es arī lietoju, bet līdz galam tā arī neizlietoju. lai arī tur bija teikts - dzert pēc ēšanas, man tik ļoti sāpēja ķuņgis un bija tik slikti, ka es darbā gāju sēdēt tualetē, jo likās tulīt vienkārši noģībšu, gribējās vnk pavemt :(
tiklīdz sāku lietot - ar pirmo dienu man parādījās iepriekš aprakstītie simptomi un ēdu es it kā to pašu pārtiku ko vnm. un tā bija katru dienu aptuveni pēc 10-20 min pēc tabletes iedzeršanas. man tā arī pēc perfectila bija.
nu īsti man vsp ne pret ko nav alerģijas, bet esmu dzirdējusi, ka daudzām no perfectila ir. varbūt abiem kkāda sastāvdaļa, kas man ļoti neiet pie sirds. nezinu, vari pamēģināt, bet es nespēju nomocīties ilgāk.
p.s. farmaceites koments:
1. pirms to vitamīnu lietošanas ir kārtīgi jāpaēd nevis jāuzkož...respektīvi tos iesaka lietot pēc dienas galvenās ēdienreizes.
2. ja tik un tā ir nelaba dūša, tad šie vitamīni nav domāti Tev. Ļoti iespējams, ka pret kādu no vitamīnu sastāvdaļām Tavam organismam ir alerģija. Iesaka izvēlēties tad citus vitamīnus.
Lietoju vitamīnus tieši kā rakstīts- pēc galvenās ēdienreizes un pēc kāda laiciņa sāk ļoti sāpēt kunģis.. Vitamīnus lietoju kādas 4 dienas, bet nu būs jāatstāj plauktā. :(