esmu divas reizes bijusi pie dermatologa, izsviesta nauda par viziti un visiem lidzekliem, ko vins man izrakstija. tai skaita skinoren - galig nepalidzeja, radas nieze un vel vairak izmetas pumpas.
ta ka ja gribi iet pie dermatologa, tad noteikti apskaties atsauksmes, jo man jau skiet, ka lielaka dala dermatologu pat ipasi neiedzilinas problemas, ka uzreiz izraksta diagnozi, ka tev ir akne.
man palidzeja visu sminku u.c. sudu daudzuma samazinasana. ne ar kadam ziepem seju nemazgaju, tikai ar dabigu toniku notiru, vajadzibas udeni noskaloju (iesaku ar parasto mangaliti), pa nakti uzlieku uz pumpam boro care smeriti vai bubschen bernu dupsismeri (nezinu ka vinu savadak sauc :D), jo tur ir cinks, kas izsause pumpas plus palidz adu saziedet. :)
un sejas kremu lieku tikai pa dienu! un mana aada ir kluvusi daaudz labaka.
starp citu, iznemot par isto akni, ir pumpas, kas metas konkreta vieta un tur biezi vainojamas citas problemas. piemeram, man metas uz zoda un virs lupam, un ta vieta ir saistita ar dzimumorganiem. nesen, kad biju pie ginekologes, man tiesi ar to ir saistitas problemas. un vel man pumpas tiesi metas saistiba ar nervozesanu.
baigi garo palagu uzrakstiju, bet varbut tev kaut kas no ta visa noderes ;)