat sapes.

Ja tiesam doma, ka jums tur ir kkas glajams, pamegini sarakstit visus jusu attiecibu + un -. Ja minusu bus vairak, padoma, vai kadu no minusiem varetu labot laika gaita, un ja beigas tapat minusu bus vairak, tad saproti, ka nav jegas.
08.08.2012 21:09 |
 
Reitings 216
Reģ: 17.08.2009
Nezinu kā tas izskatās no malas, bet ar katru mirkli arvien vairāk gribu pārtraukt šīs attiecības, bet nejau paziņot par to vēstulē vai sms, bet gan izrunājoties. Kā izrunāties, ja mani ignorē? Interesanti paskatīties arī uz sevi - vakar vēl birdināju krokodila asaras, šodien jau jūtos stipra. Acīmredzot tā nav nekāda mīlestība, bet gan pieķeršanās un bailes pazaudēt to, pēc kā kāro arī kāda cita. Izrādās, ka es vēl joprojām nezinu ko nozīmē patiesi mīlēt.
09.08.2012 01:20 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Varbūt arī tās ir bailes kādu pazaudēt. Tādā gadījumā vnk nogaidi. Reizēm laiks ir pats vērtīgākais, kas mums dots. Sakārto savas jūtas, un pa šo laiku redzēsi, kas notiek ar puisi..parasti viss pats no sevis atrisinās un atbildi tev pasaka priekšā pašas intuīcija.
09.08.2012 09:54 |
 
Reitings 216
Reģ: 17.08.2009
Jā, mazzaachirka, Tev taisnība, laiks iet uz priekšu un viss sāk nokārtoties. Visu izvērtējot tiešām šķiet, ka šīm attiecībām nav ilgas nākotnes, bet šodien, saņemot no viņa vēstuli, sāku baidīties, ka atkal varu censties saglabāt to, kā jau sen vairs nav.
09.08.2012 23:44 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits