Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Padominus,gaidu padominus

Reitings 64
Reģ: 04.03.2012
Sveikas,forsas..Centisos isuma..Tatad,pie mana puisa vecakiem bija atbraukusi ciemini no citas valsts,protams,atveda davanas..(radi gan bija ne gluzi tuvie-puisa vecmammas masa meita) un gan puisa vecakus,gan puisi un mani nebija redzejusi nekad dzive,tikai skaipa.Tatad,saka dalit davanas,ko bija atvedusi-iedeva davanu puisim,vina mammai un vina tetim,tad iedod davanu man.Ja,ok,es to davanu panemu,viss kartiba..Lieta tada,ka manam puisim ir masa,kas dzivo cita pilseta un,tad,kad radi bija atbraukusi vinas te neija,Tad nu sanaca ta,ka ta davana,ko iedeva man,bija domata puisa masai.Un tagad man puisa mamma sodien 3 reizes (!!!!!) uzsverti teica,ka ta davana redz bija domata masai,ka satraukuma ta sieviete,radiniece,sajauca un iedeva man un puisa mamma tagad man ta dod majienus,ka man ta davana jaaatdod!Tagad es jutos kaut ka stulbi,lai neteiktu vairak.Protams,ja jau ta,es to davanu atdosu,bet ta gribas dzirdet jusu domas par so situaciju,ka jus rikotos,justos..Paldies,milas :)
06.08.2012 23:39 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Ja pa nopietno,tie ne gluži radi bija,negribēju iedziļināties,bet kādreiz puiša mamma pieskatīja vienu vecenīti,viņa nesen nomira,nebija ne radiniece,nekas,kādreizēja puiša mammas priekšniece.Tā sieviete un vīrietis,kas bija atbraukuši bija viņas māsas bērni.Un viņi principā ir nepazīstami cilvēki,bet ne tur tā lietas būtība.
07.08.2012 21:11 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Un neesmu idiote,sapratu no pirmās reizes un pateicu,ka atdošu,ja dzīvot turpat blakus,aizietu ātri pakaļ un atdotu,bet redz,viņa izdomāja,ka laikam man jāatgādina 3 reizes,sajutos tā,ka pati būtu bļavusi-a kur dāvana man?!
07.08.2012 21:13 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Kas noticis- noticis! Laiku atpakaļ nepagriezīsi. Silts ieteikums Tev, lai nerastos nākamā dumā situācija, izturies pret drauga mammu ar cieņu, par spīti visam.

Man pagājušo nedēļu, neskatoties uz labām attiecībām ar drauga vecākiem, sanāca drauga dēļ mazliet nepatīkama situācija ar drauga mammu. Par spīti visam es turpinu pret viņu izturēties jauki un mīļi, kā iepriekš. Draugs jau smaida, redz, ka viņa mamma tagad jūtas slikti sakarā ar to pārpratumu, tāpēc cenšas to 'labot' atnesot man pēkšņi kādu kūciņu, atnesot kaut kādu lietu, kuru nosaukumus es pat nezinu, bet, redz, viņa gribējusi man tikai parādīt, varbūt man vajagot. :D Īsāk sakot, nedomāju, ka viņa bija gaidījusi to, ka mana cieņa kaut vai tāpēc, ka viņa ir daļa no mana drauga ģimenes, būs spēcīgāka par pašlepnumu.

Tā vietā, lai tagad censtos kaut kā ieriebt ar ignorēšanu, neapciemošanu, sakopo savus spēkus, lai saglabātu pieklājīgas attiecības vismaz no savas puses.
07.08.2012 22:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
njaa, izskataas, ka maaminja ir nekauniiga un badiiga mantrause. taadas ne vienu vien gruutu briidi var dziivee sagaadaat. noveelu engeliitc izturiibu.
jautajums dio- vai gadienaa tev nesanaaca sataisiit kaadu nesmukumu, par kuru kaads cilveeks pazeelojaas forumaa un daudzi tevi atpazina peec apraksta? kaapeec tev taads naids ir pret cilveekiem, kuri grib izsuudzeet savas beedas? tavupraat buutu labaak, ja ietu un zeelotos liidzcilveekiem reaalajaa dziivee, taadaa veidaa patieshaam radot aprunaashanu? vai ir gruuti saprast, ka daziem cilveekiem vajag izrunaashanos, lai justos labaak? nedod dievs, tevi par viiramati.
07.08.2012 22:28 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Favel, tu gan malacis.Tev ir sieviešķigā gudrība , tas tev dzīvē daudz dos.Vairāk ka visi diplomi kopā.
07.08.2012 22:29 |

Reitings 15
Reģ: 06.08.2012
Seriāls. Turklāt tāds, kurā mazu notikumu izvelk visas sērijas garumā.
08.08.2012 00:18 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
08.08.2012 11:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits