parak dzili sirdii

Reitings 72
Reģ: 30.06.2012
sveikas meitenes,

nezinu, ka isti izskaidrot bet kka meginasu:)
ar savu puisi esmu kopaa jau vairaak ka 8 menesus, pirms sim attiecibam sev vienmer teicu, ka nepielaidisu sev cilveku paraak tuvu klat jeb parak dzili sirdi, lai ja nakotne, kas atgadaas nav jacies loti. nju tagad tiesi tas ir noticis, esmu ar puisi, milu vinu loti, bet esmu kluvusi vnk tik juutiiga, kaa man saap katrs sikums bemaz vai, ja puisis ilgak mani pakaitina, tad esmu aapvainojusies, un ari ja izdara kko neta, esmu nevis dusmiiga bet juutos saapinata, un tas man visvairaak kaitina, es nevaru vinam neko sakt parmest, vai aizradit, jo sakot runat par to atri vien esmu lidz asaram, un tad eju citur, jo nevelos, lai vins redz, ka raudu, vai jutos vaaja.
nezinju pat kapec isti rakstu so diskusiju, bet velejos izkratit savu sapi kadam, un varbut, kada/s varetu ieteikt ari kko ko varetu varbut darit lietas laba. jo saja zinja saprotu, ka vaina ir tikai mani, es pat saku justies aizvainota, ja man vnk nepasaka , ka aizies pie drauga uz blakus istabu, vai ja aizkavesies kd esmu viena( tas konkreti, kad kojaas esam), bet ari citas reizes visu uztveru parak saasinaati, un vnk vairs nespeeju saprast kas ar mani notiek un kapec ta ir!!

/ella/
07.08.2012 23:13 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Vajag sevi disciplinēt! Ja pati apzinies, ka noteiktās situācijās neadekvāti reaģē, tad Tev ir jāmaina sava uzvedība un attieksme. Šeit Tev neviens nevar ieteikt maģisko recepti - apēd piecas zemenes un vienu cūkas kāju un nekad vairs nepanikosi par niekiem - ir jāpārvar apmātība un drusku jāpastrādā ar sevi (no pieredzes)
08.08.2012 09:19 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
/zilbuliite/
08.08.2012 09:22 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Tu viņam esi teikusi, ka vajag pabrīdināt, kad kaut kur iet? Izrunājusies esi?
/lapsiigaa/
08.08.2012 09:55 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
Man ir kka liidziigi, varu aatri sakt raudat vai apvainoties....to ir ta gruti nokontrolet. Bet es puslidz zinu iemeslu, kpc man taa ir....jo reizeem es nejutos noverteta. Es atnaku no darba, pagatavoju vakarinjas, salieku drebes mazgat, iznjemu tas aaraa....vardu sakot, pec darba atnakot majas, vel nostradajos ka majsaimniece un mans virietis vel kko parmet ka paklajs jaizsuuc vai kkas tamliidziigs. Tad ziniet, tieshaam uznaak besis, ka tevi nenoverte un tev nepaliidz.... Protams, tas nav regulari, bet ir tadas reizes...

varbut arii Tu nejuties noverteeta drauga aciis? Tev ir velme pec lielakas sadarbiibas, kas nav tikai dzivoshana viena telpa, sex utt, bet arii, lai tev biezhak uzzvana, pastasta kur ir, ko dara un ar ko? ;)
08.08.2012 10:09 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Mīļās sievietes .. vīriešiem (kārtīgiem nevis lupatām) patīk, ka sievietes ir sievišķīgas un tajā ietilpst arī paraudāšana, reizi pa reizei strīdi absolūti neadekvātu iemeslu dēļ, vairāk emociju, pieglaušanās klāt mīļi jo mīļi .. tas viss jūs padara vājākas, bet tai pat laikā pievilcīgākas. Vīriešiem sagādā prieku Jums palīdzēt, izpatikt, palutināt, mierināt. Un jo stiprākas Jūs esat, jo mazāk vietas atstājat vīrietim savā dzīvē. Kuram normālam vīrietim gribas blakus sievieti kā Arnoldu? Nevienam! Ja nu viņš nav no tiem, kam nepatīk domāt pašam un ka viss tiek izdarīts viņa vietā .. Galvenais, nepāršaut pār strīpu šai jomā, jo pretējā gadījumā kā jau augstāk minēja - būs ziepes.
Autorei iesaku tomēr atzīties mīlestībā savam mīļotajam un pēc tam atklāti pastāstīt savu sirdssāpi mierīgā atmosfērā sveču gaismā. Ja otra pusīte ir sakarīgs un mīl arī Tevi, tad viņš Tevi sapratīs un turpmāk rēķināsies ar to, kāda esi patiesībā, Taviem uztraukumiem un raizēm, un šādi momenti pāri satuvina emocionāli vēl vairāk.
Veixmes:)
08.08.2012 10:43 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
vīriešiem (kārtīgiem nevis lupatām) patīk, ka sievietes ir sievišķīgas

