Draugiem.lv profili-papļāpāsim?

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vai maināx viedoklis par piemēram nepazīstamu cilvēku apskatot viņa profilu? Par sevi varu teikt mainās pat ļoti. Ja ir foto savs un daudz- uz slikto pusi. Ja ir izlikts daudz info par sevi, tāpat uz slikto pusi. Vai neuztveru ka personību parastu neatraktīvu profilu.Taču tas tikai mans subjektīvai vērtējums. Kā ar jums?
04.08.2012 10:19 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Es neteikšu, ka mni tas kaitina, bet liekas smieklīgi un mazliet absurdi:
1.) Zem bildēm salkanie teksti vai tādi, kuriem vieta privātā dienasgrāmatā.
2.) Profila bildes, kurām uzlikti fotošopa rāmji vai vēl visādi ķeburi, kā arī bildes, kas bildētas ar telefonu ( ne ar to labāko kameru).
Spilgts piemērs Kombuliene, kurai šad tad ir nenormāli "kvalitatīvas" bildes + vēl ķeburs klāt. Tas nenozīmē, ka bildēm jābūt tādām, kas bildētas salonā vai ar spoguļkameru, bet gribas tomēr mazliet to bildes kvalitāti redzēt.
3.) Vārds, uzvārds rakstīts ar visādiem ķeburiem, sirsniņām untm. Man tas liek domāt, ka cilvēks ir kaut kāds pokemons, tāpēc beidzu viņu uztvert nopietni.
4.) Albuma saliktas ntās bildes, kuras principā ir vienādas, tikai fons mainījies! :D Kā arī man neliekas saprotami, tās mazuļu un kāzu bilžu likšana publiskai vai draugu apskatei. Manuprāt, tās tomēr vairāk/mazāk privātai apskatei, vai tādam tuvākam draugu lokam pie kafijas krūzes. Ticu visām ļaunajām acīm un tādām lietām. Var ielikt no katra notikuma pa kādai bildei, bet ne jau pilnībā, attēlot katru soli!
04.08.2012 13:41 |

Reitings 64
Reģ: 28.07.2012
Nepublicētu sava mazuļa bildes, sevišķi zīdaiņa bildes. Nu saprotu, ir kam radi draugiem.lv un draugi, kas grib redzēt bēbi. Bet nu c'mon var aizsūtīt taču, lai redz kam jāredz. Bet tā jau bez maz vai lielība, ka redz man bēbis ir tagad. Tomēr neiedomājas jau, ka var kāds ļaunu aci uzlikt un apskaust bērniņu. To lūk es neatzīstu...!
04.08.2012 15:15 |

Reitings 636
Hah, mazuļu bildes publicēt draugos vai facebook ir viens, bet taisīt pāris mēnešus vecam bērnam pašam savu profilu tajos sociālos tīklos ir kaut kas debīls , saliek vēl bildes un raksta mazā bērniņa vārdā, plus vēl aicina no bērniņa profila visus....
04.08.2012 15:18 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Ja godīgi, man ir pilnīgi vienalga ko kurš liek, par to pat nedomāju, kur nu vēl, lai mani tas kaitinātu, tā ir citu cilvēku izvēle un tiesības.
04.08.2012 15:32 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Ir viena zināma meitene, kas savu profila info ir iztiepusi kā vecu palagu ar visādiem teicieniem, ka naudai tikai ir vara, ka viņa visus bezmaz iznīcinās, ja viņai kaut ko teiks utt. Es ik pa laikam ieeju iekšā, paskatos, ka daži teksti nākuši klāt, nu tā, baigi smieklīgi liekas :D
04.08.2012 15:36 |

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Man piemēram nepatīk ja no youtubes pārkopē video..nu tad jau sanāk kad ieeju galerijās jūtos kā youtube.
Runājot par salkanajiem mīlas tekstiem man tie ļoti patīk,daudzi ir ar domu tapēc tos arī pārsvarā iesaku.Kretinē tie profili kuros ir pāri pa 1000draugu un ta taisa bildes laimē šito,seko šitam,uzaicini to..fail
Vēl man dažreiz izbrīna ja ieraugu galerijas ar kopētām bildēm no piem.googkes..pff..
Man patika kādreiz likt bildes kad redz visi..bēt tad izdomāju tiem kuriem vajadzetu redzēt manas bildes ir jau man draugos.Tā nu pārliku ka redz tik draugi :)
04.08.2012 22:31 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Zaa - tas nu tiešām ir slimi :D
04.08.2012 22:36 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Es zinu arī vienu puisi no mana draugu loka, kas visu laiku liek bildes ar savu meiteni, nu, ļoti bieži. Varbūt ne katru dienu, bet uznāk reizēm, ka vairākas dienas pēc kārtas. Bet tās bildes, lai arī gandrīz nekad neskatos, kad paskatos, liekas tik jaukas. Pašas bildes, kā nofotografēts utt. Liekas jau jocīgi, ka visu laiku liek, bet bildes tiešām labas.

