Mīlējos ar savu vīrieti, mainījām pozu, un brīdī, kad bāza iekšā, saplīsa prezervatīvs. Vīrietis uzreiz izvilka ārā. Mans cikls vidēji ir 27 dienas. Tā bija cikla 7. diena, tātad līdz ovulācijai 6 - 7 dienas. Esmu uztraukusies, jo abi esam jauni.
Man bija tiešī šāda situācija.
Pirmais, ko darīju, skrēju uz aptieku pēc avārijas tabletes, pirms tam prasīju vai vispār man viņu vajag, taču aptiekā ieteica nopirkt.
Vēlāk biju pie ginekologa, un viņš teica, ka nevejadzēja dzert to tableti.
Izdzer AK.
Pēc 10 dienām uztaisi testu vai aizej nodod analīzes.
Aizej pie ginekoloģes, lai tev izstāsta visu par seksu, jo acīmredzot Tu nezini visu par izsargāšanos, par bērnu radīšanu un ārkārtas situācijām.
Esmu pietiekami daudz lasījusi. :P Piemēram, pētījumā no uzticamiem avotiem pierādīts, ka vīrieša dabīgajā lubrikantā spermotozoīdu nav, taču internetā pieejamā informācija vēsta kaut ko pavisam citu. Kam uzticēties?
pat ja tur ir sperma iekšā iespēja ka tu paliksi stāvoklī ir gaužām niecīga,un ja tev ovulācija būs pēc 6,7 dienām tad nedomāju,ka tur arī ir ko uztraukties,jo tik ilgi sperma sievietes organismā nesaglabājas
Jādoma ar galvu..!!! tvaino, bet AK vispār gad labi,ja reizi drīkst dzert, takš tādas sekas atstāj uz organismu.... parunājies ar ginekologu, vrb ja Jums nopietni, tad OK sāc dzert!