pirmajā klasē bija viena ne visai tīrīga meitene, ar to īsti neviens nekontaktējās, nezinu, vai apsmēja, neatceros. 2. kl. vidū pārvācos un nokļuvu citā skolā, bet tur atkal viena tāda pati - ne visai tīrām drēbēm, ar nedaudz dīvainu smaržu un tā..minimāli apsmēja, bet neviens ar viņu negribēja sēdēt..un tad 4. kl. atkal pārvācos un citā sāku mācīties, ģērbos toč kā tizlene, riktīgs oldschool, bet mani kaut kā neapsmēja, vienīgais biju ļoti kautrīga, jo diezgan grūti tik bieži mainīt skolas. Bet, nu, arī sadraudzējos, viss ok. Nevienu tā neapsmēja, līdz k kādai 7. kl., kad viena meitene tika regulāri apvainota, bet tas bija nevis tā, ka viens apvaino to cilv. un pārējie piekrīt, bet gan viens kaut ko pasaka un daļa ierēc, daļa klusē, daļa metas aizstāvēt. Pateicoties tam, ka mūs nereti sasēdināja skolotājas pēc saviem ieskatiem, es sadraudzējos tā labi ar diezgan daudziem klasē..nebija tā, ka izteikti bariņi, līdz ar to nemaz nevaru iedomāties, ka kāds baigi būtu gribējis mani apsmiet (vismaz ne atklāti :D). ĀĀĀ, nē, atceros gan, viena meitene kādā nez, 6. varbūt klasē piesējās man par lielām acīm, bet, nu, viņai kaut kā neizdevās atrast sev sekotājus, pati visp palika vairākas reizes uz otro gadu, un vispār īpaši nepārdzīvoju par to :D Bet es nekad neaizmirsīšu, kā tā pati meitene bija sabāzusi vati krūšturi, un tā vate ģērbtuvē pēc sporta izvēlās laukā :D :D :D Un vidusskolā jau sanāca kaut kā sagrupēties, biju ļoti apmierināta ar savu "bariņu". :P
Vispār es brīnos, ka mani uzvārda dēļ nesauca savādāk, jo man jau ir tāds, no kura ļoti labi var vienu vārdu atvasināt. :D
not_for_sale, smej, smej, bet es tā īstenībā tgd aizdomājos - tie, kas sevi klasē kā krutākus gribēja pataisīt (nu, tas jau, protams, kaut kad sākuma klasēs), tiešām nekur tālu tikuši nav. Es domāju, ka tur pie vainas varētu būt nepārliecinātība pār sevi, kaut kādi iekšējie kompleksi un tā, kas joprojām saglabājušies. Vai arī vienk riebīgs raksturs, kas nevienam nepatīk. :D