Dermatolgs parasti rīkojas pēc noteikta algoritma ārstējot pacientu. Dermatoloģija lūk ir tāda diezgan neprognozejama sfēra un reti, kad ar pirmo reizi uzreiz visu izrāstē. Zāles nav lētas un procedūras arī - ar to jārēķinās, ka pa lētu naudu ar vienu vizīti diez vai izdosies izsprukt cauri.
Atsauksmes ir tik subjektīvas, es salasījos labas atsauksmes par Dr. Lailu Atslēdziņu un aizgāju pi viņas - viņa man pirmajā apmeklējumā piedavāja roaccutane - kurš vsp ir teratogēns, spēcīgs medikaments, kuru meitenēm vsp cenšas nerakstīt, un ja tomēr tad kā pašu, pašu pēdejo līdzekli, bet man viņa to bāza bez izmeklējumiem, bez citas terapijas. Tas visu izteica man par viņu kā seciālistu. Bet citiem viņa ļooti palīdzēja!
Tgd eju pie dr., kura man ļoti patīk un liekas labs speciālists - jau paliek labāka āda, bet process būs lēns.
Skinoren man izrakstīja lai lietotu no rītiem, ka sejas kremu. Nuuu man šķiet, ka viens pats viņs ir mazefektīvs - bet es lietoju kopā ar differin, kaut kadu losjonu un lāzera procedūrām - un efekts ir!