es nekad mūžā nenosodītu vai neapsmietu cilvēku par to, ka viņš tāds ir piedzimis - ar lielu degunu, pakaļu vai šķību muti, diez vai, ja to varētu labot, viņš to nedarītu!! arī pati neesmu perfekta, bet jāatdzīst gan, ja ne gluži ejot iznest miskasti vai pēc maizes, es vienmēr cenšos sevi sakopt, īpaši uz pasākumiem, un šeit meitenes taču vēro visa Latvija un visas cosmo meitenes ar savu viedokli kā viņuprāt vajag :D :)
manuprāt, meitene, kuru izbalsoja bija ļoti smuki sapucējusies, Zīle, droši vien, kā vairuma sava vevuma meitenes vēl nesaprot īsti ko pirkt, kas abi izskatās un kas auguma aprisēm piestāv ( es , piemēram, nesaprotu kā tas ir, ja veikalā meitene ar 42 izmēru kā minimums mēra miņuku, kas viņai tiešām neviens nav pateicis, ka ne visi to var atļautie? - nav runa par Zīli)
Friziere Laura- sākumā man likās, ka viņa ir ļoti forša, atrakstīva, bet tad sāka atļauties par daudz - uzvedības ziņā, bet no vienas puses jau forši, nav noslēgta un nekaunās, nebaidās no sevis un ko domās citi, turklāt bez viņas nebūtu, kas iekustina šovu.
Tā zirgu meitene - nu te spilgts piemērs, ka meitene vēlas izskatīties ideāli jeb kā jūs te sakiet perfekta :D pucējas uz urrā, neko sikti neteikšu, katram savs! ja vien pāris izmērus lielāku vai garāku kleitu, lai vēderam nav jākarājas pār jostu.
puisis - ko līdz ieraudzīju ka velk cimdus, lai taisītu ēst, ar mammu tā nosmējāmies, pluss vēl tā gurķu mizošana un sušī saldēšana, haha, bet nu centīgs jau. katrā ziņā ne manā gaumē. tāds nu pirmais iespaids! :)