Teikšu godīgi, mans vīrietis ir lupata. Sasodīts! Šodien būs pašai jāliek pulkstenis pie sienas, jāķeras pie instrumentu kastes (atkal). Drīz tiešām būšu Arnolds. :D
08.08.2012 11:18 |

Reitings 72
Reģ: 30.06.2012
lapsīgā-ja esm izrunajusies, un esmu teikusi, lai pabridina, tagad, ja kkur doda, censas to ari izdarit, bet reizem gadas, ja vins ir dusmigs(pie vainas neesmu es), ka vajag kkur doties uzreiz, sis aizbrauc man pat nepasakot, protams, saprotu, ka steidzas, bet tomer gribas, lai pasaka vismaz, un tad lai brauc, kvai ja ta ir tikai uz 10 minutem.

Miss_Tiina-ir jau protams, lietas, ko vins nenoverte, bet pats to atzist un pec tam censas laboties, ka pats reizem saka, vins nav mani pelnijis, jo vajadzeetu vinam censties un novertet mani vel vairak, bet tas mani parak nesatrac, jo tadi gadijumi nav tik biezi, bet kad noverte, ko esmu paveikusi, tad tas atspeko visas reizes, kad nav kko novertejs.

^^-ir bijusi doma atzities visai biezi, bet kka gruti sanemties uz sadu soli, nekad nevienam neesmu teikusi, ka miilu, ne vecakiem, ne draugiem, bet draugam to gribas paeikt, kgan domaju vins pats ari jau to nojaus, bet tomer skaidri pateikt, ir skaidri pateikts.
08.08.2012 13:01 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
man liekas, ka pārāk daudz vk domā par viņu, esi kā apsēsta. tev vajag vairāk laika veltīt sev , jaunas nodarbes, hobiji. lai nav visu laiku jādomā par viņu vai tik viņš nepateiks, kko un nebūs jāsāk bimbāt. emocionāli stiprini sevi!
08.08.2012 13:22 |

Reitings 1603
Teikšu godīgi, mans vīrietis ir lupata. Sasodīts! Šodien būs pašai jāliek pulkstenis pie sienas, jāķeras pie instrumentu kastes (atkal). Drīz tiešām būšu Arnolds.

Nu ta pieej viņam šovakar un saki - Esi vecis vai neesi? Piekar puklsteni un ķeries pie instrumentu kastes! Ja vajag, tad lai ved arī uz Munameģi :D
08.08.2012 15:05 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Nu ta pieej viņam šovakar un saki - Esi vecis vai neesi? Piekar puklsteni un ķeries pie instrumentu kastes! Ja vajag, tad lai ved arī uz Munameģi

Nu tā es neesmu teikusi, dialogs apmēram ir šāds:
Es: "Es tiešām jūtos kā vecis"
Viņš: "kāpēc tā?
Es: "Tāpēc, ka man jādara tas, kas būtu jādara tev."
Viņš: "Nu tad nedari"
Es: "Bet neviens cits jau to nedarīs"
Viņš: "Nu pagaidi, izdarīšu"
Pēc ilgāga perioda(dienām)
Es: "Nu, izdarīji?"
Viņš: "Nebija laika" (Bet laiks stundām pie datora sēdēt ir vienmēr.)
Es: "Izdari tagad"
Viņš: "Pagaidi, es tagad esmu piekusis" (Nestrādā fizisku darbu viņš, tāpat kā es. Bet man pietiek spēks pēc darba taisīt ēst utt.)
Vēl dažas dienas
Es: "Izdarīji?"
Viņš: "Nu ko tu vari čīkstēt visu laiku"
Uuuuuuuun sākas strīds :D

Nu nav viņš vecis, nav! Uz Munameģi arī nevedīs, jo tiesības tā arī nenolika. Esmu arī šoferis un viņš tikai sēž blakus un vēl komandēt mani atļaujas. Esmu pacietīga, bet mana pacietības muciņa drīz ies pāri. :D
08.08.2012 15:25 |

Reitings 1603
Un tad, kad Tu aiziesi, tad pamodīsies un skries pakaļ aizelsdamies, jo nu būs beidzot sapratis, ko zaudējis! .. redzēti tādi .. pats arī savulaik pieļāvu līdzīgas kļūdas, toties tagad esmu no tām pamatīgi mācījies. Galvenais - tie darbiņi jau nav nemaz tik laikietilpīgi .. un nebūt ne sarežģīti.
Par mācīšanu, kā braukt, esmu pat savas māsas vīramāti izsēdinājis, lai padomā par dzīvi ceļa malā :D Tas bija vienkārši satriecoši :D Iesaku pamēģināt :)
Bet risinājums situācijai ir .. nepatīkams, bet ir .. :
1) Pārmācīt (bet darbosies tikai, ja viņš Tevi mīl un Tevis dēļ gatavs mainīties) Metodes drakoniskas, bet iedarbīgas ..
2) Atrast normālu veci ..

Atvainojos autorei par offtopiku ..
Veixmes
08.08.2012 15:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)