Nu, cik daudzas jau ir iepirkušās? :) Man arī doma šo to iepirkt. Skatos uz problemātiskas ādas līdzekļiem, kādas atsauksmes par šiem http://bit.ly/RimZCb
cīnos ar pumiņām un ādas apsārtumu :( vai varētu līdzēt...
es ar putām vnk mazgāju seju vai noņemu kosmētiku. Tā kā man ir taukaina āda, patīk daudz labāk nekā visi pieniņi, losjoni,u.c. krēmīgie noņēmēji/tīrītāji.
Vienīgais no Madaras produktiem, kas mēģināts, man patīk putas sejas mazgāšanai - labi attīra un nesausina ādu. Visi tie krēmi nekādu efektu nav devuši.
Vienīgais, ko no visa klāsta vēl šad tad lietoju ir moon flower vai sun flower.
Tās putas brieeesmīgi sausina sejas ādu, no krēmiem (sejas) nekādas īpašās jēgas arī nebija - nepietiekami mitrina, uzsūkšanās spēja (īpaši acu krēmam) arī nav laba.
Queen, es zinu, es esmu lietojusi, es prasu vai kāda šeit nepārdod:D man nav nekas īsti jānosedz, ja ir kāda pumpa, tad ar korektoru. man tieši patīk tā vieglā konsistence, ar maybeline bb nevar salīdzināt :(
tas sun ir tāds siltais tonis, moonflower man liekas tādu bālu seju padara, bet nu skaties vai tu pati neesi diezgan bāla no dabas. tikko iegādājos tosunflower un esmu pārlaimīga. tikai 10 ls!!! :)
bāla neesmu, brūna ari ne:)
Passtāsti,tas krēms vnk ietonē seju? Vai tas nav kkas līdzigs Avonam? Viniem tāda oranžigā tubina ir arī tads?Vai kkas savadaks?