draugs dzerajs

Reitings 14
Reģ: 17.07.2012
atvainojiet ka rakstu jau otro reizi laikam ieprekseja netika lidz publice6anai ko man darit ar manu draugu vis sodien no rita aizgaja uz darbu un ta ai nau paradies pazvaniju nesen vina prieksniekam un tas pateica ka vinam esot isniegts avans apmeram 50lsnu varbut 100 es isti nezinu un vins atbrauca ap 20.00 uz manu pilsetu un vel nau parradies majas ta nau pirma reize ka sanemot algu vins nenak majas ka man vinam likt saprast ka ir svarigakas lietas par dzer6anu un spele6anu automatiem nu ko man ar vinu darit pamest nevaru ka neka gadu jau kopa un bez vina bus loti gruti bet ko man darit tagad sezu un pilnigi asaras acis lien ka vins sita dara un sapigi skraidit apakart vinu meklet arii negribas apnika jau jutos loti pazemota
04.08.2012 22:37 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc tu kļūsti agresīva, kad tev aizrāda? Tekstu ir ļoooti grūti saprast loģiskā secībā, jo nav to pieturzīmju un tas "6" "š" vietā...
Lai gan jāatzīst, ka šādi raksta arī izglītoti cilvēki. Zinu meitenni ar vairākām izglītībām un raksta nu TIK nesakarīgi, ka šausmas.

Cik tev gadu?
Pirmās attiecības?
Gads ir spļāviens jūrā un piekrītu- kas tad ir tas, ko esat sasnieguši? Kopā skapi nopirkāt?
No tāda jābēg prom ko kājas nes!
05.08.2012 14:11 |

Reitings 14
Reģ: 17.07.2012
agresiva es neesmu es lasiju tos visus parmetumus un sapratu ka ja vinas nenoliks pie vietas vinas nerimsies
ne nu nau jau ta ka pirmas attiecibas bet pirmas nopietnas attiecibas kad iepazinos ar vinu vins vel bij nevainigs un es vinam saku macit ka pareizi uzvesties istureties un apm ka izaudzinaju pati sev viru :D un dazreiz liekas ka vinam vienkarsi labak japaskaidro kapec tie6i mani tas aizvano un vins sapratis ta jau vins nau slikts tikkai kad sak lietot alkaholu vins klust nevaldams un traks esmu vienmer esmu teikusi ka ja par mani saks nirgaties tad es aiziesu bet es nevaru es laikam baidos palikt viena bet skatoties uz citiem kavalieriem man pat negribas iet klat kur nu vel paciest vinu uzmanibas man draudzene ieteica ka jaatrod cits lai butu vieglak ta nu es sodien satiksos ar vienu senu pazinu kurs jau ilgaku laiku man izrada savas simpatijas un nerimstas
man ir 20 gadi un manam draugam 23
05.08.2012 14:25 |

Reitings 1531
Nu nedomāju, ka tu kādu esi baigi nolikusi pie vietas :D Un tas, ka tagad atkal raksti tādā pašā modē, neko labu par tevi diemžēl nepasaka. Ja tiešām kko gribēji pierādīt, tad būtu uzrakstījusi normālu atbildi.
Džīzas, lai brīvprātīgi noraktu sevi 20 gados ar dzērāju.... Un uzskatītu, ka tas, ka esi gada laikā izaudzinājusi viņu par baigo sekseri ir sasniegums, tad tu nes**a nesaproti no sasniegumiem dzīvē.
05.08.2012 14:30 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Likt PIETURZĪMES (pat nerunāju par ļoti sarežģītu vārdu pareizrakstību) ir jābūt tikpat elementārai lietai kā pēc pakakāšanas noslaucīties ar papīru (tu tač neteiksi "aj, man tak nav laika noslaucīt pakaļu, neslaucīšu, pofig, ka smirdēs!!" :D) vai pirms kumosa ielikšanas mutē ir tā (mute) vispirms jāatver.
skolā tak esi gājusi, neandertāliete jau neesi! Bet izklausies dēļ tāda teksta un komentāriem par tām pieturzīmēm.
05.08.2012 14:38 |

Reitings 895
cieni taču tos cilvēkus, pie kuriem vērsies pēc padoma! es, personīgi, NEKO no tā tava teksta nesapratu, lasīju trīs reizes! tracina šitādi cilvēki! izskatās (nevis iskatas), ka tu ne tikai komatus nemāki likt, bet arī vārdus pareizi rakstīt. ļauj jautāt - tu vidusskolu esi beigusi?
05.08.2012 16:59 |

Reitings 129
Reģ: 08.12.2011
man tikko palika kauns, ka autorei arī ir 20 gadi..
piekrītu pārējām, ka pati vainīga.. varu iedomāties kādā dzīvoklī vēl dzīvo utt. Kuram normālam puisim interesēs tāda slāņa meitenes?
05.08.2012 17:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti varu teikt vienu-man nekad nebuutu draugs dzeeraajs!Dziive ir tik iisa tomeer!Nav veerts teereet laiku kaada paaraudzinaasanaa,ja veel nezinam , vai tas ko labos!Mainiit varam tikai sevi-savu izveeli!:)
05.08.2012 17:56 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
varu iedomāties kādā dzīvoklī vēl dzīvo utt. Kuram normālam puisim interesēs tāda slāņa meitenes?

Kur tu pati dzvo? Pili , un esi ar zilam asinim ? Un kada dzivokli dzivo autore man piemeram nav nojausma. Loti nesmuki, un plebejiski tu runa.
05.08.2012 17:59 |

Reitings 701
Izskatas, ka tur nav nakotnes. Tikai jau tajums ir - tu gribi izniekot vienu gadu, vai vairakus?
05.08.2012 22:09 |

Reitings 206
Reģ: 16.06.2011
Smieklīgi, ka meitenes viena otrai "brauc virsū" par pareizrakstību, bet abas raksta ar brrrrrriesmīgām kļūdām :D
Mans padoms autorei - iedod ar ķebli pa galvu, pasaki, ka, tu dod viņam mēnesi laika savākties, ja pēc nākamās algas dienas tas pats atkārtojas - savāc mantas un ej prom.
05.08.2012 22:18 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Cilvēki nekad nemainās. Gads nav nekāds liels sasniegums, vēl vari aiziet no viņa un būs viss labi. Alkohols vienmēr būs sievas vietā.
05.08.2012 22:23 |

Reitings 17
Reģ: 29.07.2012
Tici man, nekas nemainīsies! Man bija līdzīgi ar bijušo draugu.. vājš cilvēks, kas ierauts azartspēļu atkarībā! Lai ko solītu, nav jēgas.. šķiršanās ar viņu bija viena no labākajām izvēlēm manā mūžā.. un- kā saka, šķiršanās ir domāta tam, lai dotu vietu kaut kam labākam! ;)
05.08.2012 22:37 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
akdievs,kaa ar tadu meeslu(sorry) var vispar gribet buut kopaa?? es jau sen bitu aizlaidusies lapas!! Tev vispar pasai kautkads pashvertejums ari ir?????
06.08.2012 00:10 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
tramtram, nu vipsra es saku ar padomu autorei. Turklat neaizradot par rakstibu. Ari citam vienmer saku sakumja pasas paskatities ka rakstat, tad tikai aizradat citiem. Te 99.,9% nu neraksta pareizi. :D
06.08.2012 00:15 |

Reitings 24
Reģ: 18.03.2012
Izklausās,ka esi sev nogrābusi kādu puišeli no studiju gadiem,kurš pats vēl nav paspējis izdzīvot koju dzīvi līdz galam.
Izvēle Tavās rokās. Ja pati nezini kā rīkoties,tad laikam esi bezmugurkaula cilvēks,kas pats vēršas pie citiem cilvēkiem,lai izlemj Tavu nākotni!

P.S.Kamēr gaidi savu draugu mājās ,varbūt, pastudē Latviešu valodas ortogrāfiju un interpunkciju?
06.08.2012 02:02 |

Reitings 8272
Pirmkārt, jau pamet šo puisi..
Otrkārt, tu nekad nebūsi viena pati šajā pasaulē, bet, ja tu visu laiku tikai skraidi pakaļ savam puisim un nekas cits tev nav prātā, tad var jau būt, ka esi viena palikusi. Bet vēl var atgūt visu..
Jā, piekrītu, ka arī nākošais autores vīrietis būs arī alkoholiķis un spēlmanis. Kamēr tu pati nemainīsi attieksmi pret sevi, pret dzivi tikmēr, pirmkārt, nespēsi aiziet,, otrkārt piesaistīsi sev tāda paša tipa vīriešus.
Ja tev ur tik sāpīgi skraidīt pakaļ, tad nedari to. Tu taču pati saki, ka sevi pazemo. Tev tas patīk vai kā?
06.08.2012 12:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits