Tas ir gruuti, ka nav neviena ar ko izrunaties, pastastit ka juties, savas ieksejas sajutas. Kad es ar savu labako draudzeni sastridejos, man skjita, ka mana pasaule ir apstajusies, apkart bija citi draugi, bet vini nespeja aizvietot manu labako draudzeni, kurai vareju stastit pilnigi visu, mes varejam runat par visu, pilnigi visu.. Un vienmer, to menesi biju nomaakta, uzliku masku, it ka viss ir kartiba, kaut gan ieksa jutos nozelojami.. un truuka man taas uzticamas sirds.. Kopsh salabaam ar labaako draudzeni, es nepieljauju stridus.. un arii pec muusu menesa strida, viss bija kartiba.. / nu jau gads rinkijii gan ir/ . kaut gan saka, ka saplesta glaze nekad nebus ka agrak, bet redz kaa, istu draudzibu nespej izjaukt pat tas :) es novelu Tev, izrunaties ar savu labaako draudzeni, salabat, lai ir atkal tas draugs, ar kuru izrunaties un izstaastiit visu, kas uz sirsninjas.. Kad jus salabsat, Tu jutiisies uzreiz labaak.. Buus iekseji labaka sajuta, un nenomaks Tevi problemas.. Vismaz tadas, kuras izstastot paliek labak. Veiksmi un turies :)