Gandrīz ideāls randiņā(bez 100lpp)

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Vārbūt sākam no jauna aprunāt šīs dienas dalībniekus...?Savādāk tur jau 94lpp
06.08.2012 20:44 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Lai jums jauks vakars, dāmas! Bija jauki padiskutēt. :)
21.08.2012 00:38 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Čalis man patīk, nešķiet iedomīgs, ir diezgan zinošs utt.
Vislabāk laikam man patīk zirgu meitene, pēc vārdiem neatšķiru...
bet vispār meiteņu uzvedība man nepatīk, es laiakm nojūgtos, ja viena blakus pīkstētu, citas smietos bez jēgas utt.

Bet runājot par nod****.....mums te bija viena miss perfektā, bet tagad laikam šo lomu uzņēmusies DIO. it kā jau var saprat, ka esi perfekt, ar perfektu seju un augumu, ēd perfektus ēdienus, dzer tēju no perfektas servīzes un vakariņu laikā klausies tikai perfektu mūziku, bet iedomājies ir arī dzīvi cilvēki ar lieliem deguniem, būdīgu miesu un tādi, kas ēd maķītī??
visi nevar būt tik garlaicīgi...
21.08.2012 00:41 |

10 gadi
Reitings 532
it kā jau var saprat, ka esi perfekt, ar perfektu seju un augumu, ēd perfektus ēdienus, dzer tēju no perfektas servīzes un vakariņu laikā klausies tikai perfektu mūziku
Made my day :D +1
21.08.2012 00:43 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Hih, nu DIO komentārs bija netaktisks un "ne pa tēmu", jo tas nav skaistumkonkurss. Un es arī gribēju piedzimt ar superskaistu izteiksmīgu seju, bet nesanāca, ko nu? :)
21.08.2012 00:49 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
O, šajā epizodē puisis likās diezgan simpātisks un sakarīgs, lai arī nav mans favorīttipāžs. Ēdieni arī bija normāli, ne baigi smalkie, bet arī ne parastas sviestmaizes, suši tomēr neuzskatu par kaut ko vienkārši pagatavojamu :)
Meitenes... šoreiz ne dāvanas. Un piekrītu par to, ka tomēr vismaz TV ekrānam pumpas uz sejas varēja jau nomaskēt ar pūderi vai tonālo... Tik "dabisku" ārieni arī nevisai izprotu...
21.08.2012 00:54 |

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
he he, jau redzu otro vīrieti 2 nedēļu laikā, kas ļoti "interesanti" (lai neteiktu vairāk) mizo gurķi. :D Labi, ka manējais tā nemizo, es paliktu bez iekšām :D
21.08.2012 01:51 |

Reitings 4129
Bet runājot par nod****.....mums te bija viena miss perfektā

Daudzu perfektums zūd līdz ar anonimitātes pazušanu. :D Internetā jau sevi anonīmi var samālēt par MisPasauli kvadrātā, bet ne vienmēr tas vēlamais iedomu burbulis atbilst īstenībai. :)
21.08.2012 08:41 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Es negribētu teikt, ka meitenes bija nekoptas, jo nevienai tur neredzēju spalvainas paduses vai taukainus matus, bet mazliet pie sava vizuālā tēla, izejot sabiedrībā, it sevišķi vēl televīzijā, vajadzētu padomāt. Nav runa par lietām, ko nevar mainīt vai nevajag - deguna zāģēšanu, matu balināšanu vai solārijā līšanu. Bet var taču sevi novērtēt kritisku aci. Ja ir bāla ādas krāsa, kāpēc nevar uz vaigu kauliem uzklāt mazliet sārtuma, lai seja iegūst veselīgāku izskatu? Pāris pilieni tonālā vai mazliet konsīlera un ne tumšie loki, ne pumpas vai rētiņas vairs nav tik manāmas. Kāpēc ne-tievās rokas jādemonstrē bezpiedukrņu krekliņā un tuklos stilbus jāiebāž minisvārkos, ja var uzvilkt augumam piemērotu apģērbu, kas neizcels defektus? Vienkārši, radās iespaids, ka šīm meitenēm nav nekādas sajēgas, kā maskēt savus trūkumus un izcelt to, ko ir vērts izcelt.
21.08.2012 08:50 |

Reitings 4129
* Libra, ja Tu to attiecini uz Zīli, tad domāju, ka meitenei tās prasmes nāks ar gadiem. Es atceros sevi tādā vecumā un šobrīd man kauns par to, kāda tad izskatījos. :D
21.08.2012 09:11 |

Reitings 1761
Meitenes vizuāli neizskatīgas ( pēc mana subjektīvā viedokļa), bet puisis normāls. Labāks par daudziem, kas vispār šajā raidījumā bijuši redzami.
Olala, kāda te ādas diskusija. Zīlei ir laba āda. Aizvestu viņu kaut kur tīrā, svaigā gaisā pie jūras ( vislabāk dienvidjūras) vai uz laukiem,kur saulīte spīd, un pazustu arī nogurums un bālums no sejas! Varbūt arī loki ap acīm paliktu mazāki.
Ādas problēmas vispār var būt ļoti sāpīgas un grūti risināmas un , ja ir kā Laurai, tad tur vajag ne tikai smēres, bet arī lāzera apstrādi ( man ir aizmirsies, kā korekti sauc to procedūru), kas attiecīgi ir dārgi. Bet viņai ir jālabo ne tikai āda, bet arī stipri jāpiedomā pie savas uzvedības, jo tā ir gluži vienkārši infantīla.

