Ar savu pirmo mīlestību bijām kopā 3 gadus un 1 gadu no tā dzīvojām kopā. Puisis mani jau bija bildinājis, pa kluso vēlējās uztaisīt man bēbi (to man vienā jautrā pasākumā atklāja viņa labs draugs, ka dursta prezervatīvus. Es sapratu, ka no viņa puses tā līdzinās ne mīlestībai, bet gan piespiedu piesaistīšanai. Man vienā brīdī kļuva riebīgi. Brīdī, kad sāku pārdomāt mūsu attiecības, kļuvu vēsāka, puisis sāka kļūt nekontrolējami greizsirdīgs, agresīvs, atļāvās pacelt roku un tad es aizgāju. Man šķita, ka zeme bruks man zem kājām, jo patiesībā biju viena. Ar vecākiem man kontakta nebija, tur vēl gāja vaļā pamatīga ģimenes drāma, brālis dikti mazs, draudzenes uz to brīdi bija pasprukušas katra uz savu pusi. Nebija cilvēka, pie kā varēju droši vērsties. Tomēr es saņēmos, man bija jāpabeidz šis tas iesākts, tā nu es iedziļinājos sevis pilnveidošanā, noslēdzos emocionāli mazliet, izšķīros ar puisi , kas nebija īpaši viegli. Viņš daudz manipulēja, sāka draudēt, dzert, iznīcināt pats sevi. Man uzradās cits puisis- plāksteris. Lielisks puisis, kurš manī pamatīgi iemīlējās, bet man jūtu nebija nekādu, tā nu izšķīros arī no viņa brīdī, kad viņš vēlējās piedāvāt man ievākties uz dzīvi kopā. Nebiju tam gatava, tā nu negribot sanāca viņu sāpināt. Paralēli tam vēl bijušais mani terorizēja, kā arī jauno puisi. Vēl pēc kāda laika sameklēju darbu ārzemēs, aizbraucu. Aizvadīju 2 gadus, strādājot, mācoties, atpūšoties, iegūstot jaunus paziņas, aplūkojot jaunas vietas, atbrīvojot savu prātu, iepazīstot sevi no jauna.
Tā nu es satiku savu tagadējo draugu, ar kuru diezgan ātri ievācāmies kopā, plānojam kopīgu nākotni. Viss beidzot sāk pamazām nokārtoties :)
Neviens cits nekals Tavu laimi, tas jādara katram pašam. Manuprāt, ir vērts sevi lutināt ar laimi, tas nebūt nav nekas nosodošs. Tu būsi laimīga, Tavs bērniņš būs laimīgs, cilvēki apkārt Tev jutīsies laimīgi.
Galvenais nesteidzies ar saviem spriedumiem, apdomā visu kārtīgi, mierīgi un rīkojies!
Veiksmi! :)
e