Daļa te laikam tomēr pareizi nesaprot, par ko ir runa (droši vien tās, kurām tā nav). :D Tie pleķi nav uz ādas un nav nekādi pigmenti vai kas tāds. Es arī domāju, kas tas noteikti ir kaut kā saistīts ar asinsriti, vai asinsvadu izkārtojumu vai ko tādu, jo tas ir dziļāk zem ādas.
Es Tevi ļoti labi saprotu, jo man arī ir tādi un arī ir tā kā Tu raksti, ka "dažreiz paliek zilganas ar baltiem pleķiem". Vienīgi es, atšķirībā no Tevis, par to vairs pārāk nesatraucos un nekompleksoju (kas varbūt pat ir jocīgi, jo vispār esmu diezgan kompleksaina :D ), un velku gan īsus svārkus un šortus, gan kleitas utt. Es esmu pieradusi un pieņēmusi, ka man tādi ir. Ja nu kādam īpaši lielam estētam tas liek šausmās saķert galvu, tad tās ir citu problēmas, bet ne manas.
Iesaku Tev arī to pieņemt un nekompleksot. Nesaku, ka nevajag meklēt kādu risinājumu (diemžēl es vēl neesmu tādu atradusi). Iespējams, ka tāds tiešām ir un tad arī es to labprāt uzzinātu. Bet es tiešām nedomāju, ka vajag tāpēc vien staigāt tikai garajās biksēs vai svārkos. Lai veicas! ;)