Nav jāliek uzsvars uz perfektumu , bet uz koptēla kvalitāti, ko redz apkārtējie. Es teiktu, ka šajā raidījumā vislabāk izskatījās izbalsotā Elīna (?), jo par spīti tam , ka neatbilst vispārējiem skaistuma standartiem, meitene radīja ļoti koptu iespaidu. Dabīgi koptu- seja, mati, zobi, āda.
Nekāda solārija dzeltenīgā brūnuma vai nedabīgas krāsas pakulu.
21.08.2012 10:25 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
tā kā es biju viena no tām, kuras nokritizēja "nekoptās" meitenes.. gribēju piebilst.

ne jau par to ir runa, kādas meitenes ir ikdienā, es arī ikdienā bieži nemaz neuzkrāsojos, pat jau ir tumši loki zem acīm, vai kāda pumpiņa. slinkums, un ir vasara, un man nav vēlmes un vajadzības izskatīties perfekti.

bet šeit ir runa par to, ka meitenes piedalās TV raidījumā, turklāt izklaides raidījumā. Man šķiet, ka raidījuma veidotājiem vajadzēja par to parūpēties, lai meitenes piemēroti TV formātam pirms filmēšanas nogrimmē. visos iepriekšējos raidījumos meitenes bija vairāk vai mazāk uzkrāsojušās, man šķita, ka tas ir pats par sevi saprotams, bet izrādās, ka nē, laikam tas jādara pašām.. un šīs nedēļas meitenes to nemāk vai nekad nav darījušas un aizdomājušās par to.

neviens jau nesaka,ka viņām tagad jāizdaiļojas kā pāviem, bet nu filmēšana TV jau nav gluži ikdienas notikums, būtu vērts nedaudz iespringt.
21.08.2012 11:47 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
un vēl, šajā sakarā, man ļoti patika vienā no iepriekšējām nedēļām blondā Elīna (kura strādāja bankā un te vēl bija viedokļi,ka viņa esot apaļīga). Viņa tiešām labi izskatījās, kopta meitene.

es viņu pēc raidījuma jau vairākas reizes redzēju savā piemājas Rimi, neuzkrāsojušos, un viņai dzīvē ir diezgan slikta āda, pat sliktāka, kā tai smejošajai frizierei. bet TV viņa tiešām izskatījās ļoti labi! Un man prieks, ka viņa bija pratusi izmantot kosmētiku savā labā un par to vispār piedomājusi.
21.08.2012 11:52 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man pašlaik arī uzmetušās pumpas (varbūt tai Laurai arī pumpas nav gluži katru dienu) un, kā jau minēju, bāla āda, kas neiegūst brūnumu ne tikai pie Baltijas jūras, bet arī citām, tālākām no mums. Pilnīgi bail iedomāties, ko apkārtējie domā - nevesela, nekopta utt. :D Tādi skaistuma standarti..
21.08.2012 11:55 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Bet runājot par nod****.....mums te bija viena miss perfektā, bet tagad laikam šo lomu uzņēmusies DIO. it kā jau var saprat, ka esi perfekt, ar perfektu seju un augumu, ēd perfektus ēdienus, dzer tēju no perfektas servīzes un vakariņu laikā klausies tikai perfektu mūziku, bet iedomājies ir arī dzīvi cilvēki ar lieliem deguniem, būdīgu miesu un tādi, kas ēd maķītī??
visi nevar būt tik garlaicīgi...

:D :D :D Kaa tu seko maniem komentiem liidzi, kaapeec veel neesi pa rmanu fanu kljuvusi :D :D :D Turklaat skaudiiba ir visai slikta iipashiiba, ja man personiigi, kas nepatiik es nepieveeshu tam uzmaniibu, dziivoju savu dziivi un viss, kaa dziivo citi, man ir vienalga, bet tev liekas nee.... :)

Atkaartoshu veelreiz savu komentaaru:

es nevis kritizeeju, bet izteicu viedokli, turklaat neteicu, ka tas ir slikti, vieniigi nothing special, par ko streb karstu? Gruuti pienjemt shaadu viedokli?
21.08.2012 12:02 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Lasu komentārus un arī pievienojos "kritizētājām". Nav pat runa par to, ka meitenes tur nav skaistules, ne visi piedzimst ar smukiem deguniem, acīm un lūpām, bet gan tieši par to sevis ietērpšanu - sapucēšanās, kosmētikas mērēna lietošana, kaut kāda frizūriņa, pareiza apģērba piemeklēšana.
Neizprotu arī Lauras apģērbu TV ekrānā, nu kā tā var uz pirmo satikšanos, zinot, ka tevi vēl filmēs, atnākt kaut kādās, piedodiet, bet tirgus džīnās... Tā meiča ar formīgām aprisēm, lai arī nepareizu kleitu nopirka, bet vismaz sapucējusies bija, matus arī varēja ieveidot kaut kā nevis atstāt 3 matus uz galvas.
Izbalsotā Elīna man arī patika vislabāk, atbilstoši ģērbta un kopti izskatījās.