Kubiet, ar pirmo reizi grūti saprast visu tavu tekstu. Daži teikumi tā jocīgi uzraksīti, piemēram, par tām bildēm, ka uz slikto pusi mainās viedoklis. Vairākas reizes vajadzīgs izlasīt, lai saprastu. :D Bet viss ok, neņem pārāk pie sirds. :)

lapsīgā, nezinu. :D Un parasti jau cilvēkam jāģērbjas arī atbilstoši savām auguma aprisēm, nevis uzaudzēt vēderiņu, iespīlēt dibenu izmēru mazākās biksēs, kas knapi krājkasi nosedz (īstenībā labi, ja nosedz) un vēl apspiestu maiciņu, kas knapi pāri nabai ir. :D Bet, nu, cik zinu, tieši tā meitene ar īpašu gudrību ne skolā, nekur nav izcēlusies. :) Gadās.

Manuprāt, es pirms gadiem arī biju diezgan pastulba. :D
05.08.2012 00:38 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Jā, un par tām bilžu veltīšanām. Tā pati veltīšana liekas tāda jocīga, bet, ja vēl velta bildi, kurā nekā nav? Saprotu var veltīt kailfoto draugam, vai savu bildi kopā ar vīru un bērniņu vecākiem, kur visi māj, nu, apmēram tādā garā. Bet veltīt ntajiem cilvēkiem bildi, kur tu vienkārši (tāpat kā visās 100 iepriekšējās bildēs) stāvi virtuvē durvju "caurumā" un viss, vai salikt galeriju ar daudzām gandrīz vienādam bildēm un katru kādam veltīt, aaaaaaaaaa :D Nu, c'moon.
05.08.2012 00:44 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Man draugos ir viena precēta sieviete, kas tagad sākusi likt bildes ar bez maz vai platām kājām. Tas tāds vienīgais, kas pašlaik acīs iekritis. Nu jā vēl tās neskaitāmās bildes ar bērniem. Es nesaku, ka nekad savējo nelikšu, bet tad max vienu un patiešām skaistu:)
05.08.2012 10:37 |

Reitings 140
Reģ: 22.07.2011
Man atkal liekas patizli kopēt profila informācijā par to, kāds cilvēks ir, piemēram, Auns un mazliet zemāk vēl par to, kādas ir sievietes vārdā Annas. Tas nu ir smieklīgi.
Vai arī, ka pie "citiem iesaku" ierakstīts kaut kas tik stulbs kā dari, ko gribi vai vienalga, protams, lielākā vai mazākā mērā tā arī ir, bet nu tad neraksti neko. :D
05.08.2012 11:23 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
zupas_pleeve- labs niks :)
05.08.2012 11:31 |

Reitings 792
Reģ: 04.03.2009
Man patīk, ka ir info sarakstīts profilā - tas daudz ko izsaka par cilvēku. Bildes - "Patīk" kā daži papildina savas galerijas tikai sestdienās vai svētdienās ar bildēm no tusiņiem vai klubiem :D Var domāt, ka nekas cits tādus neinteresē
06.08.2012 10:30 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
Man un draudzenei Draugiem.lv ir kļuvuši savā veidā par biznesa attīstīšanas veidu(nē, mēs nepiedāvājam pirkt whole-sale apģērbu.. :-D).
Es lieku savus zīmējumus, viņa savas rotiņas. Un reizēm kāds uzraksta apjautājās par iespējām ko pasūtīt.

Priecājos, ka pēc jaunības dullumiem lielāko daļu super-photoshopa bildes izdzēsu.. :D
06.08.2012 10:42 |

Reitings 1065
Uhh, šīs diskusijas iespaidā vakar izrevidēju savu albumu :D
Lai gan visas bildes tāpat ir redzamas tikai maniem draugiem, lielāko daļu izdzēsu, jo profils jau man kādus gadus 5+, tāpēc daudzas bildes arī atbilstoši tam vecumam :D

Piekrītu iepriekš teiktajam, ka ļoti kaitinoši ir, ja raksta tajā pokemonu valodā, tāpēc tādus tiešām nelasu. Manas acis to nespēj pieņemt :D Bet man liekas normāli, ja kāds no cilvēkiem izmainījis vārdā vienu-divus burtus, piemēram, no a uz @ vai no i uz !, lai viņus nevar atrast meklētājā un lai nelūr tie, kam nav jālūr.

Visādi citādi man ir vienalga, kas tiek rakstīts tajos profilos. Pamanu tikai to, ko gribu pamanīt. (izņemot, protams, tos gadījumus, kad kaut kas izcili stulbs, ķeburi vai kaut vai caps lock lec acīs :D)
06.08.2012 10:47 |

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Galerijas kas tapušas vannas istabā ir vienkārši nepārspējamas.
Ā,vis neizprotamāk ir tad ja bildes bildētas pie spoguļa ar drausmīgu digitālo-zipspuldzi kura aizsedz visu bildi.āpāc :D
06.08.2012 11:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits