..ar jūsu vīrieša ģimeni

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Gribējās pajautāt kādas Jums attiecība sar jūsu vīrieša ģimeni, radiem - vecākiem, māsām, brāļiem, vecvecākiem.. Vispārīgi, vai ar kādu konkrētāk ;)

Man ir labas, arī ar bijušā drauga ģimeni un radiem bija labas, mani kkā tajā ziņā dzīve lutina :) Bet ar māsu.. Uzskatīja un arī joprojām uzksata par labāko draudzeni un tā viņa mani...tikai pēd.laikā tas pāraudzis par kkādu - viņa man stāsta visu par sevi, bez maz atskaitās, ko pērk, kur brauc, kā laiku pavada, tā kā nemanāmi lielās.. vai arī sūdzās, jo izjukusi laulība, pirms tam bija strīdi.. Man tikai pajautā kā iet?

Kāpēc mani tas kaitina, jo vispār neklausās, kā mums iet, brālim bija problēmas ar veselību, pat neapjautājās, kā mums iet un tā, ar neko.. Man tikai jāklausās, un kā pasaku, ka tas notiek, tā apvainojās ārprāc.

Vai Jums ar tā, ka daži iedomājas, ka ir tak mīļotā radi un tad nu visādi var izdarīties un tev būtu jāizpatīk. Nu es tā jūtos, ka viņa iedomājas, ka neko neteikšu, ali tik saglabātu labas attiecības..
07.08.2012 18:07 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Drauga mammu esmu redzējusi 1x - nezinu kapēc, bet viņa par mani nesmukas lietas runā apkārt, kaut ne velna par mani nezin un protams, ka man un draugam to visu atstāsta citi. Viņa māsa pie mums ir bijusi reizes 2 un izlikās par draudzeni - man pat sākumā likās, ka ir forša. Bet tagad mums no citiem jādzird, ka viņas abas darīs visu, lai mēs kopā nebūtu un visiem stāsta, ka es esmu esmu precējusies. Bet ir jau forši, ka citi par Tevi zin tādas, ko Tu pats nemaz neesi zinājis. Lai viņam laba veselība - es galvā neņemu. :)
08.08.2012 13:07 |

Reitings 339
Krii5 _ Tu nopietni tādas lietas arī dzīvē notiek netikai filmās ? Kāda velna pēc viņas tā, tak ir jābūt kādam iemeslam, neticu, ka tāpat vien dēla meiteni ,nepazīstot, noliks.
08.08.2012 13:18 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Man ar visu ģimeni ir ļoti laabs attiecības, sākot ar mammu un vecmāmiņu un beidzot ar visiem onkuļiem un tantēm + viņu bērniem. Mani ļoti ātri pieņēma drauga mamma, tā kā viņa dzīvo ārzemēs, tad pa vidu iejaukties nesanāk, tomēr domāju, ja būtu Latvijā, tad iejaukties patiktu. Bet tā parunājam skype, kad aizbraucam ciemos nekad neliekas mierā kamēr nav man kaut ko skaistu nopirkusi. Ar tantēm ir labas attiecības un viņu sīkajiem. Kad aizbraucam ciemos varu ar tanti divata iedzert vīnu un parunāties. Ar drauga brāli attiecības ir vēsākas, jo viņi abi ir ļoti atškirīgi un arī man īsti nav par ko runāt ar viņa brāli.

Bet vislabākās attiecības ir ar drauga vecmāmiņu. Viņai jau ap 90, bet vienmēr izrunājamies, es vienmēr pasēžu un parunājos, uzklausu viņas simts un vienu reizi dzirdētos stāstus atkārtoti, kopā kaut ko pagatavojam. Lielākā atšķirība ir tā, ka draugs ir krievs una r vecmāmiņu sanāk runāt krieviski, kas man padodas labi, bet ar smieklīgām kļūdām. Viņi pieņem mani, un es pieņemu viņus!
08.08.2012 13:24 |

Reitings 339
Zane, prieks par Tevi, izkalusās teišām jauki :)

Eh, man patālu visi radiņi drauga, brālis vienās ārzemēs, tēvs - otrās, ir tik labas attiecības jau no paša sākuma, tāpēc skumji, ka tik tālu. Ar vecmammām un vectēti ar ļoti labas, dievina, un žēl atkal, ka ciemos netiekam tik bieži, jo katrs savā Latviajs galā dzīvo, bet ar viņiem tik brīvi, ka gribētos katru otro dienu vismaz aiziet papļāpāt:)

man jau visvairāk gribētos tās superīgās attiecība sar māsu atpakaļ, bet kas zin, laiks rādīs :) Un ar mammu ar ir labas, tik tiekamies jau reti, bet pazvana man ik palaikam un draugos pačatojam, gribētos, lai ir tuvākas, ka'citas te stāsta, ka kā otra mamma, man liekas, tas vissuperīgākais, ka ir tāds atbalsts no visu tuvinieku puses, ka otra vecāki mīl znotu un vedeklu kā savus bērnus :) Labu attiecību pluss :)
08.08.2012 13:32 |

Reitings 590
NightMare - es apr to arī biju šokā, jo iepriekšējās attiecībās vienmēr attiecības ar puišu vecākiem bija lieliskas. Tagad pirmo reizi tikāmies ar drauga mammu, likās, ka viss bija normāli - mani jau brīdināja, ka viņa ir ieturēta un novērotāja, tāpēc es ap kaklu uzreiz arī neķēros, bet biju vnk pieklājīga. Viņai licies, ka draugs par maz ar viņu runajies, visa uzmanība tikai man un es esmu tik iedomīga - visi drauga draugi tikai ap mani vien čupojušies. Es drauga un mammas + māsas attiecībās nelienu, bet viņš neko labu par viņām arī nesaka, jo cik sapratu, ka viņu tikai meklē, kad vajag naudu, bet tagad esmu uzradusies es - visa uzmanība man.
08.08.2012 13:35 |

Reitings 339
Krii5, ā tad jau skaidrāka situācija, tā gan mēdz gadīties, pašai zināma tāda situācija, ka bijusī un drauga radi apvainojas uz draudzeni, jo šī bija uzmanības centrā un viņa jaunā ģimene, un kā tad viņš vairs tā naudu nedod. Es šito nesaprotu, bērnam nav mātei JĀDOD nauda dzīvošanai, vai brāļiem, māsām.. nav jau tēvs. Brr..sviestaini tie cilvēki, izmantotāji.
08.08.2012 13:39 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Vispār es diezgan ātri "atkožu" cilvēkus. Piemēram, biju aizbraukusi pie māsas iepazīties ar viņas puiša radiniekiem, jo viņiem nesen piedzima mazais:) Māsa jau saka, ka tā drauga mamma ir ļoti forša. Man gan tā nelikās, arī tāda novērotāja, ilgi mani nopētīja, skatijās, ko iedzeru utt. Tapat arī jautājumi visu radinieku priekšā jocīgi "Cik daudz pelni", "Kur strādā" utt. Dzirdēju, ka arī daudzus aprunā nesmuki. Vēlāk drauga māsa jautāja, kāda tā viņas drauga mamma likās. atbildeju, ka man viņa šķita lišķīga. Māsa kaut ko noburkšķēja, ka tā nav. Tagad nesen zvana un stāsta, ka tā drauga mamma jaucoties pa vidu, visus aprunajot, mācot, kā bērnu turēt un riktīgi dirš viņai virsū. Tā ka tā!
08.08.2012 13:44 |

Reitings 590
Diemžēl radus mēs izvēlēties nevaram - atliek vien pasmaidīt.
08.08.2012 13:51 |

Reitings 339
Nezinu, es tādu attieksmi nekad nesapratīšu, mani vecāki priecājas par apciemojumiem, zvaniem, uzmanību, visu joprojām grib dot bērniem, ne sev paturēt, kur vēl prasīt no mums..tāpēc man liekas tik nožēlojami, ka vecāki uzskata, ka bērnam jādod nauda viņiem, un brāļi māsas ja vēl tā dara.. Murgs. Prieks, ka man ir tādi vecāki, kā man ir :))
08.08.2012 14:00 |

Reitings 590
NightMare - māsai ir 33 gadi un ja dāmai ir par maz uzmanības un kaut kas nenotiek pēc viņas prāta, tad draud ar zāļu sadzeršanos un pašnāvībām, tādā veidā viņa panāca, ka draugs ziemas mēnešos viņai maksāja īri un komunālos.
08.08.2012 14:13 |

Reitings 339
ak Dievs, jā un ja kko saki, droši Tu esi vainīga, kad sev kko nodarīs, ali pabiedētu, jo nedeva nbaudu, droši vainīga būsi Tu vai ne? Murgaina situācija Tev teikšu
08.08.2012 14:17 |

Reitings 590
Sākumā man tiešām likās, ka māsa ir forša - viņa man zvanīja, rakstīja... Draugs jau teica, baigi aizdomīgi - kaut kas viņai ir aiz ādas. Un tagad mums citi atstāsta tādas lietas. Viennozīmīgi, ka draudzene viņa man nebūs un uz viņas zvaniem neatbildu, jo nepatīk cilveki, kas acīs smaida, bet atliek pagriezt muguru - kad Tev iedur dunci.
08.08.2012 14:23 |

Reitings 339
Man liekas, ka tas jau pirmkārt ir duncis mugurā Tavam pusim, viņas brālim, vai no mātes puses - dēlam, neatbalstot viņa izvēli - Tevi- un neatbalstot viņa attiecības un izvēli, jaucot laukā attiecības speciāli. Tas nav normāli to tuvinieku puses, bet ko tik nedzird pasaulē...
08.08.2012 14:30 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man ir ļoti labas attiecības ar vīrieša ģimeni. Viņa omīte pat dažreiz man piezvana vienkārši lai pateiktu, ka mani mīl. Zinu, ka viņa ģimenes mājās vienmēr esmu mīļi gaidīta. Vienīgi, ar viņa māsu attiecības ir neitrālas, jo reizēm nevaram sadalīt uzmanību.
08.08.2012 14:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits