atvainojiet ka rakstu jau otro reizi laikam ieprekseja netika lidz publice6anai ko man darit ar manu draugu vis sodien no rita aizgaja uz darbu un ta ai nau paradies pazvaniju nesen vina prieksniekam un tas pateica ka vinam esot isniegts avans apmeram 50lsnu varbut 100 es isti nezinu un vins atbrauca ap 20.00 uz manu pilsetu un vel nau parradies majas ta nau pirma reize ka sanemot algu vins nenak majas ka man vinam likt saprast ka ir svarigakas lietas par dzer6anu un spele6anu automatiem nu ko man ar vinu darit pamest nevaru ka neka gadu jau kopa un bez vina bus loti gruti bet ko man darit tagad sezu un pilnigi asaras acis lien ka vins sita dara un sapigi skraidit apakart vinu meklet arii negribas apnika jau jutos loti pazemota
negribas lauzt visu ko esam sasniegusi bet dzivot vairs ta arii nevaru man negribas visu laiku baidities ka tik vins nau kada feniksa
es vienkarsi baidos palikt viena
Ka var uzrakstit visu tekstu bez pieturzimem ? :D Un NAV rakstas ar ''V'',nu vaitad kads vel joprojam to nezina :D
sorry,ka man nav garumzimju,kompis nojudzies biski
Zini man nav laika seit sedet un skatities,kur kads komats jaliek,bet tev gan daudz briva laika,ja tu tik to i jedz kaa stulbas bildes pie katras otras,ja ne katras pirmas diskusijas likt..
šaubos, ka tas arī mainīsies kādreiz!
Ko jūs tādu esat sasnieguši abi kopā,ka gada laikā nespēj šķirties? Iesaku būt laimīgai nevis skraidīt pakaļ dzērājam! Piedod,skarbi, bet patiesība!