Nezinu, vai ir bijusi sada diskusija, bet interesanti butu uzzinat jusu viedoklus. Mums ar draugu nepatik micities un milinaties citu prieksa, parasti daram to kad esam divata. Citu prieksa neko netelojam, apskavusies apkart nestaigajam, reizem ari pakaskejamies citu prieksa. Bet esmu ieverojusi, ka drauga draugi, katrreiz, kad pavadam laiku kopa, visu laiku micas un apkampjas un bucojas utt.:D Itka jau nav baigie iebildumi, bet esmu ieverojusi, ka ta meitene, it seviski tad, kad mes ar draugu kasamies, uzreiz lec savejam ap kaklu un liela vinu utt, pilnigi, taka censas paradit, ka uz musu fona viniem ir super attiecibas un vini ir tik ideali. Bet manas un drauga atiecibas ir ljoti labas, un mums patik vienam otru kaitinat un kasities. Mes nemicamies citu prieksa, tikai lai paraditu, ka mums viss ir baigi superigi. Un kada sakara ta meitene tur cenas zimeties? Es nesaprotu, varbut mes izskatamies stulbi, neejot vienmer sadevusies rocinas un bucojoties?
Cik svarigi ir jums, ko citi doma par jusu atiecibam? Un ko jus domajat par tadiem, kas ir ka salipusi kopa, priecajaties, vai liekas stulbi?
Vai jus izliekaties citu prieksa, vai esat tadi, ka esat?