Nu es laikam esmu mazliet negatīva, bet jāapsver taču visi apstākļi.. 3 mēneši, tas ir pats pats mazais sākumiņš, laiks, kad liekas, ka viens bez otra pat elpot kārtīgi nevar. Man arī tā bija. Un tad šis pievilkšanās spēks beidzas, paliek vai nu īstās jūtas, vai nu nepaliek nekas, jo daudzus kopā sasaista tikai tā labā sajūta, esot kopā. Un ja nu jūs saista tikai tā labā sajūta? Aiziesi pie viņa dzīvot, tas nav grūti. Bet ja nu pēc pāris mēnešiem sapratīsi, ka tomēr laikam nav tas īstais? Izvākšanās ir daudz grūtāks process..
Ja tu vēl šaubies, iesaku tev vēl padomāt vienai pašai savās mājās. Ja 100% zini, ka to gribi, tad ej. Bet ja ir šaubas, tad vajag vēlreiz visu apdomāt, pagaidīt laiciņu, vai tās rozā brilles tomēr nekrīt nost. Tā jau no sākuma liekas, es mīlu bez gala, dzīvosim, precēsimies, bērni būs, novecosim kopā, bet, diemžēl, ne vienmēr tā sanāk. Tāpēc, ja viņš ir tev īstais, ar viņu kopā dzīvot tu paspēsi, vēl viss mūžs priekšā, bet tāda laika, kāds jums ir tagad- vienam pie otra tiekties, nebūs nekad, jo tas, kas visu laiku ir blakus, tā nepietrūkst.