Labrīt, meitenes.
Man darbā iet tikai 2. nedēļa, bet tā kā man darbs ir visu dienu uz kājām un pirmajās dienās iedeva apavus, kas ir par mazu + vēl palūdza palikt ilgāk (kopumā nostrādāju 2. dienā stundas ~ 13 apavos, kas ir par mazu), rezultātā dabūju piepampumu no pus pēdas līdz celim. Bet ne par to ir runa. Kopš tā laika man visu laiku ir kaut kādas problēmas ar kājām, šoreiz tas ir celis. Sāp jau otro rītu. Vakar paturēju ledu, uzliku elastīgo saiti, aizgāju uz darbu (nu, jau man ir īstie apavi), nostrādāju, viss bija labi, nejutu celi, pat insanity izpildīju (laikam nevajadzēja). Ejot gulēt, jutu, ka ar celi kaut kas nav kārtībā un ka no rīta visdrīzāk atkal sāpēs. Un, protams, pieceļots no tā, ka ļoti sāp celis. Apsveru domu neiet uz darbu šodien. Bet šis nav īsti pa tēmai, man vienkārši gribējās izkratīt sirdi.
Tas, ko gribēju uzzināt, ir - kā notiek ārsta apmeklējums Rīgā, ja mans ģimenes ārsts citā pilsētā, uz kuru es netieku tieši darba grafika dēļ. Man jāpierakstās pie vienalga kāda ģim. ārsta, kas ir Rīgā. Man vispār liekas, ka celim kauls kaut kā no vietas izgājis vai kaut kas uz to pusi, tātad vajadzētu rentgenu. Cik viņš te maksā ar norīkojumu, un cik, ja es vienkārši pierakstos un braucu uz to rentgenu bez norīkojumiem? Ja sākumā jāapmeklē ģim. arsts, tad kādu ieteiksiet?
Ceru uz jūsu atsaucību. :)