Vārdu sakot šo meiteņu sevis pasniegšanas veidu neizprotu...
21.08.2012 12:10 |

Reitings 492
Reģ: 29.11.2009
es nekad mūžā nenosodītu vai neapsmietu cilvēku par to, ka viņš tāds ir piedzimis - ar lielu degunu, pakaļu vai šķību muti, diez vai, ja to varētu labot, viņš to nedarītu!! arī pati neesmu perfekta, bet jāatdzīst gan, ja ne gluži ejot iznest miskasti vai pēc maizes, es vienmēr cenšos sevi sakopt, īpaši uz pasākumiem, un šeit meitenes taču vēro visa Latvija un visas cosmo meitenes ar savu viedokli kā viņuprāt vajag :D :)

manuprāt, meitene, kuru izbalsoja bija ļoti smuki sapucējusies, Zīle, droši vien, kā vairuma sava vevuma meitenes vēl nesaprot īsti ko pirkt, kas abi izskatās un kas auguma aprisēm piestāv ( es , piemēram, nesaprotu kā tas ir, ja veikalā meitene ar 42 izmēru kā minimums mēra miņuku, kas viņai tiešām neviens nav pateicis, ka ne visi to var atļautie? - nav runa par Zīli)
Friziere Laura- sākumā man likās, ka viņa ir ļoti forša, atrakstīva, bet tad sāka atļauties par daudz - uzvedības ziņā, bet no vienas puses jau forši, nav noslēgta un nekaunās, nebaidās no sevis un ko domās citi, turklāt bez viņas nebūtu, kas iekustina šovu.
Tā zirgu meitene - nu te spilgts piemērs, ka meitene vēlas izskatīties ideāli jeb kā jūs te sakiet perfekta :D pucējas uz urrā, neko sikti neteikšu, katram savs! ja vien pāris izmērus lielāku vai garāku kleitu, lai vēderam nav jākarājas pār jostu.

puisis - ko līdz ieraudzīju ka velk cimdus, lai taisītu ēst, ar mammu tā nosmējāmies, pluss vēl tā gurķu mizošana un sušī saldēšana, haha, bet nu centīgs jau. katrā ziņā ne manā gaumē. tāds nu pirmais iespaids! :)

Reitings 1571
Es uzskatu, ka, attiecībā uz grimmu, akmens ir raidījuma veidotāju dārziņā. Jo fotografējoties un filmējoties taču visas nepilnības ir tik labi redzamas, ja nav meikaps atbilstošs. Piemēram, tai meitenei, kurai esot riņķi zem acīm (pati raidījumu neskatījos, tikai uzmetu aci laiku pa laikam), varbūt dzīvē tas nemaz tā neizceļas, bet kameras un gaismas dara savu...

Reitings 123
Reģ: 07.12.2010
Nu, būsim godīgi, tik skaistas, sakoptas meitenes kā bija 1. raidījumā vai vismaz sākuma nedēļās, diez vai vairs vispār būs. vasara taču iet uz beigām, šovs arī, skaistums vairs nav tas noteicošais dalībnieku atlasē, manuprāt.
Bet, kas attiecas uz Zīli, biju patiesi priecīga, kad puisis paziņoja, ka mājās sūta to meiteni, kas savā tērpā (piekrītu, diezgan glīti izskatījās, bet tomēr) atgādināja lidmašīnas stjuarti. Kad ieraudzīju Zīles emocijas un grimases, nopriecājos vēl vairāk, jo viņā kaut kas ir. Nu, vismaz kaut kāds dabiskums, nesamaitātība, bohēma. Ir savādāka, bet mana favorīte tieši personības ziņā. Ar viņu vismaz būtu par ko runāt, lai arī tikai 19. Un piedodiet par tiešumu, bet kā sievietes pārējās divas blondīnes neapskaužu, man viņas nedaudz žēl...
21.08.2012 12:26 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
biju patiesi priecīga, kad puisis paziņoja, ka mājās sūta to meiteni, kas savā tērpā (piekrītu, diezgan glīti izskatījās, bet tomēr) atgādināja lidmašīnas stjuarti.

Es gan tā neteiktu, zinot Elīnas patieso nodarbošanos. Triatlons jau ir tikai hobijs, tikai acīmredzot nevēlējās TV teikt uzņēmumu, kur strādā. Pateikšu tikai, ka darba vieta pieprasa ļoti lietišķu stilu.
21.08.2012 12:30 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Meitenes - daudzas zhelojas, ka ir kompleksi, ka tie nak no TV, zhurnaliem u.c., ka patik dabiskums, bet seit var lasit, ka tas visas runas ir bullshit, reali jums vajag tas parkrasotas barbijas un nost ar dabiskumu - tur vinai rinkis zem acs un vel kas :D
21.08.2012 12:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits