Gribu izkratiit sirdi..skatos uz peedeejam uznjemtajam bildem un asaras aciis es palieku arvien apalak un apalak kaut vai citrez no rita izderu tikai kafiju un ap plkst 5 vakar paedu normalu porciju un pec tam vairak needu..nesaprotu,ka notiek vai tiesam tik maza esana nenak par labu svaram:(.....
dzivesveids nav kustiigs...seezu majs uz doto briidi:(...ko,lai dara:(
:D man arī ir tādas "resnās" bildes..uzņemtas pirms gadiem 4iem laikam..visas esmu noslēpusi.
nesen ieraudzīju,ka mammai makā ir mana "resnā" bilde...uzreiz liku izvākt...:D
NU mana problema sakas taja,ka neesmu lv:(....Un manas iespejas seit kur dzivoju uz pastaigam vai skriesanu ir mazas...siikaak negribu to iztirzaat:(pasakat kaa sastadit savu edienkarti:)..ko labak eest no kaa izsargaaties:(
tā kā pārvācos no centra uz Juglu, tad visur sanāk braukt ar velo, sabiedrisko tikpat kā neizmantoju.
daudz dzēru citronūdeni, ēdu augļus, neēdu maizi.. pie reizes tiku vaļā no celulīta :D
Mani mulsināja tas teksts, ka izdzer no rītiem tikai kafiju. Varbūt pie vainas ir tieši tas, ka ēd neregulāri? Labāk ēst biežāk, bet mazām porcijām un, protams, kustēties, kā arī dzert daudz ūdeni.
Varbūt vaina nav tavā ēšanā? Varbūt kkas ar veselību? Piemēram vairogdziedzeris?
Bet pa lielam arī neregulāra ēšana var organismam izraisīt stresu,un viņš sāk uzkrāt taukus.
Es cenšos piekopt ēšanu-ik pa 4 h. Tajās 4 h kvai ēd lielas porccijas un daudz, bet tad 4 h vispār neko,lai organisms filtrē visu!
Lauma, draugos ir tāda domubiedru grupa, dieta-veselīgs dzīvesveids, tur ir izceltā diskusija, izlasi to, tur ir pilnīgi viss pateikts. Cenšos pie tā pati pieturēties, bet, protams, ne vienmēr sanāk, bet tomēr :D